Instant Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='natija']a ja za 3 tygodnie mam 3 tygodnie urlopiku:loveu::diabloti:[/QUOTE] Ja mam teraz dwa :loveu: a potem jeszcze na przełomie sierpnia/września jakieś 2-3 :loveu: chociaż to zależy od MMŻ, który całe wakacje pracuje, jakby to miał być ostatni rok pracy w jego życiu, idiota jeden... :diabloti: [quote name='asiak_kasia']no to pewnie ma więcej końcówek ;) i pewnie z różnymi wielkościami i kształtami :evil_lol: ja teoretycznie wg planu urlopowego tez pod koniec lipca mam urlop 2tyg. Ale cholera to wie, bo niby nasz dział jest na wylocie :roll:[/QUOTE] Aaaa... i od kształtu zależy też, na co uciska... mądre! :cool3: To kciuki za urlop trzymam! [quote name='Amber']Dopiero teraz przeczytałam wątek szczeniakowy i... :mdleje: a_niusia chyba uważa, że wszyscy mają pękać z ciekawości co się u niej dzieje, jakiego psa sobie kupiła, z jakiej hodowli są itp. Mi to wisi i powiewa w stopniu najwyższym. Gordony interesują mnie tak samo jak wspinaczka wysokogórska... Ale już zepsucie jej rozrywki i wydobycie info, które jest dostępne publicznie, to... węszenie :lol:[/QUOTE] Amber, ale jak może cię nie ciekawić, jakiego koloru kupkę zrobił papiś aniusi?! :evil_lol: Quote
Amber Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Czuć to byś się mogła źle gdybyś napisała te (niesamowicie tajne info) na dogo w wątku szczeniakowym :diabloti: A tak to tylko ty wiesz ;). Ale dla a_niusi nawet jedna nieproszona osoba to za dużo ;) Tak to już jest, że wpisując np. moje imię i nazwisko wylatują wszelakie katalogi wystawowe. Jest racja, że jak ktoś nie chce to nie musi pisać info o hodowli, ale nie nazywałabym węszeniem jak już ktoś to info znalazł. Szczególnie od osoby, która robi wszystko aby ona i jej idealne psy były stale na językach. Quote
motyleqq Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Amber']Dopiero teraz przeczytałam wątek szczeniakowy i... :mdleje: a_niusia chyba uważa, że wszyscy mają pękać z ciekawości co się u niej dzieje, jakiego psa sobie kupiła, z jakiej hodowli są itp. Mi to wisi i powiewa w stopniu najwyższym. Gordony interesują mnie tak samo jak wspinaczka wysokogórska... Ale już zepsucie jej rozrywki i wydobycie info, które jest dostępne publicznie, to... węszenie :lol:[/QUOTE] noo, to, że wcale to nikogo nie ciekawi, potwierdza to, że Kasia aż musiała sobie to wygooglać :cool3: Quote
Amber Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ciężko mi odp. za Kasię ale sądzę, że zrobiła to raczej w celach rozrywkowych, a nie z żywej ciekawości :p Quote
omry Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='motyleqq']noo, to, że wcale to nikogo nie ciekawi, potwierdza to, że Kasia aż musiała sobie to wygooglać :cool3:[/QUOTE] Aniusia potrzebuje adwokata? Really? :grins: Kasiu jestem w szoku jak mogłaś. Tak perfidnie węszyć.. Nie spodziewałam się tego po Tobie :shake: Quote
Amber Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [QUOTE]Nie spodziewałam się tego po Tobie :shake:[/QUOTE] NIKT się nie spodziewał. Nawet hiszpańska inkwizycja :evil_lol: Quote
motyleqq Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='omry']Aniusia potrzebuje adwokata? Really? :grins: [/QUOTE] oohh to w takim razie tutaj jest wielu adwokatów, bo wiele osób, że tak to ujmę, staje po czyjejś stronie, bo uważa tak za słuszne ;) Quote
Aleks89 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='omry']Aniusia potrzebuje adwokata? Really? :grins: Kasiu jestem w szoku jak mogłaś. Tak perfidnie węszyć.. Nie spodziewałam się tego po Tobie :shake:[/QUOTE] Widocznie obrończynię uciśnionych są wśród nas:diabloti::evil_lol: Strach pomyśleć czego się może dowiedzieć O NAS aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:shake: Quote
Amber Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Dla mnie po prostu zabawne jest robienie tajemnicy z ogólnodostępnego info. Tak jakbym nie chciała wam powiedzieć jak się nazywa nasz prezydent :eviltong: Quote
Instant Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Amber']Dla mnie po prostu zabawne jest robienie tajemnicy z ogólnodostępnego info. Tak jakbym nie chciała wam powiedzieć jak się nazywa nasz prezydent :eviltong:[/QUOTE] Jesteś w posiadaniu takich informacji i nie chcesz się nimi podzielić? No jak możesz? :mad: Quote
omry Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='motyleqq']oohh to w takim razie tutaj jest wielu adwokatów, bo wiele osób, że tak to ujmę, staje po czyjejś stronie, bo uważa tak za słuszne ;)[/QUOTE] Zwyczajnie nie sądziłam, że Aniusia.. Same szoki przeżywam na Dogo ostatnio :shake: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Aga serio, mnie mało obchodzi skad ona ma pieski. Natomiast, skoro wszem opowiada, że są one z ROSJI, co leży BARDZO w kręgu mojego zainteresowania, to sobie poszukałam tych informacji, które MNIE interesują. Mam google, mam paluszki i na tyle "oleju" w glowie, żeby sobie poradzić bez proszenia się o wyjawienie tejże tajemnicy. I wierz mi, nie potrzebuje adwokatów, sama sobie świetnie radzę. ;) Natomiast nie mam wpływu na to, że jest grono osób, które uważa podobnie jak ja. No sry, wybacz, że smiem myśleć podobnie do innych i nie jestem outsiderem. Oluś na prezydenta! :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='omry']Zwyczajnie nie sądziłam, że Aniusia.. Same szoki przeżywam na Dogo ostatnio :shake:[/QUOTE] Nie rozmawiaj z weganką ,brak białka zwierzęcego powoduje spustoszenie w móżdżku i zaburza postrzeganie świata i logiczne patrzenie na pewnie rzeczy:lol::evil_lol: Quote
Instant Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Nooo, to chyba właśnie zapewniłaś sobie ciekawy dzień w pracy :diabloti: Quote
motyleqq Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='asiak_kasia']Aga serio, mnie mało obchodzi skad ona ma pieski. Natomiast, skoro wszem opowiada, że są one z ROSJI, co leży BARDZO w kręgu mojego zainteresowania, to sobie poszukałam tych informacji, które MNIE interesują. Mam google, mam paluszki i na tyle "oleju" w glowie, żeby sobie poradzić bez proszenia się o wyjawienie tejże tajemnicy. I wierz mi, nie potrzebuje adwokatów, sama sobie świetnie radzę. ;) Natomiast nie mam wpływu na to, że jest grono osób, które uważa podobnie jak ja. No sry, wybacz, że smiem myśleć podobnie do innych i nie jestem outsiderem. [/QUOTE] taaak. lubisz molosy, ale sprawdzasz, skąd są rosyjskie gordony. ale przynajmniej się przekonałaś, że szczeniaczek istnieje, a nie jest pożyczony od sąsiada, co nie? ;) myślę, że aniusia też nie potrzebuje adwokatów. i że tak samo nie ma wpływu na to, że uważam tak, jak ona ;) Quote
Amber Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [QUOTE]I wierz mi, nie potrzebuje adwokatów, sama sobie świetnie radzę[/QUOTE] Jak jesteś same to źle, bo znaczy, że nie masz racji, bo NIKT się z tobą nie zgadza. Jak masz "KWA" to też źle, bo wtedy nie masz własnego zdania. Nie dogodzisz ;) Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Aleks89']Nie rozmawiaj z weganką ,brak białka zwierzęcego powoduje spustoszenie w móżdżku i zaburza postrzeganie świata i logiczne patrzenie na pewnie rzeczy:lol::evil_lol:[/QUOTE] Moja teściówka pracuje w szpitalu jako dietetyczka. Od prawie 30lat. Ma takich przypadków sporo...przykre, ale ludzie sobie sami kuku robią. :roll: [quote name='Instant']Nooo, to chyba właśnie zapewniłaś sobie ciekawy dzień w pracy :diabloti:[/QUOTE] hell jeah! [quote name='motyleqq']taaak. lubisz molosy, ale sprawdzasz, skąd są rosyjskie gordony. ale przynajmniej się przekonałaś, że szczeniaczek istnieje, a nie jest pożyczony od sąsiada, co nie? ;) myślę, że aniusia też nie potrzebuje adwokatów. i że tak samo nie ma wpływu na to, że uważam tak, jak ona ;)[/QUOTE] oo sory, wybacz. Nie wiedziałam, ze wolno się interesować tylko jedną grupą psów. :-( Już nigdy nie wyjdę poza schemacik, bo nie wolno. [quote name='Amber']Jak jesteś same to źle, bo znaczy, że nie masz racji, bo NIKT się z tobą nie zgadza. Jak masz "KWA" to też źle, bo wtedy nie masz własnego zdania. Nie dogodzisz ;)[/QUOTE] no cóż, w końcu większość bab...Widocznie kijki mają złe wymiary :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Fauka']To co to w końcu za hodowla? :evil_lol:[/QUOTE] zapytaj anusię na PW :diabloti: ja sięm bojem odpowiadać, bo będą przykre konsekwencje :-( Quote
Fauka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 No tak, nikt nie chce być łamany kołem albo pogoniony seterkiem :shake: Quote
Okamia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ej no ludzie! Ja chcę czytać książkę a nie mogę - wasze dyskusje są takie interesujące :evil_lol: Ja zostałam dopuszczona do tej wielkiej tajemnicy :multi: BTW - Kasiuniu mi sobota pasuje :loveu: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Fauka']No tak, nikt nie chce być łamany kołem albo pogoniony seterkiem :shake:[/QUOTE] no proszę Cię...jak one są strózujące to pewnie też i obronne. Boję się o swoje życie :placz: [quote name='Okamia']Ej no ludzie! Ja chcę czytać książkę a nie mogę - wasze dyskusje są takie interesujące :evil_lol: Ja zostałam dopuszczona do tej wielkiej tajemnicy :multi: BTW - Kasiuniu mi sobota pasuje :loveu:[/QUOTE] Masz farta, że akurat rozmawiałyśmy :cool3: btw jak się czujesz jako wtajemniczona? :diabloti: i jupi jej jej :loveu: będą fociszki? :cool3: Quote
motyleqq Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='asiak_kasia']Moja teściówka pracuje w szpitalu jako dietetyczka. Od prawie 30lat. Ma takich przypadków sporo...przykre, ale ludzie sobie sami kuku robią. :roll: [/QUOTE] ciekawe, że jest sporo przypadków 'tradycyjnie' odżywiających się osób, które również robią sobie kuku. albo umiesz zdrowo jeść, albo nie i nie ma to nic wspólnego z tym, czy jesz produkty odzwierzęce, czy nie. Quote
Okamia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='asiak_kasia']Masz farta, że akurat rozmawiałyśmy :cool3: btw jak się czujesz jako wtajemniczona? :diabloti: i jupi jej jej :loveu: będą fociszki? :cool3:[/QUOTE] Czuję się lepsza o tą wiedzę :diabloti: No aparat wezmę - zobaczymy tylko ile razy będę musiała kliknąć Nelunię - chodź myślę, że jak polata luzem w kaganie z Polą to później będzie ok ;) Quote
Recommended Posts