Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']Właśnie Ewka marchewka że są różowe :D

gdzie mam zmierzyć Lalke ?
no wiem wiem :diabloti:

w domu :diabloti:

szkoda ze red dingo nie ma zaciskowych obrozy :( chyba ze ma a ja nie wiem :razz:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Nie zauważyłaś, tylko zobaczyłaś, jak Ci pokazałam:cool1::cool1::cool1::diabloti:

widzialam zanim mi pokazalas:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Właśnie Ewka marchewka że są różowe :D

gdzie mam zmierzyć Lalke ?

Na szyi w najgrubszym miejscu, praktycznie wchodząc już na łopatki, a w klacie też w najszerszym miejscu, za łopatkami.
Poczekaj zaraz postaram sie znaleźć jakieś zdjęcie, żebyś mogła dobrze zobaczyć:p:p

Posted

[quote name='Vectra']Lalka szye na ścisło ma 55 cm ,a w barach na ścisło 84 cm , to powinny pasować co ?
Podejrzewam, że tak.

Nie mogłam znaleźć bardziej widocznego...

Posted

55 to Lalka ma tam gdzie Medor ma tego preventica :diabloti:

jutro ją obmierzę jeszcze raz dokładnie , bo teraz dama leży i nie chciałą wstać i pomiary brałam ze zwłok psich.

A dla franka jaki kolor byście poleciły ? tylko nie dziewczyński :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']55 to Lalka ma tam gdzie Medor ma tego preventica :diabloti:

jutro ją obmierzę jeszcze raz dokładnie , bo teraz dama leży i nie chciałą wstać i pomiary brałam ze zwłok psich.

A dla franka jaki kolor byście poleciły ? tylko nie dziewczyński :diabloti:
To w takim razie ten rozmiar będzie dobry na 99%:p:p:p

Dla Frania - świetne, zastanawiam się nad tym, takie krowięce:loveu:
http://www.reddingo.bazarek.pl/opis.php/tid,129190/title,Szelki-L----BONARAMA--ORANGE---/

Albo:p:p:p (Bo Franio jest czarny?:hmmmm:
http://www.reddingo.bazarek.pl/opis.php/tid,129189/title,Szelki-L----BONARAMA-RED---/

Posted

Na razie muszę poczekać ,aż Lalka się zagoi do końca , bo nie jest dobrze , zebrał się płyn pod skórą.Dziś wet ściągnął z niej szklanke płynu.Szew który trzymał skóre razem z mięśniem się zerwał ,a ja tego nie zauważyłam i być może trzeba będzie Lalke cerować jeszcze raz :/ a te szelki lecą dokładnie w miejscu gdzie ma szew :(

Franek nie jest czarny , Madzia na wzrok ci chyba pada

Posted

[quote name='Vectra']Na razie muszę poczekać ,aż Lalka się zagoi do końca , bo nie jest dobrze , zebrał się płyn pod skórą.Dziś wet ściągnął z niej szklanke płynu.Szew który trzymał skóre razem z mięśniem się zerwał ,a ja tego nie zauważyłam i być może trzeba będzie Lalke cerować jeszcze raz :/ a te szelki lecą dokładnie w miejscu gdzie ma szew :(

Franek nie jest czarny , Madzia na wzrok ci chyba pada
O cholera... Trzymam kciuki, oby jednak nie trzeba było znowu szyć:roll: i oby wszystko było dobrze:kciuki::kciuki: Biedna, wycałuj kruszynę ode mnie:roll::roll::roll::loveu:

:oops:Ojj, tam przesadzasz, troszkę mi się rąbnęło;):evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']te są fajne co ? do Franka by pasowały , zdecydowanie wzory red dingo bardziej mi się podobają niż rogza.
Ewuniu, ale które:razz::diabloti:
Powiem Ci, że mi się jednak bardziej podobają rogza:roll:tzn. zależy jeszcze które;)

Posted

Ewa fajne :) ale ja bym mu kupila czerwone w żółte kostki :diabloti: takie dziecinne:loveu:

a mi ste ta kosc tak słabo podoba jako zapiecie:razz: gdyby była czarna:roll:

Posted

evaxon napisał(a):
Ewa fajne :) ale ja bym mu kupila czerwone w żółte kostki :diabloti: takie dziecinne:loveu:

a mi ste ta kosc tak słabo podoba jako zapiecie:razz: gdyby była czarna:roll:

W realu nie wygląda tak ,,źle" jak na fotkach;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
W realu nie wygląda tak ,,źle" jak na fotkach;)

czemu nie ma zaciskow:placz: Tigra z takich zwyklych mi wychodzi :cool1: a mam taka wielka ochote jej cos kupic:-(

Posted

No i mam teraz dylemat
fajne są te co wstawiłaś EzyDog.
Mi z rogza bardzo się podobają takie niebieskie w łapki , ale do Franka niebieski nie pasuje bo on czekoladowy jest.

Chyba poczekam na wystawe w warszawie w lipcu i tam na żywo pomacam.
Franek wyskakuje z obroży , zresztą te rogza to cienizny ;) ja lubie szerokie obroże 4-5 cm jak już.

Posted

Vectra napisał(a):
No i mam teraz dylemat
Mi z rogza bardzo się podobają takie niebieskie w łapki , ale do Franka niebieski nie pasuje bo on czekoladowy jest.

Franek wyskakuje z obroży , zresztą te rogza to cienizny ;) ja lubie szerokie obroże 4-5 cm jak już.

no własnie , tak jak na Tigre rogz to 20mim :shake: kiepskto to wyglada:razz: a te wieksze 25mim jak juz lepiej wygladaja to za duze sa ciutke:angryy:

sama jej zrobie obroze:obrazic:

Posted

[quote name='evaxon']czemu nie ma zaciskow:placz: Tigra z takich zwyklych mi wychodzi :cool1: a mam taka wielka ochote jej cos kupic:-(
Medor też:roll::roll:
[quote name='Vectra']No i mam teraz dylemat

Ja też się zastanawiam teraz nad szelkami z EzyDog - wydają się bardzo solidne :roll::roll: Mamy te w niebieskie łapy, ale te cieńsze 25mm:cool1:, a są 4 centymetrowe <- mały wybór wzorów, ale większość fajnych:cool3::cool3:
http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?cat_id=177

Posted

Madzia , powiem uczciwie to za taką kase wolę kupić już super skórzane obroże Wozy(tak się to nazywa ) :diabloti: bardziej mi się podobają .......

postanowione , czekam do wystawy , odkładam kase do skarpety na ten cel :diabloti: bo jeszcze muszę kupić Frankowi komplecik wystawowy ,a to podobno ok 200 zł kosztuje :placz: :diabloti:

Posted

te grube widzialam w realu i fajne faktycznie grubie
ale tak jak Ewa pisze tez bym wolala jakas skore za ta cene;)

Madzia.. a Tigre chce skrzywdzic dla własnej satysfakcji :]

ale mi dogo zamulilo :/