Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Munia była dzis na ekg i na rtg. ma zdeformowaną klatkę piersiową i było podejrzenie, ze szybkie męczenie może być przez ucisk połamanych żeber. na szczęscie nic serduszka nie uciska. serce jest niestety powiększone. nie wiadomo czy to wina wieku czy coś się dzieje. dostał leki na rozszerzenie naczyń krwionośnych. za pół roku ma być kontrola

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W pewym wieku to serce niestety jest powiększone, mam nadzieję że to nie są żadne zmiany chorobowe i Munia będzie sobie jeszcze długo spokojnie żyła...

Posted

spokojnie to nie wiem, bo musi schudnąć. pani doktor kazała bezwzglednie ograniczyć jedzenie. Munia ma coś z rzepka w kolanie (niestety wyłączyłam się z odbioru na tą chwilę i nie pamiętam dokładnie co mówiła pani doktor. lika, może Ty wtedy słuchałaś???)

Posted

Słuchałam. Rzepka jej wypada i dlatego Munia czuje silny dyskomfort podczas chodzenia i wcale nie biega. Fakt, że przytyła powoduje, że kolano jest jeszcze bardziej obciążone. Właśnie z tego powodu musi się odchudzić. I to szybko.

• 2 weeks later...
Posted

Maszeczka ma się dobrze. Jakiś czas temu chorowała (chyba najadła się spryskanej trawy). Apetytu nie ma, ale w cale chudsza nie jest
tu śpi na okienku

a tu na ulubionym krzesełku

Posted

byłam na godzinke dosłownie zawieźć podkłady, bo p. Beata bardzo na nie czekała. Gumisię kudłatą odwiedzę przy najbliżeszej okazji i okoliczne kotki też:p

Posted

Tym razem zostaje Ci wybaczone. ;) Czekamy w takim razie na Ciebie, jak tylko będziesz się wybierała w nasze strony. Szczególnie Gumisia nie może się Ciebie doczekać - w końcu przyjdą jakieś dodatkowe ręce do głaskania. ;)

A maluszki Maszy nie dokuczają? Jak byłam u p. Beaty w odwiedzinach z Gumisią, to jedna mała próbowała dorwać się do cyca Gumisi. Jak jej się nie udało, to podgryzała Gumisi ogon.

Posted

dziś też się dobierały, ale Maszka była w dobrym nastroju, bo pozwalała na wszystko i nawet jednego szczeniaka tak smiesznie iskała za uchem. kochana dziewczynka z tej naszej Maszki jest

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

nie wiem czy ktoś tu jeszcze zaglada, ale to fotki Muni i jej synka - spotkanie:)

Munio jak omalutki był sliczny, potem zbrzydł paskudnie, a teraz, muszę przyznac, ze jest sliczny!!!