Aga-ta Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 no prosze, nie bylo mnie przez kilka dni, a tu taki news:multi: Badz szczesliwy piesku:) (rowniez czekam z niecierpliowscia na zdjecia i relacje:)) Quote
wilczy zew Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam :oops: Pani zakochana w Zefirku. Położyła mu ręcznik na parapecie bo Zefurek lubi przez okno wyglądać zwłaszcza jak p.Basia idzie do sklepu. Sypia ze swoją Pancią trzymając łeb na poduszce,podwoziem do góry pod kołdrą a jak mu za gorąco to się odkopuje i śpi dalej. Nie włamuje się do śmieci. Jak chce wyjść to biegnie pod drzwi wyjściowe i siada. Nie miał ani jednej wpadki. Już drugiego dnia został puszczony luzem na posesji gdzie będzie mieszkał jak będzie ciepło. Pani zawołała a on ładnie przybiegł. Szaleje tam na śniegu,wskakuje w zaspy,chowa sie i napada na swoją Pańcię a p.Basia na niego. Pani czesze go miękką szczotką a on grzecznie stoi. Quote
malawaszka Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 nooo czekałam na wieści :loveu: cudnie!!!! Quote
Margi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 No to super,że tak się dobrze trafiło Zefirkowi.:lol: Quote
AnkaG Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ale wieści :) cieszymy się razem z Tobą :) Quote
ania0112 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Suuuuuper! To jeszcze foteczki i bedzie pełnia szczęścia:eviltong: Quote
wilczy zew Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 (edited) Mam ostatnie foty z pobytu Kurdupla u mnie. Długo się zastanawiałam czy je wstawić bo są dowodem na moje znęcanie się nad psiakiem.Rozkładam mu na podłodze książki i gazety,których nie może ruszać a obok są tekturki,którymi może się bawić. muszę pilnować Kurdupla Edited March 12, 2013 by wilczy zew Quote
malawaszka Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 och KEra wcale taka niezadowolona z kurdupla nie była skoro sobie tak blisko siebie leżeli Quote
wilczy zew Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 To jeden raz i ona go wtedy pilnowała aby się ze mną nie zadawał. Zobaczyłabyś jaka jest przeszczęśliwa gdy Kurdupla nie ma. Quote
daria_ldz Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 to znaczy miał jakieś psychotesty aby wybrać co można zjeść :) Quote
wilczy zew Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='daria_ldz']to znaczy miał jakieś psychotesty aby wybrać co można zjeść :)[/QUOTE] ufff,uratowałaś mnie dobra kobieto :) Quote
ania0112 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 No jak tam się miewa Zefuś w nowym domu? Jakieś informacje? Jakieś foto?:p Quote
wilczy zew Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Nie mogę ciągle nagabywać Pańci Zefusia :roll: to dopiero 2tyg. Quote
ania0112 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 phi... jakie ciągle? ostatnie info było tydzien temu o to swieza adopcja.. ja bym sie nie przejmowała no ale jak chcesz. :) Quote
wilczy zew Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ma tam dobrze :) Mnie by wkurzyło takie ciągłe molestowanie :) Quote
Saththa Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 wilczy zew napisał(a):Ma tam dobrze :) Mnie by wkurzyło takie ciągłe molestowanie :) to moze idzcie razem na spacer:P Quote
ania0112 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 a mnie by nie wkurzało - pomyslałabym ze sie troszczą o chłopaka. no ale ja nie wiem kiedy miałas kontakt - tu na dogo pisałas 28.01 no to tydzien przerwy od info przy adopcji ktora byla poltora tygodnia temu to nie za często. Ale to twój tymczasik był wiec ja tak z ciekawosci tylko pytałam ;) Quote
wilczy zew Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Saththa napisał(a):to moze idzcie razem na spacer:P odpada,bo to kaaawałek ode mnie i Zefirek spaceruje na zamkniętym terenie ania0112 napisał(a):a mnie by nie wkurzało - pomyslałabym ze sie troszczą o chłopaka. no ale ja nie wiem kiedy miałas kontakt - tu na dogo pisałas 28.01 no to tydzien przerwy od info przy adopcji ktora byla poltora tygodnia temu to nie za często. Ale to twój tymczasik był wiec ja tak z ciekawosci tylko pytałam ;) info było z dnia kiedy zadzwoniłam za dwa tygodnie zadzwonie aby przypomnieć o odrobaczeniu to będzie info Quote
wilczy zew Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) Dopadłam moją sąsiadkę i wiem że Pańcia zachwycona Zefirkiem. Edited February 22, 2013 by wilczy zew Quote
Recommended Posts