Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Vectra']Madzia , powiem uczciwie to za taką kase wolę kupić już super skórzane obroże Wozy(tak się to nazywa ) :diabloti: bardziej mi się podobają ....... postanowione , czekam do wystawy , odkładam kase do skarpety na ten cel :diabloti: bo jeszcze muszę kupić Frankowi komplecik wystawowy ,a to podobno ok 200 zł kosztuje :placz: :diabloti: 200 zł, ale za to jaki zajebisty;):p:p [quote name='evaxon']te grube widzialam w realu i fajne faktycznie grubie ale tak jak Ewa pisze tez bym wolala jakas skore za ta cene;) Madzia.. a Tigre chce skrzywdzić dla własnej satysfakcji :] ale mi dogo zamulilo :/ Tak też myślałam koffffanna:loveu::loveu: Witam wszystkich:multi: Myślałam, że dogo już nie będzie działać, a tu jednak miła niespodzianka :loveu:Ciekawe na ile nam ''je' zabiorą:placz::placz: Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 dzien dobry Madziuniu:loveu: dasz jakies fotki?:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='madzia i medor']My mówimy już wszystkim dobranoc:razz::razz: tez zołty kolor bardzo dobrze harmonizuje z ta mina.....chyba mnie cos tu wisi....:diabloti: czesc slicznotko Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry Madziuniu:loveu: dasz jakies fotki?:diabloti: Dam - wieczorkiem:grins::grins::grins::diabloti: [quote name='caroolcia'] cóz za piękności w łanach trawki :loveu: Witaj:multi::multi::multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']tez zołty kolor bardzo dobrze harmonizuje z ta mina.....chyba mnie cos tu wisi....:diabloti: czesc slicznotko Hi hi:evil_lol:Hej:hand::hand: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 AlKil napisał(a):dzień doberek!!!!:loveu: Witam:multi::multi: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Arial]wow jakie przymiarki szelkowe;) buszmen:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Magdaleno z TYCH [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]wow jakie przymiarki szelkowe;) buszmen:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Magdaleno z TYCH [/FONT] Buhaha:evil_lol::evil_lol: Dobre określenie:loveu: Witaj Alu z Rybnika;) Quote
panienkabubu Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Nie nadążam za Wami. Nie było mnie od wczoraj i już 12 stron.... ehhh....... Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='panienkabubu']Nie nadążam za Wami. Nie było mnie od wczoraj i już 12 stron.... ehhh....... :evil_lol::evil_lol:To przez te gaduły wieźmowate:loveu: [quote name='Vectra']Dzień dobry Magdusiu :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Ewuniu:loveu::loveu::loveu: Patrzaj jaka bossskkkka, tylko cena mnie trochę powala:evil_lol: http://www.allegro.pl/item203729826_obroza_exclusive_adrastea_woza_.html [quote name='evaxon']witanko kochaniutka:loveu: Witaj piękna:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Madzika Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 wpadłam zobaczyłąm ( jak zwykle brak fot :diabloti:) a teraz ruszam dalej:lol: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Madzika napisał(a):wpadłam zobaczyłąm ( jak zwykle brak fot :diabloti:) a teraz ruszam dalej:lol: To chyba nieuważnie zobaczyłaś :mad::razz::razz:Fotki były wczoraj i przed wczoraj:cool1: Quote
Madzika Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 No wiesz co 4 foty:crazyeye::crazyeye::crazyeye: aż :cool3:. pomijam fakt jakie masz tyły w fotach to oczekiwałam minimum z 10 :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhaha:evil_lol::evil_lol: Dobre określenie:loveu: Witaj Alu z Rybnika;)[FONT=Arial];)jeszcze z Rybnika:eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Madzika']No wiesz co 4 foty:crazyeye::crazyeye::crazyeye: aż :cool3:. pomijam fakt jakie masz tyły w fotach to oczekiwałam minimum z 10 :evil_lol::evil_lol: Ojj dalej źle patrzysz kochana, dalej źle:diabloti: Jest dużo więcej:siara::siara: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)jeszcze z Rybnika:eviltong:[/FONT] A później z Tych;):loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 panienkabubu napisał(a):z tych czy tamtych? :evil_lol: Z tamtych Tych:evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 przybywszy,obejrzawszy..ni ma nic ciekawego wiec ide....:diabloti: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='madzia i medor'] A później z Tych;):loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak na 100% z TYCH a nie z tamTych:eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='dealer']przybywszy,obejrzawszy..ni ma nic ciekawego wiec ide....:diabloti: Nie odchodź, nie rań mych uczuć:placz::placz::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak na 100% z TYCH a nie z tamTych:eviltong:[/FONT] Dobrze, że z Tych, a nie z tamTych, co są z tych;) [quote name='Hugo-Kochaś']Przybyłam na przeszpiegi i już wszystko wiem;) I co się ciekawego dowiedziałaś:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='madzia i medor'] Dobrze, że z Tych, a nie z tamTych, co są z tych;) [FONT=Arial]no ja też sobie tak pomyślałam ,że dobrze sie stało ze jednak z TYCH a nie z tamTYCH co są z tych:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: [/FONT] Quote
Recommended Posts