Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no ja też sobie tak pomyślałam ,że dobrze sie stało ze jednak z TYCH a nie z tamTYCH co są z tych:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: [/FONT] Ale Tobie chodzi o tych tamtych z tych, czy tych z tamtych tych:hmmmm::diabloti: Quote
BoJa2 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a): I co się ciekawego dowiedziałaś:razz::diabloti: A chciałabyś wiedzieć:eviltong: :eviltong: ,ciekawskiemu nos urwało:evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):A chciałabyś wiedzieć:eviltong: :eviltong: ,ciekawskiemu nos urwało:evil_lol: :evil_lol: Mnie straszono, że mi urośnie, jak u Pinokia, a nie takie sadyzmy jak Ty prawisz:roll::roll::diabloti: Wszystko oć już wiem:cool1: Quote
BoJa2 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Mnie straszono, że mi urośnie, jak u Pinokia, a nie takie sadyzmy jak Ty prawisz:roll::roll::diabloti: Wszystko oć już wiem:cool1: Ja chyba wolałabym,żeby mi urwało:lol: :lol: A urośnie Ci jak będziesz cyganiła,a nie jak bedziesz ciekawska;) Quote
clockwork Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Arial]sie witam znowu... bo gdzieś moje posty zniknęły.:roll::roll:.. wszystkie!!! :angryy::angryy::diabloti:[/FONT]:diabloti: no qrde... ty masz psy... a ja nic nie wiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kingilka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Medorek i \Dino są taaacy siuupel! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Ja chyba wolałabym,żeby mi urwało:lol: :lol: A urośnie Ci jak będziesz cyganiła,a nie jak bedziesz ciekawska;) Buhahahaaaa, to już powinnam mieć nosa jak stąd do Neapolu:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]sie witam znowu... bo gdzieś moje posty zniknęły.:roll::roll:.. wszystkie!!! :angryy::angryy::diabloti:[/FONT]:diabloti: no qrde... ty masz psy... a ja nic nie wiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jejku, jak to się mogło stać, tyle postów poznikało:shake::shake::diabloti: To nie psy, to chomiki :loveu: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 kingilka napisał(a):Medorek i \Dino są taaacy siuupel! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Danke:cool3: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale Tobie chodzi o tych tamtych z tych, czy tych z tamtych tych:hmmmm::diabloti:[FONT=Arial]:razz:nie nie nie ...mi chodzi że z własnie z tych Tych:p[/FONT] Quote
Vectra Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 gdzieś zniknęła moja kochana ? płakać zaraz zacznę :placz: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='dealer']:diabloti: :diabloti: :diabloti: A ta znowu się szczerzy:shake::shake::diabloti: [quote name='DORRAG']Doberek :p :p [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:nie nie nie ...mi chodzi że z własnie z tych Tych:p[/FONT] Aaaa, i wszystko jasne:loveu::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']gdzieś zniknęła moja kochana ? płakać zaraz zacznę :placz: :diabloti: Nie rycz:diabloti:, z Medorem byłam na spacerze:loveu::loveu: I mam dla ciem foteczki, które nie omieszkam zaraz wstawić:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Vectra']no to czekam :diabloti: No to proszę :razz::razz::razz: :p Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 dealer napisał(a):o majn got....ale trafilam....foty!!:diabloti: A to farcioreczek ciem spotkał, bym rzeknęła:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Chciałam Wam oznajmić wspaniałą nowinę: będą fotki Dinka ze spacerku:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 noo Madzia wchodz do wody :diabloti: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cześć Madzia :p Medorek tu ma taki bardzo rozgarnięty wyraz pysia :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i to sie nazywa psia poza:eviltong: [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='evaxon'] noo Madzia wchodz do wody :diabloti: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Buhahahaa:evil_lol: Weszłam bym chętnie:cool3: [quote name='paula_z']Cześć Madzia :p Medorek tu ma taki bardzo rozgarnięty wyraz pysia :loveu: :evil_lol: Jak zawsze;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i to sie nazywa psia poza:eviltong: [/FONT] Do góry kołami, czyli tak jak tygryski lubią najbardziej:loveu: [quote name='Klaudia :-)']dobry wieczór Medorkowa Witaj Mikowa:loveu::loveu: Wróciliśmy z Dydkiem ze spacerku - zaraz będą fotki:evil_lol::p:p:p Quote
drzalka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hejo.. swietne foty... jak zawsze Medor śliczniutki :loveu: kurcze odkąt Lena nauczyla sie plsuakc w wodzie zainteresował mni eten niebieski wałek .. gdzie go kupiłas ???? Quote
Recommended Posts