dogses Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Dobra, a reszta kasiorki ? :) Jeszcze jakieś bidy potrzebujące pomocy? Wtedy by się rozdzieliło w miarę po równo :) Ha, udało mi się zmienić tytuł choć kompletnie nie wiedziałam co robię :razz: Quote
dogses Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 (edited) paula_t, a może zrobicie też Liderkowi bazarek? Mówiłaś, że masz fajne fanty to może dodatkowo kasa wpadnie? :) edit: Już znalazłam bazarek dla Liderka i widzę, że połowa dochodu jest przeznaczona dla Tusi? Może cioteczki zechcecie wspomóc Tusię. Tutaj link do jej wydarzenia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194858-TUSIA-z-Korabiewic-ZOSTAŁA-SAMA!-dług-za-hotel-wynosi-1500zł-Wizja-schroniska[/URL] Ma duży dług psinka :( Edited January 6, 2013 by dogses Quote
Jasza Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Jeśli zostało trochę pieniędzy,to zbieramy na podróż Daszki do hoteliku.. (konto podane jest w pierwszym poście) :oops: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235894-Sunia-szkielet-z-krowim-łańcuchem-na-szyi-!!!-Pomocy[/URL]!!! [IMG]http://img827.imageshack.us/img827/7977/pb168303.jpg[/IMG] Quote
paula_t Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Tak, bazarek już gotowy, nie było na co czekać :) To co, może podzielić na te 3 psiaki? Jest czym dysponować. Quote
dogses Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 115 zł poszło dla [B]beta ata[/B] :) Dobra, to dzielimy resztę na 3 psiaki (Tosia, Liderek i Daszka), czyli po 155 zł na każdego. Czy może tak być? :) Quote
paula_t Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Dogses, ja jak przekazywałam pieniążki Mariankowe, to napisałam pw z prośbą o zgodę na rozdysponowanie pieniążków w taki, a nie inny sposób, może teraz też tak zrobić, nie będzie tego dużo?:) Quote
beta ata Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Doszlo do mnie 115 zł. Bardzo dziekuje w imieniu dziewczyny i chlopaczka! :-) Quote
dogses Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='paula_t']Dogses, ja jak przekazywałam pieniążki Mariankowe, to napisałam pw z prośbą o zgodę na rozdysponowanie pieniążków w taki, a nie inny sposób, może teraz też tak zrobić, nie będzie tego dużo?:)[/QUOTE] A do kogo mam pisać? Do wszystkich udzielających się na wątku czy tylko do tych co wpłacili pieniążki ? :) wybacz pytania, ale to mój pierwszy raz i chcę zrobić wszystko dobrze ;) Quote
paula_t Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ja pisałam do tych, którzy wpłacili pieniążki, bo jednak Ich finansami dysponowałam. Dogses, ja sama nie wiedziałam i nadal nie wiem, po prostu intuicyjnie czułam, że tak powinnam zrobić :p Quote
Panna Marple Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Jeśli chodzi o mnie, to daję dogses moje pełnomocnictwo:lol:. Wiem, że dobrze rozdysponuje kasiorkę:lol: Quote
bea100 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='dogses']115 zł poszło dla [B]beta ata[/B] :) Dobra, to dzielimy resztę na 3 psiaki (Tosia, Liderek i Daszka), czyli po 155 zł na każdego. Czy może tak być? :)[/QUOTE] Może :) Wszystkie te 3 psinki w wielkiej potrzebie... Quote
dogses Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Pieniążki wysłane do Liderka, Tusi i Daszki :) Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za pomoc. Kolejne psie nieszczęście przekonało się, że jest nadzieja. Że nie wszyscy ludzie to oprawcy. Że los może się odmienić. I że jest lepszy świat :) a Hepi ma teraz jak w raju....Nie spodziewałam się, że tak szybko znajdzie dom. Pani Sylwia jest wspaniałą kobietą, która wzięła wszystko na siebie, nie patrząc na schorzenia, perspektywę leczenia, wiek i przeszłość Hepiego. Już wiosną Hepi przeprowadzi się wraz ze swoją rodziną do pięknego domu z ogrodem i będzie mógł wygrzewać się na słoneczku :) Oby wszystkie psie historie miały happy end. Quote
Mysza2 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Wspaniały wątek i wspaniałe zakończenie:):) Quote
paula_t Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Dziękuję dogses w imieniu psiaków :loveu: A pod tym co napisałaś podpisuję się obiema "rencami":eviltong: Hepi, szczęścia smoczku:calus: Quote
Bjuta Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Bardzo cieszymy się ze szczęścia Hepiego!!! I pięknie w imieniu Liderka - dziękujemy za ogromne wsparcie!!! :loveu: 155 zł i 25 gr zameldowało się już na Liderkowym koncie! Jeszcze nie mam postu rozliczeniowego, więc info jest w poście 1761 :) Paulo-T - bardzo dziękuję za promowanie Liderka! Dopiero teraz widzę ile jeszcze dla niego zrobiłaś!!! Quote
obraczus87 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 W imieniu Tusi pieknie dziękuję za pomoc w kwocie 155,25zł :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Mari potwierdziła na wątku Daszki, że wpłynęły pieniądze od Ciebie Dogses - bardzo, bardzo dziękujemy:loveu: Quote
Recommended Posts