sara_rokitnica Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 no wlasnie nie rozumiem tego :P psiak normalnie potrafi tak mocno czlowieka pokochac i prawie za nic a ludzie co?? nic :P normalnie jak dorwe takiego co powie ze go nie chce to nie recze za siebie. ostatnio jakos mnie ludzie do szalu doprowadzaja :P Quote
sara_rokitnica Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 hehe :P widze ze nie tylko mnie nie?? ;) :P Quote
Mysia_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ale napewno gdzies na tym durnowatym świecie jest ktos kto pokocha Brutusa i zabierze do domku :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 na pewno sie uda :):):):) przeciez on jest taki kochany i sliczny :):) Quote
sara_rokitnica Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 kochany Brutusek czeka az ktos go pokocha tak mocno jak on sam potrafi kochac :) Quote
Mysia_ Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 w takim razie wieczorny spacerek w poszukiwaniu wspaniałego domku ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 no i jeszcze jedna rundka na pierwsza ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 nowe zdjecia Brutusia :) (mam nadzieje ze dzieki niektorym zrozumiecie co mam na mysli mowiac ze ten psiak poprostu kocha wode ;) ) a tu Brutus zażywa kąpieli błotnych w kałuży (i robił to w każdej napotkanej) "Maseczka z błota nałożona to teraz trzeba poczekać aż wyschnie..." "...teraz potrzeć trochę trawą żeby wchłonęła w sierść i w skórę..." "...dokładnie spłukać..." "...i wytrzeć się do sucha w trawie aby sierść nabrała puszystości i połysku..." "...no i gotowe. Teraz mogę biec poszukać domu. Teraz napewno komuś się spodobam" Quote
sara_rokitnica Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 jush niedlugo moze beda nowe foty!! :):):) (znaczy w niedziele :P to prawie jak niedlugo ;) ) Quote
Recommended Posts