Polarna Legenda Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Juz wstawiłam go do swojego podpisu. Mordeczko szukamy odpowiedzialnego domu dla Ciebie. Quote
Asior Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 ehhhh nawet nie macie pojęcia jacy nienormalni ludzie przychodzą do schroniska :/ Jakos gość sie uparł, że go weźmie a ma 2 małych dzieci..i w domu bywa tylko w weekendy.... to prze[raszam kto ma sie psem zajmować....??? żona??? Morda nie toleruje dzieci... ehhhhh ale spoko..pracownicy wybili mu to z głowy ;) Quote
Opal Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witam Mam pytanie apropo tego psiaka... Otóż spieszę się bo mam na głowie masę spraw i nie czytałam wszystkich postów Proszę niech mi ktoś powie czy nadaje się psiak do adopcji? Proszę o szybką odp. na PW, gdyż mam osobę, która chciałaby zaadoptować psiaka husky'owatego (tzn. podobnego do husky) Quote
Paulina87 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dałam do na bezdomne szpice Wiecie może jak on reaguje na inne psy, suki, koty? Czy ciągnie mocno na spacerach? Czy jako kontakt przy adipcji podawać nr schroniska czy może Asior jakiś kontakt do Ciebie? Quote
Opal Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dobre pytania... pisze trudny przypadek ale do ułożenia... :) Hmm... jestem ciekawa w jakim stopniu trudny przypadek ^^' Quote
Asior Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 trudnym przypadkiem to on był :) Teraz jest cudowny...w boksie jeszcze warczy na większość ludzi, ale jak go wezmę na smych jest wspaniały !!!! Zero agresji. Napewno trzeba ostrożnie przy dzieciach, ale tak pozatym jest wspaniały. Osoba która go adoptuje musi przyjeżdżać co kilka dni do schroniska, bo raczej nie wydadz a psa komuś kto przyjdzie z ulicy..chcą, żeby Mord poznał choć trochę osobę z którą miałby mi8eszkać. Acha i najlepiej gdyby on szedł do domu z ogrodem, ale nie do kojca...te psy strasznie dziczeją w kojcach..one muszą mieć stały kontakt z człowiekiem, a nie tylko raz , czy dwa razy dziennie.... Morda w boksie bardzo szczeka na psy, jednak na spacerze są mu raczej obojętne, koty goni :) Na spacerze ciężko powiedzieć jak się zachowuje bo jak się go raz na kilka dni wypuści z boksu to szaleje strasznie, ale to dlatego, ze te psy potrzebują niesamowicie dużo ruchu...którego on tam nie ma... Opal, czy ta osoba miała kiedykolwiek kontakt z tą rasą??? No i gdzie psiak by mieszkał???? Opal..mam jeszcze psiaka w schronie, bardzo podobny do huskiego, ale pół mniejszy... wieczorkiem wkleje zdjęcia... Quote
halbina Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 odzwiedzimy... Asior, natychmiast spać, :mad: bo wszystkim ogłoszę... wiesz, co... :evil_lol: Quote
halbina Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ja mogę wkleić fotki, ale chyba nie te... :evil_lol: Quote
Asior Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 nie wklejałam zdjęć, bo psiaka już nie ma :) ale jest za to inny haszczak w schronisku ....jednak nie robiłam zdjęć :( bo miałam dziś pełne ręce roboty, a byłam tylko niecałe 3 godzinki..... Quote
black sheep Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Asior napisał(a):nie wklejałam zdjęć, bo psiaka już nie ma :) :-o :-o :crazyeye: :crazyeye: Quote
Asior Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 ale nieeeee - Morda jest, tylko tamtego haszczakopodobnego nie ma :) Quote
black sheep Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Eeeee wiedziałam, że czegoś nie kapuje;) Nie mieszajcie po wątkach! A o Kobim to już czytałam:) Quote
Asior Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 boski jest, czyż nie :loveu: czy ktoś może wrzucał go na forum haszczaków??????? Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Asior napisał(a):boski jest, czyż nie :loveu: czy ktoś może wrzucał go na forum haszczaków??????? Pewnie, że bossssski....coraz większe pieski znajdujesz:p Quote
Recommended Posts