Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra, a reszta kasiorki ? :) Jeszcze jakieś bidy potrzebujące pomocy? Wtedy by się rozdzieliło w miarę po równo :)

Ha, udało mi się zmienić tytuł choć kompletnie nie wiedziałam co robię :razz:

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

paula_t, a może zrobicie też Liderkowi bazarek? Mówiłaś, że masz fajne fanty to może dodatkowo kasa wpadnie? :)

edit: Już znalazłam bazarek dla Liderka i widzę, że połowa dochodu jest przeznaczona dla Tusi? Może cioteczki zechcecie wspomóc Tusię. Tutaj link do jej wydarzenia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194858-TUSIA-z-Korabiewic-ZOSTAŁA-SAMA!-dług-za-hotel-wynosi-1500zł-Wizja-schroniska[/URL]

Ma duży dług psinka :(

Edited by dogses
Posted

Jeśli zostało trochę pieniędzy,to zbieramy na podróż Daszki do hoteliku..
(konto podane jest w pierwszym poście) :oops:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235894-Sunia-szkielet-z-krowim-łańcuchem-na-szyi-!!!-Pomocy[/URL]!!!

[IMG]http://img827.imageshack.us/img827/7977/pb168303.jpg[/IMG]

Posted

115 zł poszło dla [B]beta ata[/B] :)

Dobra, to dzielimy resztę na 3 psiaki (Tosia, Liderek i Daszka), czyli po 155 zł na każdego. Czy może tak być? :)

Posted

Dogses, ja jak przekazywałam pieniążki Mariankowe, to napisałam pw z prośbą o zgodę na rozdysponowanie pieniążków w taki, a nie inny sposób, może teraz też tak zrobić, nie będzie tego dużo?:)

Posted

[quote name='paula_t']Dogses, ja jak przekazywałam pieniążki Mariankowe, to napisałam pw z prośbą o zgodę na rozdysponowanie pieniążków w taki, a nie inny sposób, może teraz też tak zrobić, nie będzie tego dużo?:)[/QUOTE]

A do kogo mam pisać? Do wszystkich udzielających się na wątku czy tylko do tych co wpłacili pieniążki ? :) wybacz pytania, ale to mój pierwszy raz i chcę zrobić wszystko dobrze ;)

Posted

Ja pisałam do tych, którzy wpłacili pieniążki, bo jednak Ich finansami dysponowałam. Dogses, ja sama nie wiedziałam i nadal nie wiem, po prostu intuicyjnie czułam, że tak powinnam zrobić :p

Posted

[quote name='dogses']115 zł poszło dla [B]beta ata[/B] :)

Dobra, to dzielimy resztę na 3 psiaki (Tosia, Liderek i Daszka), czyli po 155 zł na każdego. Czy może tak być? :)[/QUOTE]
Może :) Wszystkie te 3 psinki w wielkiej potrzebie...

Posted

Pieniążki wysłane do Liderka, Tusi i Daszki :)

Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za pomoc. Kolejne psie nieszczęście przekonało się, że jest nadzieja. Że nie wszyscy ludzie to oprawcy. Że los może się odmienić. I że jest lepszy świat :) a Hepi ma teraz jak w raju....Nie spodziewałam się, że tak szybko znajdzie dom. Pani Sylwia jest wspaniałą kobietą, która wzięła wszystko na siebie, nie patrząc na schorzenia, perspektywę leczenia, wiek i przeszłość Hepiego. Już wiosną Hepi przeprowadzi się wraz ze swoją rodziną do pięknego domu z ogrodem i będzie mógł wygrzewać się na słoneczku :)
Oby wszystkie psie historie miały happy end.

Posted

Bardzo cieszymy się ze szczęścia Hepiego!!!

I pięknie w imieniu Liderka - dziękujemy za ogromne wsparcie!!! :loveu: 155 zł i 25 gr zameldowało się już na Liderkowym koncie! Jeszcze nie mam postu rozliczeniowego, więc info jest w poście 1761 :)

Paulo-T - bardzo dziękuję za promowanie Liderka! Dopiero teraz widzę ile jeszcze dla niego zrobiłaś!!!