Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam :oops:

Pani zakochana w Zefirku. Położyła mu ręcznik na parapecie bo Zefurek lubi przez okno wyglądać zwłaszcza jak p.Basia idzie do sklepu.
Sypia ze swoją Pancią trzymając łeb na poduszce,podwoziem do góry pod kołdrą a jak mu za gorąco to się odkopuje i śpi dalej.
Nie włamuje się do śmieci.
Jak chce wyjść to biegnie pod drzwi wyjściowe i siada. Nie miał ani jednej wpadki.
Już drugiego dnia został puszczony luzem na posesji gdzie będzie mieszkał jak będzie ciepło. Pani zawołała a on ładnie przybiegł. Szaleje tam na śniegu,wskakuje w zaspy,chowa sie i napada na swoją Pańcię a p.Basia na niego.
Pani czesze go miękką szczotką a on grzecznie stoi.

Posted (edited)

Mam ostatnie foty z pobytu Kurdupla u mnie.
Długo się zastanawiałam czy je wstawić bo są dowodem na moje znęcanie się nad psiakiem.Rozkładam mu na podłodze książki i gazety,których nie może ruszać a obok są tekturki,którymi może się bawić.

muszę pilnować Kurdupla

Edited by wilczy zew
Posted

a mnie by nie wkurzało - pomyslałabym ze sie troszczą o chłopaka. no ale ja nie wiem kiedy miałas kontakt - tu na dogo pisałas 28.01 no to tydzien przerwy od info przy adopcji ktora byla poltora tygodnia temu to nie za często. Ale to twój tymczasik był wiec ja tak z ciekawosci tylko pytałam ;)

Posted

Saththa napisał(a):
to moze idzcie razem na spacer:P

odpada,bo to kaaawałek ode mnie i Zefirek spaceruje na zamkniętym terenie

ania0112 napisał(a):
a mnie by nie wkurzało - pomyslałabym ze sie troszczą o chłopaka. no ale ja nie wiem kiedy miałas kontakt - tu na dogo pisałas 28.01 no to tydzien przerwy od info przy adopcji ktora byla poltora tygodnia temu to nie za często. Ale to twój tymczasik był wiec ja tak z ciekawosci tylko pytałam ;)

info było z dnia kiedy zadzwoniłam

za dwa tygodnie zadzwonie aby przypomnieć o odrobaczeniu to będzie info