Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Imbir1'] ooooooo, pies obronny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:;) Mój mały fałszywiec:loveu::loveu::loveu: Jak mu robię fotki, to odwraca głowę albo w jedną, albo w drugą stronę lub ucieka :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie kłam, przeca Ty dziewczynka jezdeś:shake::shake::diabloti: Buhahahaaa:evil_lol: Pamiętacie tego obywatela:razz::razz: :p:p:p:p :shake: nie pamiętam :cool1: :cool1: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Vectra napisał(a)::shake: nie pamiętam :cool1: :cool1: :diabloti: To sobie przypomnij:diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):To sobie przypomnij:diabloti::diabloti: daj wiecej zdjęć może mi pamięć odświeżą :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='madzia i medor'] Pamiętacie tego obywatela:razz::razz: :p:p:p:p Dineczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Madzia.. naprawde .. spisałas sie na medal :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Vectra']daj wiecej zdjęć może mi pamięć odświeżą :diabloti: :icon_roc::icon_roc:Dla Ciebie wszystko:loveu: [quote name='evaxon']Dineczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Madzia.. naprawde .. spisałas sie na medal :evil_lol: To patrzaj dalej:diabloti::diabloti::diabloti::p Odwiedził nas przed chwilą funfel Medka, niestety Danuś nie był zbyt gościnny i musieliśmy się udać na klatkę schodową:roll::roll: Baber:loveu::loveu::loveu: Baber ze zwoją pańcią:loveu: [img=http://img168.imageshack.us/img168/4926/baber3if8.jpg] Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='madzia i medor'] Odwiedził nas przed chwilą funfel Medka, niestety Danuś nie był zbyt gościnny i musieliśmy się udać na klatkę schodową:roll::roll: ojj niedobry DAnuś:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witamy... Chyba Dinuś nie był zachwycony...:razz: Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ale fajny Baber...a z czego on sie namieszal??? bo taki smiszny jest:loveu: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='evaxon']ojj niedobry DAnuś:evil_lol: Czepiasz się szczegółów:cool1: [quote name='AgusiaTerierka']Witamy... Chyba Dinuś nie był zachwycony...:razz: A no nie, on nie lubi fotek:roll: [quote name='teqquila']Cze Madziarka :) o zjecia Dinka :) :loveu: Witaj:loveu::loveu::loveu: [quote name='dealer']ale fajny Baber...a z czego on sie namieszal??? bo taki smiszny jest:loveu: To mieszanka pita i amstafa:razz: Obiecane fotki z wieczornego spacerku:razz::razz::razz::cool1: :p:p:p:p Quote
Basia&Safi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 a pozniej ze niby ufo bylo :D:D:D:D no ładnie to juz wszyscy wiedza skad te znaki na polach :D:D:D Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Udany spacer:razz: Jasne, że uda:p:p:p,miała być jeszcze kąpiel, ale już za zimno było:razz: [quote name='basiulka22tychy'] a pozniej ze niby ufo bylo :D:D:D:D no ładnie to juz wszyscy wiedza skad te znaki na polach :D:D:D Buhahah i ot cała tajemnica;);) Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bry wieczór panience :diabloti: a panienka to by mogła się czasem schylić do robienia fot HĘ ? :diabloti: słuchaj jaki rozmiar szelek ma twój Medorowski ? bo to są te rogza tak ? możesz mi zmierzyć Medora tak jak lecą te szelki ? :modla: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Vectra']Bry wieczór panience :diabloti: a panienka to by mogła się czasem schylić do robienia fot HĘ ? :diabloti: słuchaj jaki rozmiar szelek ma twój Medorowski ? bo to są te rogza tak ? możesz mi zmierzyć Medora tak jak lecą te szelki ? :modla: Bry wieczór luba:loveu::loveu: Panienka weźmie to pod uwagę:diabloti::diabloti: To są akurat szeleczki RedDingo:cool3::cool3: Rogza szeleczek JESZCZE;) nie mamy:cool3: Jak cesz, to mogę te zmierzyć:lol::lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Poproszę o zmierzenie :) chciała bym kupić dla Lali coś w różu :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Vectra']Poproszę o zmierzenie :) chciała bym kupić dla Lali coś w różu :diabloti: ale red dingo nie ma rozowego :( a foteczki .. ho ho hoo jak ich duuzo:diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Vectra']Poproszę o zmierzenie :) chciała bym kupić dla Lali coś w różu :diabloti: Ewa tu podają prawidłowe wymiary (porównałam ze swoimi) - Medor ma w szyi rozciągnięte do 74, a w klacie do 87 - można jeszcze ciut wydłużyć:p:p http://www.reddingo.bazarek.pl/kat.php/kid,26727/ap,0/ Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='evaxon']ale red dingo nie ma rozowego :( a foteczki .. ho ho hoo jak ich duuzo:diabloti: :evil_lol: I tu się mylisz kochanie:cool1::cool1::diabloti: http://www.reddingo.bazarek.pl/opis.php/tid,129191/title,Szelki-L----PAWPRINTS--PURPLE---/ Całe 9:grins: Quote
Paula Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 O, znowu fotki :multi: Cześć Madzia :p Dinuś ma oczy, jak kot ze Shreka :razz: Słodki Baber :loveu: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Qrwa, wqrwia mnie ten brak edycji:angryy::angryy::angryy: Tu są różowe:cool1: (Jeżeli dalej się nie wyświetli, to poszukaj pod taką nazwą Szelki L - PAWPRINTS PURPLE) http://www.reddingo.bazarek.pl/opis.php/tid,129191/title,Szelki-L----PAWPRINTS--PURPLE---/ Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='madzia i medor']I tu się mylisz kochanie:cool1::cool1::diabloti: http://www.reddingo.bazarek.pl/opis.php/tid,129191/title,Szelki-L----PAWPRINTS--PURPLE---/ Całe 9:grins: no wlasnie zauwazylam :cool3: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='paula_z']O, znowu fotki :multi: Cześć Madzia :p Dinuś ma oczy, jak kot ze Shreka :razz: Słodki Baber :loveu: Dinuś potrafi zrobić niewinne oczka:evil_lol::evil_lol::loveu: A Baber jest zajebisty:loveu: Mogłam nie wchodzić do sklepiku z Red Dingo, bo znowu mnie korci :placz::placz: Quote
Recommended Posts