Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']ale wydatków narobił więc spoko - nic się nie zmarnuje ;)[/QUOTE]

no raczej ;) nawet jakby nie narobił to i tak by sie nie zmarnowały;)

Gdzie Ta wilcza noooo

Posted

jestem,jestem

Zaprowadziła Kurdupla. Szliśmy trasą którą nigdy nie chodził a nie był nakręcony jak kiedyś,idzie w dobrym kierunku.
Ze wszystkimi się gorąco przywitał,była jeszcze córka p.Basi i zięć.
Pani kupiła mu już szelki a ale wymieni bo z tych to psy najszybciej wychodzą,smycz,zabawki,posłanko,jedzonko,identyfikator.
Pani zapisała sobie ile razy dziennie je i o której musi wyjść wieczorem aby wytrzymał do rana.
Zefuś do nowego domu dostał trochę karmy,parę smaczków,koc na którym spał przy moim materacu(do wyrzucenia po kilku dniach) i obrożę do której przyczepiłam adresatkę kupioną przez p.Basię.
P.Basia dała na psiaki 30zł.

P.Basia z Zefusiem kawałek mnie odprowadziła a gdy zawróciła to Kurdupel pobiegł z nią.
Będzie miał tam dobrze.
Mam obiecane informacje i foty.

Tak dziwnie spokojnie teraz w domu a jak szykowałam sobie kanapki i przenosiłam do pokoju,to nie musiałam kombinować jak ten przewożący łódką wilka,kozę i kapustę.
Dziwnie mi jakoś :oops:

Posted

[quote name='AnkaG']Oj pusto, mało tuptanka ale super, że domek blisko znalazłaś :)[/QUOTE]

to nie było tuptanko,to był mały Huraganik :)

Właśnie dzwoniła p.Basia,że Zefir był grzeczny w aucie,zjadł,leży na łóżku i wcale nie piszczy.
Zimą Zefir mieszka w bloku.

Posted

[quote name='zerduszko']Pewnie siedzi NA MROZIE w krzakach z lornetką i ob serwuje jak mu tam :lol:[/QUOTE]

Buhahaha

Dobrze, że obyło się bez komplikacji ;)

Posted

wczoraj wieczorem mój ojciec powiedział :"Jak cicho się zrobiło."

pierwsza noc i poranek bez Zefurka-jakoś tak dziwnie :oops:

P.Basia nie pracuje z moją sąsiadką :oops: muszę wypytać sąsiadkę i napiszę