wilczy zew Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Tylko mnie nie bijcie,dokładnie wywiedziałam się o te koligacje rodzinne. Moja sąsiadka pracuje z panią,która chciała adoptować Zefirka ale ta pani przemyślała sprawę i zrezygnowała ale opowiedziała o psie synowi a ten swojej teściowej.I tak Zefirek trafił na swoją Pańcię. [COLOR=#a9a9a9] To jest wersja ostateczna.[/COLOR] Quote
malawaszka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 hahahaha mniejsza o koligacje rodzinne - jak się ma Zefir???? foty załatw Quote
wilczy zew Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Od kilku dni zbieram się zadzwonić wieczorkiem ale jak sobie przypominam,to już nie wypada :oops: Quote
Saththa Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='wilczy zew']Od kilku dni zbieram się zadzwonić wieczorkiem ale jak sobie przypominam,to już nie wypada :oops:[/QUOTE] o 13 wypada???????? Quote
zerduszko Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Saththa']o 13 wypada????????[/QUOTE] Nie wypada, bo niektórzy ludzie pracują :eviltong: Quote
Saththa Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='zerduszko']Nie wypada, bo niektórzy ludzie pracują :eviltong:[/QUOTE] juz Ja Ci przypomne;) Fak dzis piatek przepraszm Quote
wilczy zew Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Zadzwoniłam do p.Basi od Zefirka. Zefirek już nie płacze jak jego Pańcia idzie do sklepu. Ma już sadełko i nie chce suchej karmy tylko indycze szyjki ale Pani się cieszy,że ma dla kogo gotować. Spuszczony ze smyczy(na zamkniętym terenie) szaaaaleje i nie bardzo chce przyjść.Dopiero jak się wyszaleje to wraca. Pani obiecała jakieś fotki. Quote
malawaszka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 no to czekamy na fotki :multi: Quote
zerduszko Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Oby nie fotki w stylu WZ :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='zerduszko']Oby nie fotki w stylu WZ :evil_lol:[/QUOTE] :olympic: ..... Quote
Saththa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='wilczy zew']:olympic: .....[/QUOTE] Nie bij Zerca!! Dobrze gada :) I weź się w garść i odejdz troszku od psa jak foty robisz :lol: Quote
wilczy zew Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 to znowu pretensje,że pies wielkości 3mm Quote
Saththa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='wilczy zew']to znowu pretensje,że pies wielkości 3mm[/QUOTE] Bo Ty to ze skrajnosci w skrajnosc;) Quote
zerduszko Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='wilczy zew']to znowu pretensje,że pies wielkości 3mm[/QUOTE] Nie wiem czy wiesz, ale istniej forma pośrednia :p Quote
wilczy zew Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Spotkanie (Zefir jest za Kerą) synchroniczne sikanie zmachane,Zefir jest po lewo pod gałęzią cdn. Quote
malawaszka Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 to u młodego na włościach??? ale super :multi: Quote
wilczy zew Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Tam sobie lata jak przyjeżdża z Pańcią do pracy,bo jeszcze mieszka w bloku. Nie rzucił mi się na szyję z okrzykiem: "zabierz mnie stąd",delikatnie mówiąc miał mnie w nosie. Interesowała go Mordziasta,która nie pozwoliła mu podejść do mnie. Już się odpasł i sierść mu zaczyna błyszczeć,chociaż to podszerstek. Ma czipa. Zawojował p.Basię. Co rusz podtyka mu coś innego do jedzenia,bo Zefuś grymasi. Bawił się z labradorką córki p.Basi i ją wykończył. A dzisiaj padł przy Mordziastej,ona też. Quote
1izabelka1 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 miło widzieć chłopaka , wygląda na zadowolonego :) Quote
Recommended Posts