Dulska Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Nie, to mi do głowy nie przyszło... czekamy Quote
elik Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Dulska napisał(a):Nie, to mi do głowy nie przyszło... czekamy A czy mogłabyś dopisać ? Plissss :buzi: Można powiedzieć, że teraz w Jej rękach jest los Bena. Quote
monika083 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Dostalam pw..kurcze bardzo chcialabym pomoc Benowi, ale ostatnio zadeklarowalam sie pokrywac brakujace deklaracje innemu psiakowi i troche boje sie, ze nie udzwigne tego wszystkiego..jedynie moge teraz zadeklarowac 50 zl/ msc do konca czerwca, jesli bede miec dalej prace to oczywiscie i pozniej, chociaz mam nadzieje, ze do czerwca Ben znajdzie dom.Jesli wyjasni sie sytuacja z tym innym pieskiem topodwyzsze deklaracje.Moge tez podeslac komus fanty na bazarek.Przykro mi, ze nie moge wiecej pomoc. Quote
elik Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 (edited) [quote name='monika083']Ale szantaz:) Raczej wielkie uznanie, bo to byłoby prawie pół potrzebnej sumy :) Dziękujemy bardzo, to i tak duża kwota :Rose::Rose: ..50,00 zł - monika083 - do VI.2014 r. ..20,00 zł - basiek8 ..10,00 zł - ania75 ..20,00 zł - Dulska =========== 100,00 zł Ben potrzebuje jeszcze 140,-- zł. Sporo, ale jeśli nie uda się uzbierać, to szanse Bena na DS będą raczej niewielkie :( Kochane dziewczyny zapraszajcie znajomych, niech więcej osób dowie sie o szansie Bena na DS. Inaczej nie uzbieramy potrzebnej sumy. Przydałoby się wydarzenie ma FB. Może ktoś założyć ? Edited January 16, 2014 by elik Quote
Aga-ta Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Przepraszam, ze dopiero teraz sie odzywam, ale w ostatnim okresie mialam sporo pracy. Dziekuje bardzo elik za to, ze ogarniala watek i udalo sie zebrac prawie w polowie na DT dla Bena :):):) WSZYSTKIM DEKLARUJĄCYM BARDZO DZIEKUjE:loveu: W zwiazku z tym, ze miejsce w DT u p.Ewy czekalo na Bena tydzien i w koncu musielismy dac odpowiedz, a szkoda bylo, zeby takie miejce przepadlo - dzis Ben je zajal:) Magda zawiozla go do p.Ewy. Na poczatku podobno wciskal sie w sciane, ale potem zaczal juz spacerowac po domu. Wieczorem Magda ma mi przeslac zdjecia, wiec zaraz jak dostane to wstawie. Jak na razie z calym psim towarzystwem sie dogaduje. W domu jest jeden samiec - staruszek Julus od Magdy, ktory na okraglo spi, wiec mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze. Trzymajcie za chlopaka kciuki... Czy osobom, ktore zadeklarowaly oplaty za DT mam wyslac nr konta p.Ewy? Czy najpierw zbiera jedna osoba, a potem przesyla calosc do DT? Pytam, poniewaz nigdy nie zbieralam deklaracji. Mam troche rzeczy na bazarek i mam nadzieje, ze uda mi sie go stworzyc w ten weekend - tak jak elik napisla brakuje jeszcze 140 zl Quote
monika083 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 o jak fajnie! Napewno w takich domowych warunkach szybciej sie zsocjalizuje. Co do deklaracji, to mysle, ze lepiej , jesli tu znajdzie sie skarbnik i bedzie wpisywal wplywy i wydatki, raz w msc wysylal pieniazki do ds. Quote
elik Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 (edited) Aga-ta napisał(a):...miejsce w DT u p.Ewy czekalo na Bena tydzien i...dzis Ben je zajal:) Magda zawiozla go do p.Ewy... Nie posiadam się ze szczęścia. Odkąd natknęłam się na wątek Bena, myśl o tym strachulcu nie dawała mi spokoju. Marzyło mi się dla niego domowe DT, no i udało się :sweetCyb::cool2::sweetCyb: W domowym DT, a zwłaszcza takim jak u Pani Ewy, Ben ma duże szanse na odzyskanie pewności siebie. Aga-ta napisał(a):...brakuje jeszcze 140 zl Dlatego dobrze byłoby "ściągnąć" na wątek więcej osób. Przydałoby sie też wydarzenie na FB. Edited January 19, 2014 by elik Quote
Aga-ta Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 (edited) Serdecznie zapraszm na bazarek dla Bena i Julka :). Bardzo prosze o pomoc w rozreklamowaniu i podnoszeniu http://www.dogomania.pl/forum/threads/250359-Totalny-misz-masz-buty-ksiązki-ubrania-bizuteria-Do-30-01-godz-22?p=21781290#post21781290 Czy jest ktos chetny zostac skarbnikiem Bena? niestety wydarzenia na Fb nie potrafie zrobic... Rozmawialam dzis z p.Ewa. Ben w nocy byl bardzo niespokojny. Drapal w drzwi probowal sie wydostac z domu. Zajal miejsce pod drzwiamy wyjsciowymi. Na p.Ewe juz reaguje machaniem ogona. z psim towarzystwem komitywa. Ma apetyt. Niestety zalatwia sie w domu. Zdjecia od Magdy (z wczoraj) https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1522250_505019709612458_1176814123_n.jpg https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1526334_505019826279113_1733130772_n.jpg Edited January 25, 2014 by Szamanka Za duże zdjęcia Quote
Aga-ta Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Magda zrobila Benowi wydarzenie na FB https://www.facebook.com/events/260813194084077/?context=create Quote
monika083 Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 jak sie nikt chetny nir znajdzie ,to moge byc skarbnikiem. Quote
elaja Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='Aga-ta']Magda zrobila Benowi wydarzenie na FB https://www.facebook.com/events/260813194084077/?context=create Zaraz tam wejdę . Bardzo się cieszę , że Benowi się udało ! Quote
Aga-ta Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 monika083 napisał(a):jak sie nikt chetny nir znajdzie ,to moge byc skarbnikiem. super! dziekuje bardzo :) elaja napisał(a):Zaraz tam wejdę . Bardzo się cieszę , że Benowi się udało ! Elu, dziekuje:) Quote
monika083 Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 i na fb u niego jestem, biedny slicznotek , wystraszony.. Quote
elik Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Kto może niech na fb zaprasza znajomych i udostępnia. Deklaruję 10,00 zł/m-c na razie do czerwca br. choć myślę, że Ben szybciej znajdzie się w DS. Quote
Aga-ta Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Dziekuje bardzo:loveu: i rowniez licze na to, ze Ben szybciej znajdzie dom Quote
elik Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Ogłosiłam Bena na Łódź, ale niestety nie mogłam dodać zdjęć, bo muszą być w formacie co najmniej 480 px. Widocznie te, które dostałam, mają mniej :( Ogłoszenia bez zdjęć nie maja sensu, ale i tak zostawiłam. Może będą takie zdjęcia. http://www.lodzstrefa.pl/ogloszenia-lodz/madry-oddany-ben-ma-nadzieje-ze-go-pokochasz-25635.htm Quote
elik Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Dostałam nowe piękna zdjęcia Bena, ale niestety nie mogę ich dodać do ogłoszenia, bo po każdej próbie wklejenia zdjęcia otrzymuje taką informację: Szerokość zdjęcia jest zbyt mała. Minimalna szerokość zdjęcia wynosi 480px Pierwszy raz zdarza mi się taka sytuacja. Czy ktoś wie co się dzieje i jak mogę wkleić zdjęcia ? Quote
Aga-ta Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 Hmmm... Niestety wiekszych juz nie mam, te ktore wyslalam sa zgrane bezposrednio z aparatu Quote
elik Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 (edited) [quote name='Aga-ta']Hmmm... Niestety wiekszych juz nie mam, te ktore wyslalam sa zgrane bezposrednio z aparatu Zupełnie się nie domyślam o co ty chodzi. Przed chwilą te zdjęcia wkleiłam do ogłoszenia na Gumtree i wszystkie zostały przyjęte. Ogłoszenie ma się ukazać do 24 godzin. No cóż, chyba zrezygnuję z ogłaszania na Łódź, szkoda czasu. Spróbuję na innych portalach ogłoszeniowych. I tu też zdjęcia przyjęte. Gratulujemy! Twoje ogłoszenie zostanie opublikowane w serwisie OLX za 3 do 6 godzin. Edytuj Dodaj kolejne ogłoszenie Mądry, oddany Ben ma nadzieję, że go pokochasz — Polska Edited January 20, 2014 by elik Quote
basiek8 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 proszę o przesłanie nr konta na które mam wpłacać deklarację. Quote
Ayame Nishijima Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 elik, Wstaw to zbyt wąskie zdjęcie albo najlepiej wyślij mi mejlem. Zobaczę na ile da się je powiększyć. (ayame.nishijima(at)gmail.com) Quote
elik Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):elik, Wstaw to zbyt wąskie zdjęcie albo najlepiej wyślij mi mejlem. Zobaczę na ile da się je powiększyć. (ayame.nishijima(at)gmail.com) Super, bo wszystkie portale ogłoszeniowe typu: Kraków, łódź.... odrzucają mi te zdjęcia. Dziękuję, już wysyłam Quote
elik Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='monika083']jak sie nikt chetny nir znajdzie ,to moge byc skarbnikiem. [quote name='elik']...Deklaruję 10,00 zł/m-c na razie do czerwca br. ... [quote name='basiek8']proszę o przesłanie nr konta na które mam wpłacać deklarację. Monika083 podjęłaś się zbierać kasę na DT Bena. Porozsyłaj proszę numer konta, na który mamy wpłacać. Ja mam nieczynną skrzynkę na dogo proszę więc o info na [email protected] Dla ułatwienia przypominam: Deklaracje stałe: ..50,00 zł - monika083 - do czerwca 2014 r. ..20,00 zł - basiek8 ..10,00 zł - ania75 ..20,00 zł - Dulska ..10,00 zł - elik - do czerwca 2014 r. =========== 110,00 zł Quote
Aga-ta Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Pani Ewa dzis napisala: ".....,dzisiaj Finka i Ben cudownie bawili się na śniegu ,były gonitwy-Finka goni Bena ,Ben Finkę.Finka strasznie sponiewierała Bena ,ale oboje byli bardzo szczęśliwi.Finka jak zobaczyła śnieg to oszalała ,jadła go ,nurkowała ,różne wygibasy robiła ,cudnie było oglądać jak szaleje.Ben jak wrocił do domu to padł ze zmęczenia . Zrobiłam fotki ,ale ciężko było ich uchwycić . Pozdrawiam Ewa" Quote
Recommended Posts