Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']a ja za 3 tygodnie mam 3 tygodnie urlopiku:loveu::diabloti:[/QUOTE]

Ja mam teraz dwa :loveu: a potem jeszcze na przełomie sierpnia/września jakieś 2-3 :loveu: chociaż to zależy od MMŻ, który całe wakacje pracuje, jakby to miał być ostatni rok pracy w jego życiu, idiota jeden... :diabloti:

[quote name='asiak_kasia']no to pewnie ma więcej końcówek ;) i pewnie z różnymi wielkościami i kształtami :evil_lol:

ja teoretycznie wg planu urlopowego tez pod koniec lipca mam urlop 2tyg.
Ale cholera to wie, bo niby nasz dział jest na wylocie :roll:[/QUOTE]

Aaaa... i od kształtu zależy też, na co uciska... mądre! :cool3:
To kciuki za urlop trzymam!

[quote name='Amber']Dopiero teraz przeczytałam wątek szczeniakowy i... :mdleje:

a_niusia chyba uważa, że wszyscy mają pękać z ciekawości co się u niej dzieje, jakiego psa sobie kupiła, z jakiej hodowli są itp. Mi to wisi i powiewa w stopniu najwyższym. Gordony interesują mnie tak samo jak wspinaczka wysokogórska...

Ale już zepsucie jej rozrywki i wydobycie info, które jest dostępne publicznie, to... węszenie :lol:[/QUOTE]

Amber, ale jak może cię nie ciekawić, jakiego koloru kupkę zrobił papiś aniusi?! :evil_lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czuć to byś się mogła źle gdybyś napisała te (niesamowicie tajne info) na dogo w wątku szczeniakowym :diabloti:

A tak to tylko ty wiesz ;). Ale dla a_niusi nawet jedna nieproszona osoba to za dużo ;)

Tak to już jest, że wpisując np. moje imię i nazwisko wylatują wszelakie katalogi wystawowe. Jest racja, że jak ktoś nie chce to nie musi pisać info o hodowli, ale nie nazywałabym węszeniem jak już ktoś to info znalazł. Szczególnie od osoby, która robi wszystko aby ona i jej idealne psy były stale na językach.

Posted

[quote name='Amber']Dopiero teraz przeczytałam wątek szczeniakowy i... :mdleje:

a_niusia chyba uważa, że wszyscy mają pękać z ciekawości co się u niej dzieje, jakiego psa sobie kupiła, z jakiej hodowli są itp. Mi to wisi i powiewa w stopniu najwyższym. Gordony interesują mnie tak samo jak wspinaczka wysokogórska...

Ale już zepsucie jej rozrywki i wydobycie info, które jest dostępne publicznie, to... węszenie :lol:[/QUOTE]

noo, to, że wcale to nikogo nie ciekawi, potwierdza to, że Kasia aż musiała sobie to wygooglać :cool3:

Posted

[quote name='motyleqq']noo, to, że wcale to nikogo nie ciekawi, potwierdza to, że Kasia aż musiała sobie to wygooglać :cool3:[/QUOTE]

Aniusia potrzebuje adwokata? Really? :grins:

Kasiu jestem w szoku jak mogłaś. Tak perfidnie węszyć.. Nie spodziewałam się tego po Tobie :shake:

Posted

[QUOTE]Nie spodziewałam się tego po Tobie :shake:[/QUOTE]
NIKT się nie spodziewał. Nawet hiszpańska inkwizycja :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Aniusia potrzebuje adwokata? Really? :grins:
[/QUOTE]

oohh to w takim razie tutaj jest wielu adwokatów, bo wiele osób, że tak to ujmę, staje po czyjejś stronie, bo uważa tak za słuszne ;)

Posted

[quote name='omry']Aniusia potrzebuje adwokata? Really? :grins:

Kasiu jestem w szoku jak mogłaś. Tak perfidnie węszyć.. Nie spodziewałam się tego po Tobie :shake:[/QUOTE]

Widocznie obrończynię uciśnionych są wśród nas:diabloti::evil_lol:

Strach pomyśleć czego się może dowiedzieć O NAS aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:shake:

Posted

Dla mnie po prostu zabawne jest robienie tajemnicy z ogólnodostępnego info. Tak jakbym nie chciała wam powiedzieć jak się nazywa nasz prezydent :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Dla mnie po prostu zabawne jest robienie tajemnicy z ogólnodostępnego info. Tak jakbym nie chciała wam powiedzieć jak się nazywa nasz prezydent :eviltong:[/QUOTE]

Jesteś w posiadaniu takich informacji i nie chcesz się nimi podzielić? No jak możesz? :mad:

Posted

[quote name='motyleqq']oohh to w takim razie tutaj jest wielu adwokatów, bo wiele osób, że tak to ujmę, staje po czyjejś stronie, bo uważa tak za słuszne ;)[/QUOTE]

Zwyczajnie nie sądziłam, że Aniusia..

Same szoki przeżywam na Dogo ostatnio :shake:

Posted

Aga serio, mnie mało obchodzi skad ona ma pieski. Natomiast, skoro wszem opowiada, że są one z ROSJI, co leży BARDZO w kręgu mojego zainteresowania, to sobie poszukałam tych informacji, które MNIE interesują. Mam google, mam paluszki i na tyle "oleju" w glowie, żeby sobie poradzić bez proszenia się o wyjawienie tejże tajemnicy.

I wierz mi, nie potrzebuje adwokatów, sama sobie świetnie radzę. ;) Natomiast nie mam wpływu na to, że jest grono osób, które uważa podobnie jak ja. No sry, wybacz, że smiem myśleć podobnie do innych i nie jestem outsiderem.

Oluś na prezydenta! :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Zwyczajnie nie sądziłam, że Aniusia..

Same szoki przeżywam na Dogo ostatnio :shake:[/QUOTE]

Nie rozmawiaj z weganką ,brak białka zwierzęcego powoduje spustoszenie w móżdżku i zaburza postrzeganie świata i logiczne patrzenie na pewnie rzeczy:lol::evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Aga serio, mnie mało obchodzi skad ona ma pieski. Natomiast, skoro wszem opowiada, że są one z ROSJI, co leży BARDZO w kręgu mojego zainteresowania, to sobie poszukałam tych informacji, które MNIE interesują. Mam google, mam paluszki i na tyle "oleju" w glowie, żeby sobie poradzić bez proszenia się o wyjawienie tejże tajemnicy.

I wierz mi, nie potrzebuje adwokatów, sama sobie świetnie radzę. ;) Natomiast nie mam wpływu na to, że jest grono osób, które uważa podobnie jak ja. No sry, wybacz, że smiem myśleć podobnie do innych i nie jestem outsiderem.
[/QUOTE]

taaak. lubisz molosy, ale sprawdzasz, skąd są rosyjskie gordony. ale przynajmniej się przekonałaś, że szczeniaczek istnieje, a nie jest pożyczony od sąsiada, co nie? ;)

myślę, że aniusia też nie potrzebuje adwokatów. i że tak samo nie ma wpływu na to, że uważam tak, jak ona ;)

Posted

[QUOTE]I wierz mi, nie potrzebuje adwokatów, sama sobie świetnie radzę[/QUOTE]
Jak jesteś same to źle, bo znaczy, że nie masz racji, bo NIKT się z tobą nie zgadza.
Jak masz "KWA" to też źle, bo wtedy nie masz własnego zdania.

Nie dogodzisz ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Nie rozmawiaj z weganką ,brak białka zwierzęcego powoduje spustoszenie w móżdżku i zaburza postrzeganie świata i logiczne patrzenie na pewnie rzeczy:lol::evil_lol:[/QUOTE]

Moja teściówka pracuje w szpitalu jako dietetyczka. Od prawie 30lat. Ma takich przypadków sporo...przykre, ale ludzie sobie sami kuku robią. :roll:

[quote name='Instant']Nooo, to chyba właśnie zapewniłaś sobie ciekawy dzień w pracy :diabloti:[/QUOTE]
hell jeah!

[quote name='motyleqq']taaak. lubisz molosy, ale sprawdzasz, skąd są rosyjskie gordony. ale przynajmniej się przekonałaś, że szczeniaczek istnieje, a nie jest pożyczony od sąsiada, co nie? ;)

myślę, że aniusia też nie potrzebuje adwokatów. i że tak samo nie ma wpływu na to, że uważam tak, jak ona ;)[/QUOTE]

oo sory, wybacz. Nie wiedziałam, ze wolno się interesować tylko jedną grupą psów. :-( Już nigdy nie wyjdę poza schemacik, bo nie wolno.

[quote name='Amber']Jak jesteś same to źle, bo znaczy, że nie masz racji, bo NIKT się z tobą nie zgadza.
Jak masz "KWA" to też źle, bo wtedy nie masz własnego zdania.

Nie dogodzisz ;)[/QUOTE]

no cóż, w końcu większość bab...Widocznie kijki mają złe wymiary :diabloti:

Posted

Ej no ludzie! Ja chcę czytać książkę a nie mogę - wasze dyskusje są takie interesujące :evil_lol:
Ja zostałam dopuszczona do tej wielkiej tajemnicy :multi:

BTW - Kasiuniu mi sobota pasuje :loveu:

Posted

[quote name='Fauka']No tak, nikt nie chce być łamany kołem albo pogoniony seterkiem :shake:[/QUOTE]

no proszę Cię...jak one są strózujące to pewnie też i obronne. Boję się o swoje życie :placz:

[quote name='Okamia']Ej no ludzie! Ja chcę czytać książkę a nie mogę - wasze dyskusje są takie interesujące :evil_lol:
Ja zostałam dopuszczona do tej wielkiej tajemnicy :multi:

BTW - Kasiuniu mi sobota pasuje :loveu:[/QUOTE]

Masz farta, że akurat rozmawiałyśmy :cool3: btw jak się czujesz jako wtajemniczona? :diabloti:

i jupi jej jej :loveu: będą fociszki? :cool3:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Moja teściówka pracuje w szpitalu jako dietetyczka. Od prawie 30lat. Ma takich przypadków sporo...przykre, ale ludzie sobie sami kuku robią. :roll:
[/QUOTE]

ciekawe, że jest sporo przypadków 'tradycyjnie' odżywiających się osób, które również robią sobie kuku. albo umiesz zdrowo jeść, albo nie i nie ma to nic wspólnego z tym, czy jesz produkty odzwierzęce, czy nie.

Posted

[quote name='asiak_kasia']Masz farta, że akurat rozmawiałyśmy :cool3: btw jak się czujesz jako wtajemniczona? :diabloti:

i jupi jej jej :loveu: będą fociszki? :cool3:[/QUOTE]

Czuję się lepsza o tą wiedzę :diabloti:

No aparat wezmę - zobaczymy tylko ile razy będę musiała kliknąć Nelunię - chodź myślę, że jak polata luzem w kaganie z Polą to później będzie ok ;)