Vectra Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: przyszłam się sztachnąć miłością :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
agbar Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie prawie tyszanka, a 100% tyszanka:razz::cool1: Plasz:hmmmm: Co to jest plaszcz:hmmm::diabloti:Jaśniej poproszę:diabloti: nakopia ci do galot zaro:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Vectra']:diabloti: :diabloti: :diabloti: przyszłam się sztachnąć miłością :diabloti: :diabloti: :diabloti: Proszę, specjalnie dla Ciebie kreseczka miłości:diabloti::diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='dealer']nakopia ci do galot zaro:diabloti: Kochana jeśli myślisz, że będę mieć przez to lęki, to powinnaś wziąść jakieś leki:shake: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
agbar Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Proszę, specjalnie dla Ciebie kreseczka miłości:diabloti::diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kochana jeśli myślisz, że będę mieć przez to lęki, to powinnaś wziąść jakieś leki:shake: :diabloti: :diabloti: :diabloti: nienawidze cie amen :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 dealer napisał(a):nienawidze cie amen :diabloti: Ty też masz kreseczkę miłości :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i się uspokój:diabloti: okei, hęęęęęęęęęęęęę:razz: :razz: :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: szkoda ze głowe odwrocil:diabloti: Quote
Paula Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Cześć Madzia :multi: Randka o zachodzie słońca :razz: Jak nastrojowo ;) Tylko dlaczego od razu w krzaki :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='evaxon'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: szkoda ze głowe odwrocil:diabloti: Bo wiedział, że będziesz patrzyła:diabloti: [quote name='paula_z']Cześć Madzia :multi: Randka o zachodzie słońca :razz: Jak nastrojowo ;) Tylko dlaczego od razu w krzaki :evil_lol: Taa, ta dzisiejsza młodzież:shake: Byle gdzie, byle jak, byle szybko:diabloti: ;) Quote
e.v.a Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Bo wiedział, że będziesz patrzyła:diabloti: zawstydzil sie maluszek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Przyszłąm powiedzieć że jeszcze żyję i jestem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='evaxon']zawstydzil sie maluszek:loveu: :loveu: :loveu: :icon_roc: :icon_roc: Widzisz jak chłopaka krępujesz:cool1: [quote name='bonita']Przyszłąm powiedzieć że jeszcze żyję i jestem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cieszy mnie to niezmiernie:p Quote
e.v.a Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 madzia i medor napisał(a)::icon_roc: :icon_roc: Widzisz jak chłopaka krępujesz:cool1: kiziu miziu chłopaczku :loveu: kuci kuci :loveu: Quote
bonita Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ciesz ę się niezmiernie z tego że Ty się cieszysz:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 evaxon napisał(a):kiziu miziu chłopaczku :loveu: kuci kuci :loveu: Dobrze, że dziecko już śpi:shake: :shake: :shake: :diabloti: bonita napisał(a):Ciesz ę się niezmiernie z tego że Ty się cieszysz:diabloti: Ja również się cieszę,że Ty się cieszysz, że ja się cieszę:loveu: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
bonita Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Dobrze, że dziecko już śpi:shake: :shake: :shake: :diabloti: Ja również się cieszę,że Ty się cieszysz, że ja się cieszę:loveu: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Jka byś czytała w moich myślach, to wielka radość że Ty się cieszysz z tego że ja się cieszę że Ty się cieszysz:diabloti: .....chyba czas na sen:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 bonita napisał(a)::diabloti: Jka byś czytała w moich myślach, to wielka radość że Ty się cieszysz z tego że ja się cieszę że Ty się cieszysz:diabloti: .....chyba czas na sen:evil_lol: Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Myślę, ze to dobry pomysł, dlatego zmierzam ku mojemu łożu, które zajął mi Medor:cool1: Quote
Imbirka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Helloł z samego rana:multi: widz, że was też odchudzili nieźle z liczby postów:roll: Quote
caroolcia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Medor oczywiście zachowywał się jak typowy facet:diabloti::diabloti: ach co za cudne fotencje - to jest prawdziwy spacerek - z kąpielą w takie upały, i to słoneczko - rewelacja Quote
Medorowa Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł z samego rana:multi: widz, że was też odchudzili nieźle z liczby postów:roll: Acha, rzeczywiście :icon_roc::icon_roc::roflt:Ale to nic, bo bardziej podobają mi się łapki:diabloti: [quote name='caroolcia']Medor oczywiście zachowywał się jak typowy facet:diabloti::diabloti: ach co za cudne fotencje - to jest prawdziwy spacerek - z kąpielą w takie upały, i to słoneczko - rewelacja Cieszę się, że się podoba:p:p:p Witam wszystkich:multi: Dziś zapisuję się na prawo jazdy:razz: Coś czuję, że będę postrachem ulic:diabloti::evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 madzia i medor napisał(a): Witam wszystkich:multi: Dziś zapisuję się na prawo jazdy:razz: Coś czuję, że będę postrachem ulic:diabloti::evil_lol: buahhahahhahahahhahah moja kochana Madzia bedzie robic brum brum :loveu: :evil_lol: witaj :loveu: Quote
Medorowa Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 evaxon napisał(a):buahhahahhahahahhahah moja kochana Madzia bedzie robic brum brum :loveu: :evil_lol: witaj :loveu: Teraz to kochana:obrazic::obrazic: Quote
zuzolandia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 .to jakas romantyczna randeczka przy zachodzie słoneczka ???? ;-) witanko i pozdrawiankooooo !!!!!!! Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Teraz to kochana:obrazic::obrazic: zawsze kochana jestes:loveu: kuci kuci :loveu: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Napisał madzia i medor Witam wszystkich:multi: Dziś zapisuję się na prawo jazdy:razz: Coś czuję, że będę postrachem ulic:diabloti::evil_lol: no to trzymam za Ciebie siostro kciuki :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='zuzolandia'] .to jakas romantyczna randeczka przy zachodzie słoneczka ???? ;-) witanko i pozdrawiankooooo !!!!!!! Medorek był nią bardzo zainteresowany (mino, że sunia po sterylce), a ona mu pokazywała ząbkami, że jej te amory nie odpowiadają:diabloti: [quote name='evaxon']zawsze kochana jestes:loveu: kuci kuci :loveu: :obrazic:Nie tak łatwo mnie przekupić:obrazic::obrazic::diabloti: [quote name='Vectra']no to trzymam za Ciebie siostro kciuki :diabloti: Trzymaj, trzymaj, bo będzie ciężko:roflt::roflt: Quote
Recommended Posts