Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 no u mnie zara będzie lać , bo się ciemno i duszno zrobiło Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 evaxon napisał(a):naszczescie slonko zachodzi tylko na chwil pare :) Vectra napisał(a):no u mnie zara będzie lać , bo się ciemno i duszno zrobiło Qrwa, u mnie duszno, słońca nie ma, na deszcz się nie zanosi :roll::roll: Quote
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 u mnie nadal bez deszczu , ale jak piernicznie to będzie powódź Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 a u mni ech,mury przeszly gdzies obok :razz: i jak narazie sie nei zanosi na deszczyk Quote
drzalka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Hjeo,.. tłok jest tu zawsze wiec sie nie pcham :D:D....unas upał słonce... dlatego siedzimy w domu......na spacerek gdzies o 19 :lol: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Qrwa, u mnie duszno, słońca nie ma, na deszcz się nie zanosi :roll::roll: to tak jak u nas ;( ale jestem na 100% że burza dorwie mnie i resztę na spacerku po pracy daleko w lesie - to już standard:diabloti: a pioruny w lesie nic miłego Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Vectra napisał(a):u mnie nadal bez deszczu , ale jak piernicznie to będzie powódź Buhahhaa, moja siostrunia i jej czarne sceniariusze:diabloti::loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Cześć, ale u Ciebie tłok, mimo upału!!! Bo to blogasek z klimą;) evaxon napisał(a):a u mni ech,mury przeszly gdzies obok :razz: i jak narazie sie nei zanosi na deszczyk Mam Ci gratulować, czy współczuć:hmmmm::loveu: drzalka napisał(a):Hjeo,.. tłok jest tu zawsze wiec sie nie pcham :D:D....unas upał słonce... dlatego siedzimy w domu......na spacerek gdzies o 19 :lol: My pewnie dopiero koło 21, bo wcześniej nie dam rady:eviltong::eviltong: caroolcia napisał(a):to tak jak u nas ;( ale jestem na 100% że burza dorwie mnie i resztę na spacerku po pracy daleko w lesie - to już standard:diabloti: a pioruny w lesie nic miłego Uwierz mi, że skądś to znam;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]żeby nie było że nie zaglądam cho na Tyskie :cool3::cool3:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='evaxon']a u mnie spadła woda z nieba:p [FONT=Arial]nie szpanuj... u mnie też :p[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie szpanuj... u mnie też :p[/FONT] ale u mnie byl bardziej mokry:p Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]żeby nie było że nie zaglądam cho na Tyskie :cool3::cool3:[/FONT] Tyskie powiadasz:loveu::loveu:Idem:multi: Mój brat przed chwilą dzwonił i mówi ,,Zgadnijcie gdzie jesteśmy? - W Tychach":mdleje: Aż mnie coś w środku ścisnęło:placz::placz::placz: (Jedą na koncert do Chorzowa, na który tyż miałam gooopia jechać i nie pojechałam:placz:) [quote name='evaxon']a u mnie spadła woda z nieba:p Font chwalipiętą:diabloti::diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie szpanuj... u mnie też :p[/FONT] Następna:shake::diabloti::diabloti: [quote name='evaxon']ale u mnie byl bardziej mokry:p :icon_roc: Quote
Imbirka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Helloł mami, meldujemy się, że już jesteśmy, trochę zalani i podlani, ale jesteśmy:cool3::evil_lol: Quote
Paula Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cześć Madzia :p Gdzie byłaś, jak Cię nie było? :razz: Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj ....co cię tak mało widać ....:razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Medorki:multi: Cześć Fionki:loveu::loveu: [quote name='Imbir1']Helloł mami, meldujemy się, że już jesteśmy, trochę zalani i podlani, ale jesteśmy:cool3::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witajcie zalani:loveu: [quote name='paula_z']Cześć Madzia :p Gdzie byłaś, jak Cię nie było? :razz: Tam, gdzie byłam, jak mnie tu nie było;)Witaj:multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj ....co cię tak mało widać ....:razz:[/FONT] A kuku:hand: Już jezdem:loveu::loveu::loveu: [quote name='caroolcia']dzień dobry :loveu: Doberek:hand::hand: Witam wszystkich w ten cudowny dzionek:hand::hand: Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 MOże znacie kogoś :-( ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72387 Quote
agbar Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 witam cie moja piekna w ten sloneczny dzionek:loveu: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='caroolcia']MOże znacie kogoś :-( ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72387 :-(:-(:-( :-(Fajnie jak by ktoś przygarnął oba razem... [quote name='dealer']witam cie moja piekna w ten sloneczny dzionek:loveu: Witaj mła luba:loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dealer napisał(a):witam cie moja piekna w ten sloneczny dzionek:loveu: i Twoje urodziwe psiaki.:loveu: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):i Twoje urodziwe psiaki.:loveu: Hi hi, witam:p:p:p Idę sprzątać:mdleje: Quote
drzalka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witamy serdecznie w ten upał.. Lene spryskałam wodą i dalej zipie palpitacja serca heh Quote
Recommended Posts