daria_ldz Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Dopiero przeczytałam i bardzo się cieszę bo to naprawdę świetna wiadomość :) super super super mam nadzieję że będzie miał dom :) Quote
Tekla64 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 czego mozna chciec wiecej? domek z ogrodkiem ,autko nawet lozko ma gwarantowane hihihi powodzenia maly!!!! Quote
Saththa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='zerduszko']No to kciukam! żebyś nie wróciła z psem ;)[/QUOTE] :evil_lol: noooo przy Kerze już sie złamała;) Quote
malawaszka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 WZ no nie rycz już cho opowiedz jak było :cool3: Quote
Saththa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 i czekamyyyyyyyyy :) Kurde znowu zrobiłam bazarek i zanim sie rozliczyłam to psiak w domku:lol: Quote
malawaszka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Saththa']i czekamyyyyyyyyy :) Kurde znowu zrobiłam bazarek i zanim sie rozliczyłam to psiak w domku:lol:[/QUOTE] ale wydatków narobił więc spoko - nic się nie zmarnuje ;) Quote
Saththa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='malawaszka']ale wydatków narobił więc spoko - nic się nie zmarnuje ;)[/QUOTE] no raczej ;) nawet jakby nie narobił to i tak by sie nie zmarnowały;) Gdzie Ta wilcza noooo Quote
zerduszko Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Pewnie siedzi NA MROZIE w krzakach z lornetką i ob serwuje jak mu tam :lol: Quote
malawaszka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='zerduszko']Pewnie siedzi NA MROZIE w krzakach z lornetką i ob serwuje jak mu tam :lol:[/QUOTE] hahaha :roflt: jesteś bezlitosna Quote
wilczy zew Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 jestem,jestem Zaprowadziła Kurdupla. Szliśmy trasą którą nigdy nie chodził a nie był nakręcony jak kiedyś,idzie w dobrym kierunku. Ze wszystkimi się gorąco przywitał,była jeszcze córka p.Basi i zięć. Pani kupiła mu już szelki a ale wymieni bo z tych to psy najszybciej wychodzą,smycz,zabawki,posłanko,jedzonko,identyfikator. Pani zapisała sobie ile razy dziennie je i o której musi wyjść wieczorem aby wytrzymał do rana. Zefuś do nowego domu dostał trochę karmy,parę smaczków,koc na którym spał przy moim materacu(do wyrzucenia po kilku dniach) i obrożę do której przyczepiłam adresatkę kupioną przez p.Basię. P.Basia dała na psiaki 30zł. P.Basia z Zefusiem kawałek mnie odprowadziła a gdy zawróciła to Kurdupel pobiegł z nią. Będzie miał tam dobrze. Mam obiecane informacje i foty. Tak dziwnie spokojnie teraz w domu a jak szykowałam sobie kanapki i przenosiłam do pokoju,to nie musiałam kombinować jak ten przewożący łódką wilka,kozę i kapustę. Dziwnie mi jakoś :oops: Quote
AnkaG Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Oj pusto, mało tuptanka ale super, że domek blisko znalazłaś :) Quote
wilczy zew Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='AnkaG']Oj pusto, mało tuptanka ale super, że domek blisko znalazłaś :)[/QUOTE] to nie było tuptanko,to był mały Huraganik :) Właśnie dzwoniła p.Basia,że Zefir był grzeczny w aucie,zjadł,leży na łóżku i wcale nie piszczy. Zimą Zefir mieszka w bloku. Quote
1izabelka1 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 wszystkiego dobrego Zefirku w nowym domku , to będziemy czekać na relacje i foto z nowego domku:) Quote
malawaszka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='wilczy zew'] P.Basia z Zefusiem kawałek mnie odprowadziła a gdy zawróciła to Kurdupel pobiegł z nią. [/QUOTE] co za sprzedajna bestia :lol: Quote
Saththa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='malawaszka']co za sprzedajna bestia :lol:[/QUOTE] Noooo wiesz, od razu się poznał na dobrym człowieku:lol: Quote
wilczy zew Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='malawaszka']co za sprzedajna bestia :lol:[/QUOTE] tam było tyle wrażeń,że ciężko mu było wszystko ogarnąć :) Quote
Margi Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Na pewno pomogło mu to,że dość krótko był u WZ. Quote
daria_ldz Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 no pięknie Zefirek :) kolejne super zakończenie :) Quote
WATACHA Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='zerduszko']Pewnie siedzi NA MROZIE w krzakach z lornetką i ob serwuje jak mu tam :lol:[/QUOTE] Buhahaha Dobrze, że obyło się bez komplikacji ;) Quote
ania0112 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Super wiadomości!!!!:multi::multi::multi::multi: Oby wszystkie wątki miały taki koniec :) Czekamy na zdjęcia z nowego domku:p Quote
daria_ldz Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 no własnie zdjęcia z nowego domu koniecznie :) Quote
wilczy zew Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 wczoraj wieczorem mój ojciec powiedział :"Jak cicho się zrobiło." pierwsza noc i poranek bez Zefurka-jakoś tak dziwnie :oops: P.Basia nie pracuje z moją sąsiadką :oops: muszę wypytać sąsiadkę i napiszę Quote
Recommended Posts