monika083 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Aga-ta, poslij mi nr konta do DT.Jesli chodzi o pieniazki z bazarku to poprostu odliczymy je juz z pierwszego miesiaca, napisz ilie sie uzbieralo i wklej prosze jeszcze link do tego bazarku, wkleje to w ten moj post rozliczeniowy. Quote
elik Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 (edited) [quote name='monika083']Aga-ta, poslij mi nr konta do DT.Jesli chodzi o pieniazki z bazarku to poprostu odliczymy je juz z pierwszego miesiaca, napisz ilie sie uzbieralo i wklej prosze jeszcze link do tego bazarku, wkleje to w ten moj post rozliczeniowy.[/QUOTE] Moniczko, Twojego postu nikt, poza Tobą, nie może edytować. Tylko Ty możesz dopisywać, wklejać itp. A dla pełnej jasności i ewidencji kwot wpływających do DT myślę, że dobrze byłoby, gdybyś kwotę z bazarku zapisała jako wpłata z zaznaczeniem, że to z bazarku. Jeśli mogę Ci coś zaproponować, to bardzo proszę robiąc rozliczenia czy to wpływów, czy wydatków, zaczynaj od kwoty, a potem reszta, tak żeby kwoty były w jednej linijce jedna pod drugą. Tylko taki zapis daje możliwość wychwycenia ewentualnych pomyłek i poprawienia ich. Dla przykładu. Deklaracje stałe: [COLOR=#ffffff]..[/COLOR]50,00 zł - monika083 - do czerwca 2014 r. [COLOR=#ffffff]..[/COLOR]20,00 zł - basiek8 [COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 zł - ania75 [COLOR=#ffffff]..[/COLOR]20,00 zł - Dulska [COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 zł - elik - do czerwca 2014 r. =========== 110,00 zł [CENTER][COLOR=#800080][SIZE=4]Rozliczenie wpłat wpływających dla Bena[/SIZE][/COLOR] [/CENTER] [COLOR=#800080][SIZE=3]Wpływy[/SIZE][/COLOR] [COLOR=#fff0f5]. [/COLOR]50,00 – monika083 – 25.01.2014 [COLOR=#fff0f5].[/COLOR]208,00 – bazarek zorganizowany przez Aga-ta – 31.01. [COLOR=#fff0f5]...[/COLOR][COLOR=#000000]20[/COLOR],00 – basiek8 – 27.01. [COLOR=#fff0f5]...[/COLOR]10,00 – ania75 – 27.01. [COLOR=#fff0f5]..[/COLOR] 20,00 – Dulska – 27.01. [COLOR=#fff0f5]...[/COLOR][COLOR=#000000]3[/COLOR]0,00 – elik deklar. za I - III – 27.01. = = = = = = = = = = = = = [SIZE=3][COLOR=#800080]338,00 zł[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#800080]Wydatki[/COLOR][/SIZE] [COLOR=#fff0f5].[/COLOR][COLOR=#000000]240[/COLOR],00 – DT za okres 8.01.-7.02. – 31.01.2014 r. [COLOR=#fff0f5]...[/COLOR]85,00 – ........... – 4.02. = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [SIZE=3][COLOR=#800080]325,00 zł[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#800080]Saldo[/COLOR][/SIZE] [COLOR=#fff0f5]...[/COLOR]338,66 -[COLOR=#fff0f5]..[/COLOR]325,00 = = = = = = = [COLOR=#ffffff][SIZE=3]....[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800080][SIZE=3]13,66 zł [/SIZE][/COLOR][CENTER][COLOR=#800080][SIZE=3] [/SIZE][/COLOR][COLOR=#800080][SIZE=3][COLOR=#b22222][SIZE=4]Wszystkim ofiarodawcom serdecznie dziękujemy[/SIZE][/COLOR] :iloveyou::Rose::Rose::iloveyou:[/SIZE][/COLOR] [/CENTER] Edited January 26, 2014 by elik Quote
monika083 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 elik, chyba niedokladnie przeczytalas moj post, przeciez nie napisalam, zeby Agata wkleila link w moj post, tylko , zeby wkleila tu na watku (bo ja jakos nie moge znalezc) a ja wkleje go w moj post. Jak pisalam jestem jeszcze skarbnikiem na kilku watkach, a bylam juz napewno na kilkunastu i staram sie to robic jak najlepiej. Za wszystkie sugestie dziekuje , wezme je pod uwage. Quote
elik Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='monika083']elik, chyba niedokladnie przeczytalas moj post, przeciez nie napisalam, zeby Agata wkleila link w moj post, tylko , zeby wkleila tu na watku (bo ja jakos nie moge znalezc) a ja wkleje go w moj post. Jak pisalam jestem jeszcze skarbnikiem na kilku watkach, a bylam juz napewno na kilkunastu i staram sie to robic jak najlepiej. Za wszystkie sugestie dziekuje , wezme je pod uwage.[/QUOTE] Faktycznie źle Cię zrozumiałam. Quote
monika083 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Waszych pieniazkow nie bylo jeszcze wczoraj na koncie, pewnie jutro dotra. Quote
Ayame Nishijima Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Zgodnie z sugestią... [IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/15/u0vc.jpg[/IMG] Quote
Aga-ta Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='monika083']Aga-ta, poslij mi nr konta do DT.Jesli chodzi o pieniazki z bazarku to poprostu odliczymy je juz z pierwszego miesiaca, napisz ilie sie uzbieralo i wklej prosze jeszcze link do tego bazarku, wkleje to w ten moj post rozliczeniowy.[/QUOTE] nr konta wyslalam na PW. Link do bazarku na FB: [URL]https://www.facebook.com/events/709663615724074/?fref=ts[/URL] jutro sie dowiem ile dokladnie zostalo zebrane na Fb i dam znac. Jeszcze raz bardzo dziekuje:) [quote name='Ayame Nishijima']Zgodnie z sugestią... [IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/15/u0vc.jpg[/IMG][/QUOTE] SUPER! dziekuje:) wiadomosci z DT (27.01) " A u nas od soboty jest jakiś kryzysik w zachowaniu Bena ,niby jest grzeczny ,posłuszny ale w sobotę wystartował do Julusia i bardzo bidula przestraszył.Dzisiaj wystartował do mojej Samanty.Do Julka wystartował kiedy ja byłam pochylona tyłem ,Julek do mnie podszedł i wtedy doskoczył do niego.A Samanta coś zaburczała niekoniecznie na niego i doskoczył do niej.W sobotę też podskoczył do Bezi i już alergicznie na niego reaguje.Muszę być czujna i w porę reagować.Takie zachowanie Bena myślę ,że jest podyktowane traumą ze schroniska.Oczywiście jeszcze zdarzy mu się coś podsikać ale już rzadziej.Z jedzeniem już problemu nie ma....." Quote
elik Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Kurcze, to zachowanie Bena wskazuje na to, że bardzo potrzebuje pomocy behawiorysty. Moim zdaniem nie możemy zostawić pani Ewy samej z tym problemem, bo może dojść do tragedii :( Co proponujecie ? Quote
elik Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 26.01.br. wysłałam na podany nr konta deklaracje za I do III. Najpóźniej 28.01.br. powinna być na koncie, a nie widzę w rozliczeniu, że wpłynęła. Czy wpłynęła ode mnie kwota 30 zł ? Quote
monika083 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='elik']26.01.br. wysłałam na podany nr konta deklaracje za I do III. Najpóźniej 28.01.br. powinna być na koncie, a nie widzę w rozliczeniu, że wpłynęła. Czy wpłynęła ode mnie kwota 30 zł ?[/QUOTE] rozliczenie bylo aktualizowane 25.01 wtedy jeszcze zadnych wplat nie bylo. teraz pewnie juz sa, wieczorem zaktualizuje, musze teraz pracowac. Quote
Marycha35 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Zapisuję wątas, Eluś ściskam serdecznie;) A Ben to piękny psiak! Banerek zatrważający...:(, po nim do Was trafiłam. Quote
elik Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Marycha35']Zapisuję wątas, Eluś ściskam serdecznie;) A Ben to piękny psiak! [B]Banerek zatrważający[/B]...:(, [B]po nim do Was trafiłam.[/B][/QUOTE] Witam serdecznie :) Banerek spełnił swoje zadanie ;) Quote
elik Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Marycha35']Oby domiszcza się o smoka biły!!!:)[/QUOTE] Oby Marysiu, ale jak na razie nic na to nie wskazuje :( Quote
elik Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Aga-ta wylicytowałam na bazarku "misz-masz" 2 przedmioty, proszę o nr konta. Quote
Elisabeta Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Bena poznałam parę dni temu. :smile: Elik, trafiłam tu z Twojego banerka na wątku innego psiaka. Los Bena bardzo mnie poruszył... A to zdjęcie ze schroniska i wcześniejszego banerka... Wstrząsające. Nie mogę zapomniec :sad: Zostanę z kochanym Benem. Deklaracji stałej nie złoże, ale będę wspomagac od czasu do czasu. Poproszę numer konta Bena. :-) Quote
Elisabeta Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Zaglądam do Bena. :-) I przypominam się z prośbą o numer konta chłopaka. ;) Quote
elik Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Elisabeta']Bena poznałam parę dni temu. :smile: Elik, trafiłam tu z Twojego banerka na wątku innego psiaka. Los Bena bardzo mnie poruszył... A to zdjęcie ze schroniska i wcześniejszego banerka... Wstrząsające. Nie mogę zapomniec :sad: Zostanę z kochanym Benem. Deklaracji stałej nie złoże, ale będę wspomagac od czasu do czasu. Poproszę numer konta Bena. :-)[/QUOTE] Witam serdecznie, cieszę się, że i tu się spotykamy :) Mnie też bardzo poruszył los Bena. To zdjęcie z atakującymi psami jest wstrząsające :( Na szczęście teraz Ben jest w domowym hoteliku i ma dobrą, kochająca opiekunkę. Teraz tylko jego własny DS jest mu potrzebny. [quote name='Elisabeta']Zaglądam do Bena. :smile: I przypominam się z prośbą o numer konta chłopaka. ;-)[/QUOTE] Teraz na już muszę wyjść z domu. Jak wrócę, to Ci podeślę. Dziękuję :Rose: Quote
Elisabeta Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Elik, i tu jesteś... ;) Poczekam cierpliwie... :) Quote
elik Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 (edited) [quote name='Elisabeta']Elik, i tu jesteś... ;) Poczekam cierpliwie... :)[/QUOTE] Już wróciłam. Poszukam i podeślę. Ben to moja sympatia ;) Mam subskrypcje do jego wątku z natychmiastowym powiadomieniem poprzez e-mail, gdy pojawi się nowy post. Psiak leży mi na sercu :) Edit Załatwione, poszło. Serdecznie dziękuję za wsparcie biedaczka :Rose: Edited February 2, 2014 by elik Quote
Aga-ta Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Z FB Magda przelala do DT [B]75 zl [/B]na Bena. Jutro bede dzwonic do p.Ewy po nowe informacje. Niestety nie jest za dobrze, bo Ben zaatakowal juz wszystkie psy, nie rusza tylko Finki, ktora jest od niego wieksza. Staruszek Julus tak sie go wystraszyl, ze caly dzien nie wychodzil ze swojego poslanka. Tak jak proponuje elik wydaje mi sie, ze trzeba pomyslec o behawioryscie Quote
Aga-ta Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 mam namiary na jedna pania, ale ja nigdy nie korzystalam z jej uslug. Behawiorysty p. EWA TYBURA 504 188 672, moze ktos ja zna? jezeli nie to jutro do niej zadzwonie i zapytam ile kosztowalaby konsultacja Quote
Elisabeta Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Rano wysłałam przelewem pocztowym 100 zł dla Bena. :) Pieniądze będą szły pewnie ok. 5 dni... Aga-ta, tak mi się nasunęło... Czy nie dobrze byłoby umieścić w tytule wątku Bena jego imię?... Nie jestem długo na Dogo, ale był czas, że przekopywałam się przez wątki i najczęściej jest imię psa. Wtedy jest jakoś tak bardziej osobowo, cieplej. Sam tytuł jest świetny i zachęca do kliknięcia. Ale to imię... Takie piękne w dodatku... :loveu: Quote
Recommended Posts