ronja Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Munia była dzis na ekg i na rtg. ma zdeformowaną klatkę piersiową i było podejrzenie, ze szybkie męczenie może być przez ucisk połamanych żeber. na szczęscie nic serduszka nie uciska. serce jest niestety powiększone. nie wiadomo czy to wina wieku czy coś się dzieje. dostał leki na rozszerzenie naczyń krwionośnych. za pół roku ma być kontrola Quote
Neris Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 W pewym wieku to serce niestety jest powiększone, mam nadzieję że to nie są żadne zmiany chorobowe i Munia będzie sobie jeszcze długo spokojnie żyła... Quote
ronja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 spokojnie to nie wiem, bo musi schudnąć. pani doktor kazała bezwzglednie ograniczyć jedzenie. Munia ma coś z rzepka w kolanie (niestety wyłączyłam się z odbioru na tą chwilę i nie pamiętam dokładnie co mówiła pani doktor. lika, może Ty wtedy słuchałaś???) Quote
lika Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Słuchałam. Rzepka jej wypada i dlatego Munia czuje silny dyskomfort podczas chodzenia i wcale nie biega. Fakt, że przytyła powoduje, że kolano jest jeszcze bardziej obciążone. Właśnie z tego powodu musi się odchudzić. I to szybko. Quote
Neris Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Oj to bieda... odchudzenie starszego psiaka nie jest takie łatwe, one tak patrzą... Quote
ronja Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Maszeczka ma się dobrze. Jakiś czas temu chorowała (chyba najadła się spryskanej trawy). Apetytu nie ma, ale w cale chudsza nie jest tu śpi na okienku a tu na ulubionym krzesełku Quote
Neris Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A jak grzecznie śpi z kotkiem... kochana Munia. Quote
lika Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Wyszła na zdjęciach jak profesjonalna modelka. ;) Jest bardzo fotogeniczna. :multi: Quote
ronja Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 a jak dziś slicznie bawiła się ze szczeniakami:loveu: szkoda,ze nie miałam aparatu Quote
lika Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 To byłaś dziś na Ochocie i nie odwiedziłaś mojej kudłatej Gumisi? :shake: Quote
ronja Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 byłam na godzinke dosłownie zawieźć podkłady, bo p. Beata bardzo na nie czekała. Gumisię kudłatą odwiedzę przy najbliżeszej okazji i okoliczne kotki też:p Quote
lika Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Tym razem zostaje Ci wybaczone. ;) Czekamy w takim razie na Ciebie, jak tylko będziesz się wybierała w nasze strony. Szczególnie Gumisia nie może się Ciebie doczekać - w końcu przyjdą jakieś dodatkowe ręce do głaskania. ;) A maluszki Maszy nie dokuczają? Jak byłam u p. Beaty w odwiedzinach z Gumisią, to jedna mała próbowała dorwać się do cyca Gumisi. Jak jej się nie udało, to podgryzała Gumisi ogon. Quote
ronja Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 dziś też się dobierały, ale Maszka była w dobrym nastroju, bo pozwalała na wszystko i nawet jednego szczeniaka tak smiesznie iskała za uchem. kochana dziewczynka z tej naszej Maszki jest Quote
ronja Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 pamiętacie Munia?rośnie wielki jak konik... Quote
ronja Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 a Maszka od 1 września jest już p. Beaty:loveu: bidulka dostała cieczki Quote
Kanzaj Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No to gratulujemy Muni - fajnego domku, a p.Beacie - cudnej suńki. Syncio - faktycznie wielki chłopak! Quote
Neris Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ja ciągle uważam, że Munio podmieniony po drodze... przecież to była maleńka kuleczka- gremlinek. Albo go kosmici napromieniowali czymś... Quote
auraa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 munio to mój tymczasowicz ale ja mu nic nie zrobiłam ;) . Sliczny psiak Quote
ronja Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 nie wiem czy ktoś tu jeszcze zaglada, ale to fotki Muni i jej synka - spotkanie:) Munio jak omalutki był sliczny, potem zbrzydł paskudnie, a teraz, muszę przyznac, ze jest sliczny!!! Quote
zasadzkas Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ja zaglądam, droga kuleżanko :eviltong: Rzeczywiście, wyprzystojniał, a jaki duży jest. Spotkanie w rodzinnym gronie. Super, dobre zakończenia są tu bardzo potrzebne. Quote
OlimpiaK Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 O ja! Ale Munio jest duzy... :crazyeye: Kto by pomyslal ze z malego kosmity taki przystojniak wyrosnie... ;) Quote
Recommended Posts