e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Będą wieczorem:grins::grins::diabloti: piszesz serio :diabloti: ??? Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a):piszesz serio :diabloti: ??? A czy kiedyś pisałam ,,nie serio" :niewiem::diabloti: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Napisał madzia i medor Będą wieczorem:grins::grins::diabloti: :hmmmm: a po co ? :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):A czy kiedyś pisałam ,,nie serio" :niewiem::diabloti: yhmmmm:siara: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Vectra napisał(a)::hmmmm: a po co ? :diabloti: Hmmm, nie zastanawiałam się nad tym:hmmmm::diabloti: :diabloti: evaxon napisał(a):yhmmmm:siara: Śmiesz wątpić:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Śmiesz wątpić:diabloti: gdzież bym śmiała:diabloti: Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 a nie ma szans "na wcześniej" :knuje: :modla: ????:razz: Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 caroolcia napisał(a):a nie ma szans "na wcześniej" :knuje: :modla: ????:razz: na szczescie nie ma:diabloti: idz Madzia i zapomnij o fotkach:diabloti: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Madzia idź i wróć ,ale nie spiesz się :diabloti: tęsknić nie będziemy :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 caroolcia napisał(a):a nie ma szans "na wcześniej" :knuje: :modla: ????:razz: jak Madzia mowi wieczorem to znaczy ze bedą wieczorem za 3 dni:p Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ło matko - 3 dni :crazyeye: no cóz zaczną ćwiczyc cierpliwość :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 taaaaa, 3 dni albo kolejny tydzień :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a):gdzież bym śmiała:diabloti: :cool1: :cool1: :diabloti: caroolcia napisał(a):a nie ma szans "na wcześniej" :knuje: :modla: ????:razz: Niestety nie, bo nie mam żadnych świerzych fot:niewiem: dealer napisał(a):na szczescie nie ma:diabloti: idz Madzia i zapomnij o fotkach:diabloti: Zapomniałam, zapomniałam:multi: :diabloti: :diabloti: Vectra napisał(a):Madzia idź i wróć ,ale nie spiesz się :diabloti: tęsknić nie będziemy :diabloti: Nie kłam:diabloti: :diabloti: :diabloti: evaxon napisał(a):jak Madzia mowi wieczorem to znaczy ze bedą wieczorem za 3 dni:p Font siło nieczysta:loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 caroolcia napisał(a):ło matko - 3 dni :crazyeye: no cóz zaczną ćwiczyc cierpliwość :evil_lol: Nie słuchaj Ewki, ona nie myśli:cool1: :cool1: :diabloti: Imbir1 napisał(a):taaaaa, 3 dni albo kolejny tydzień :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Córcia i Ty przeciwko mnie:shake: :shake: :shake: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Niestety nie, bo nie mam żadnych świerzych fot:niewiem: Ale zrobiłam błęda, aż mi się z samej siebie śmiać chce:evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Córcia i Ty przeciwko mnie:shake: :shake: :shake: :loveu: wcale nie przeciwko tylko obiektywnie stwierdzam fakt:p:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):wcale nie przeciwko tylko obiektywnie stwierdzam fakt:p:diabloti: Czy Ty myślisz, że potrafiłabym Was okłamać:placz::placz:Jak mówię wieczorem, to znaczy, że na pewno będą wieczorem:cool1::diabloti: Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Byle się pojawiły....jakoś przezyjemy te dni posuchy :diabloti: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]:razz:a te wieczorne fotki to skąd będą ...czyżby z Tych;)[/FONT] Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Czy Ty myślisz, że potrafiłabym Was okłamać:placz::placz:Jak mówię wieczorem, to znaczy, że na pewno będą wieczorem:cool1::diabloti: Mamcia, czyżbyśmy Ci na ambicje wjechały?:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='caroolcia']Byle się pojawiły....jakoś przezyjemy te dni posuchy :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pojawią, pojawią:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:a te wieczorne fotki to skąd będą ...czyżby z Tych;)[/FONT] Nie, z tamtych Tych;) [quote name='Imbir1']Mamcia, czyżbyśmy Ci na ambicje wjechały?:cool3::evil_lol: A phiii:obrazic: Że niby mi, w życiu:obrazic::obrazic::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a): A phiii:obrazic: Że niby mi, w życiu:obrazic::obrazic::diabloti: :glaszcze: no już się tak nie fochaj.... Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a)::glaszcze: no już się tak nie fochaj.... No dobra, a co mi dasz w zamian:razz::razz::razz::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):No dobra, a co mi dasz w zamian:razz::razz::razz::diabloti: wstawię wieczorkiem foteczki Bimbra:p:loveu::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):wstawię wieczorkiem foteczki Bimbra:p:loveu::diabloti: Ok, to już się nie focham:multi::multi: Quote
Recommended Posts