Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
:-(:-(:-( :-(Fajnie jak by ktoś przygarnął oba razem...

To by było to!
Ale ja z 4 to już na prawdę nie dałabym rady na spacerkach - jak w zaprzęgu: 3 boksie, jeden szarp i ja z tyłu na piętach :evil_lol:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]sprzątająca madziu!!! cho bo nudno!!! wszystkie sie gdzieś pochowały, a ja chciałam sobie dziś poklikac na dogo... bo to mój ostatni dzień w Polsce.. wyjeżdżam i kto wie czy wróce :p
P.S. na klockowym NIE MA FOT :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]sprzątająca madziu!!! cho bo nudno!!! wszystkie sie gdzieś pochowały, a ja chciałam sobie dziś poklikac na dogo... bo to mój ostatni dzień w Polsce.. wyjeżdżam i kto wie czy wróce :p [/FONT]
[FONT=Arial]P.S. na klockowym NIE MA FOT :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

jak to kto wie???:crazyeye:
Ty wiesz.....
a nie wracasz????
no wpierdziel w dyby i do lochu.......:diabloti:
ja jestem na dogo....ze mna mozesz poklikac.......:cool1:

Posted

[quote name='drzalka']Witamy serdecznie w ten upał.. Lene spryskałam wodą i dalej zipie palpitacja serca heh
U mnie w domciu chłodno, więc nie jest tak źle - ale spacerki dopiero wieczorem:p:p
[quote name='caroolcia']To by było to!
Ale ja z 4 to już na prawdę nie dałabym rady na spacerkach - jak w zaprzęgu: 3 boksie, jeden szarp i ja z tyłu na piętach :evil_lol:
Na rolki i heja:evil_lol::evil_lol:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]sprzątająca madziu!!! cho bo nudno!!! wszystkie sie gdzieś pochowały, a ja chciałam sobie dziś poklikac na dogo... bo to mój ostatni dzień w Polsce.. wyjeżdżam i kto wie czy wróce :p
P.S. na klockowym NIE MA FOT :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
Ty mnie nie denerwuj z tym ,,kto wie czy wrócę" - ja ciałam z Tobą Tyskie w tych Tychach wypić:razz:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']jak to kto wie???:crazyeye:
Ty wiesz.....
a nie wracasz????
no wpierdziel w dyby i do lochu.......:diabloti:
ja jestem na dogo....ze mna mozesz poklikac.......:cool1:
Też Cię serdecznie witam:diabloti::diabloti:
[quote name='evaxon']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
O moja Ewunia, słoneczko moje:loveu::loveu:

Posted

O moja Ewunia, słoneczko moje:loveu::loveu:

no twoja twoja:loveu: :loveu:
a twoja Ewunia zaraz foteczki wstawi dla Madziusi:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
no twoja twoja:loveu: :loveu:
a twoja Ewunia zaraz foteczki wstawi dla Madziusi:loveu:

Jak się cieszę:multi::multi:Jesteś wspaniała:diabloti:

Biegnę zobaczyć:loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Witaj moja siostruniu jedyna kochana :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu:

Witaj mła jedyna, cudowna, olśniewająca, po postu rewelacyjna siostro:loveu::loveu:

Posted

:smhair2::smhair2:Witaj... sios... siostrz.... siostrze....siostrzenico:nerwy::diabloti:

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: możesz lać jak podpadnie , w końcu wszystkie dzieci nasze som :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Jakie wyznania!:evil_lol:

Od serca:loveu::loveu:
Vectra napisał(a):
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: możesz lać jak podpadnie , w końcu wszystkie dzieci nasze som :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Teraz to się ucieszyłam z posiadania siostrzenicy:loveu::loveu::diabloti:
Dijejka, córku mej siostry, zwana młą siostrzenicą, oćć do cioci :diabloti::diabloti::siara:

Posted

Od serca:loveu::loveu:

Teraz to się ucieszyłam z posiadania siostrzenicy:loveu::loveu::diabloti:
Dijejka, córku mej siostry, zwana młą siostrzenicą, oćć do cioci :diabloti::diabloti::siara:

czego chcesz ode mnie niedobra kobieto?:diabloti:
mamusiuuuuuuuuuuuuuuuu ratuj:loveu:

Posted

dealer napisał(a):
czego chcesz ode mnie niedobra kobieto?:diabloti:
mamusiuuuuuuuuuuuuuuuu ratuj:loveu:

Ciałam się zapytać, czy chcesz dostać manto:loveu::loveu:Tak na dobry początek Twojego nowego życia w naszej rodzinie:loveu::diabloti:

Posted

Ciałam się zapytać, czy chcesz dostać manto:loveu::loveu:Tak na dobry początek Twojego nowego życia w naszej rodzinie:loveu::diabloti:

manto nie ale mantel moze byc....:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']ach jak ja lubie tutaj wpadac:loveu: brak fotek zastepuje ta wszechobecna miłość:loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no to weź sztachnij feromona;):evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']manto nie ale mantel moze byc....:diabloti:
Mogę Ci to dać, nie ma sprawy:multi::multi:Tylko powiedz mi co to jest:hmmmm::diabloti:
[quote name='evaxon']ach jak ja lubie tutaj wpadac:loveu: brak fotek zastepuje ta wszechobecna miłość:loveu:
Bo jesteśmy jedną wielką, kochającą się rodziną:loveu:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no to weź sztachnij feromona;):evil_lol:[/FONT]
Buhahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Foteczki:p:p:p:p

A tu spotkaliśmy prześliczną sunię:loveu::loveu::loveu:Larę:loveu:

Medor oczywiście zachowywał się jak typowy facet:diabloti::diabloti:

:p:p:p:p

Posted

Mogę Ci to dać, nie ma sprawy:multi::multi:Tylko powiedz mi co to jest:hmmmm::diabloti:

dzioucha tys prawie tyszanka i nie wiesz co to mantel......:diabloti: plaszcz kochanienka plaszcz:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dzioucha tys prawie tyszanka i nie wiesz co to mantel......:diabloti: plaszcz kochanienka plaszcz:diabloti:
Nie prawie tyszanka, a 100% tyszanka:razz::cool1:
Plasz:hmmmm: Co to jest plaszcz:hmmm::diabloti:Jaśniej poproszę:diabloti: