Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehhhh nawet nie macie pojęcia jacy nienormalni ludzie przychodzą do schroniska :/
Jakos gość sie uparł, że go weźmie a ma 2 małych dzieci..i w domu bywa tylko w weekendy.... to prze[raszam kto ma sie psem zajmować....??? żona???
Morda nie toleruje dzieci...
ehhhhh
ale spoko..pracownicy wybili mu to z głowy ;)

Posted

Witam

Mam pytanie apropo tego psiaka...
Otóż spieszę się bo mam na głowie masę spraw i nie czytałam wszystkich postów
Proszę niech mi ktoś powie czy nadaje się psiak do adopcji?

Proszę o szybką odp. na PW, gdyż mam osobę, która chciałaby zaadoptować psiaka husky'owatego (tzn. podobnego do husky)

Posted

Dałam do na bezdomne szpice

Wiecie może jak on reaguje na inne psy, suki, koty? Czy ciągnie mocno na spacerach?

Czy jako kontakt przy adipcji podawać nr schroniska czy może Asior jakiś kontakt do Ciebie?

Posted

trudnym przypadkiem to on był :)
Teraz jest cudowny...w boksie jeszcze warczy na większość ludzi, ale jak go wezmę na smych jest wspaniały !!!!
Zero agresji.
Napewno trzeba ostrożnie przy dzieciach, ale tak pozatym jest wspaniały.
Osoba która go adoptuje musi przyjeżdżać co kilka dni do schroniska, bo raczej nie wydadz a psa komuś kto przyjdzie z ulicy..chcą, żeby Mord poznał choć trochę osobę z którą miałby mi8eszkać. Acha i najlepiej gdyby on szedł do domu z ogrodem, ale nie do kojca...te psy strasznie dziczeją w kojcach..one muszą mieć stały kontakt z człowiekiem, a nie tylko raz , czy dwa razy dziennie....
Morda w boksie bardzo szczeka na psy, jednak na spacerze są mu raczej obojętne, koty goni :)
Na spacerze ciężko powiedzieć jak się zachowuje bo jak się go raz na kilka dni wypuści z boksu to szaleje strasznie, ale to dlatego, ze te psy potrzebują niesamowicie dużo ruchu...którego on tam nie ma...
Opal, czy ta osoba miała kiedykolwiek kontakt z tą rasą???
No i gdzie psiak by mieszkał????

Opal..mam jeszcze psiaka w schronie, bardzo podobny do huskiego, ale pół mniejszy...
wieczorkiem wkleje zdjęcia...

Posted

nie wklejałam zdjęć, bo psiaka już nie ma :)
ale jest za to inny haszczak w schronisku ....jednak nie robiłam zdjęć :( bo miałam dziś pełne ręce roboty, a byłam tylko niecałe 3 godzinki.....

Posted

Asior napisał(a):
boski jest, czyż nie :loveu:

czy ktoś może wrzucał go na forum haszczaków???????

Pewnie, że bossssski....coraz większe pieski znajdujesz:p