Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurdupel coraz częściej śpi podwoziem do góry :)

Można go pogłaskać a on nie zaczyna wchodzić człowiekowi na głowę.

Czy ja pisałam jak Kurdupel wpycha się na materac?
Najpierw kładzie całe przednie łapki,no jak łapki to i kawał klaty,w brzuszek coś uwiera to trzeba go troszkę podciągnąć,teraz tylne łapki tak dziwnie dyndają i właśnie cały jest na materacu :mad:

Posted

Przeprowadzka na dniach,Pani dzisiaj go widziała,to troszkę starsza osoba.Będzie z Panią jeździł autkiem do pracy,domek z ogródkiem,pół godziny pieszo ode mnie.Pani miała już minika,którym zajęła się po śmierci rodziców.Córka ma ON-ka.Będzie spał w łóżku-taki warunek postawiłam ;)

Posted

Będzie mu tam na pewno dobrze! :calus:
p. Prezes wcale nie reaguje inaczej kiedy to ona ma oddać sznupka :p Mojego biednego Brokasia to przez 1,5 roku odwiedzić nie chciała.
Współczuje ale później będzie lepiej i możesz byc dumna z siebie, ze pomogłaś chłopakowi i dzięki Tobie ma nowe wspaniałe życie!

Posted

strasznie się cieszę!!!! taki mały szkrab będzie już się na swoim przyzwyczajał :multi:

Izabelka, Daria - Dzieki za fotki!!! na pewno pomogły też bo jak pani zadzwoniła to podałam jej adres strony żeby sobie zobaczyła Zefirka, no i zobaczyła takie ładne zdjątka i chciała poznać na żywo :multi: a skąd się wzięła ta Pani - WZ popraw mnie jeśli coś pokręciłam :splat: to znajoma Twojej sąsiadki tak?

Posted (edited)

Jak Kurdupel przyjechał to na każdy ruch obojętne czy w dzień czy w nocy od razu był na 1000% gotowy do zabawy a teraz jak coś go obudzi to patrzy zaspanym wzrokiem.
Fajnie obserwować takie zmiany u psiaka :loveu:

Edited by wilczy zew