Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Ok, to już się nie focham:multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Ja Ciebie tyż:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja Ciebie tyż:loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::evil_lol:;) Quote
DORRAG Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 O rany :crazyeye: (:evil_lol: )są fotki:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Font siło nieczysta:loveu: :loveu: :diabloti: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: madzia i medor napisał(a):Nie słuchaj Ewki, ona nie myśli:cool1: :cool1: :diabloti: a ty co nie na dachu :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Imbir1']:multi::multi::multi::evil_lol:;) :evil_lol::loveu::loveu::loveu: [quote name='caroolcia']no no no jaka zmiana klimatu :evil_lol: Przeca tu zawsze duużżżżoo miłosci:loveu::loveu: [quote name='DORRAG'] O rany :crazyeye: (:evil_lol: )są fotki:multi: :multi: :multi: :multi: Buhahahaa, tak fotki:cool1::cool1::diabloti:;) [quote name='evaxon']:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: a ty co nie na dachu :diabloti: Nie, bo tam na górze mnie nie lubią (nie wiedzieć czemu:niewiem::niewiem::diabloti) i mi słoneczko zachodziło:roll: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Nie, bo tam na górze mnie nie lubią (nie wiedzieć czemu:niewiem::niewiem::diabloti) i mi słoneczko zachodziło:roll: ojeja jeja biedna mała Madzia.. ktos jej nie lubi... ojeja jeja i słoneczko zachodzi ..taka bidula ta Madziula:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a):ojeja jeja biedna mała Madzia.. ktos jej nie lubi... ojeja jeja i słoneczko zachodzi ..taka bidula ta Madziula:diabloti: Font siło nieczysta rzeknę jeszcze ino raz, a potem Dinka spuszczę ze smyczy :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Font siło nieczysta rzeknę jeszcze ino raz, a potem Dinka spuszczę ze smyczy :diabloti: oo nie.. oo nie.. tylko nie Dika :nerwy::icon_roc: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a):oo nie.. oo nie.. tylko nie Dika :nerwy::icon_roc: Właśnie, że tak i nie ma zmiłuj się:shake::diabloti::diabloti: Byś się zdziwiła, jaki z Dinek gagatek;) Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Właśnie, że tak i nie ma zmiłuj się:shake::diabloti::diabloti: Byś się zdziwiła, jaki z Dinek gagatek;) ojj domyslam sie domyslam :diabloti: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: stęskniłam się :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a):ojj domyslam sie domyslam :diabloti: Nie kłam, domyślanie łączy się z myśleniem:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Vectra napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: stęskniłam się :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ja nie... :diabloti::diabloti: Tzn. ja tyż, ja tyż KCM:multi::multi::loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja nie... :diabloti::diabloti: Tzn. ja tyż, ja tyż KCM:multi::multi::loveu::loveu::loveu::diabloti: masz szczęście :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Vectra napisał(a):masz szczęście :loveu: :loveu: :loveu: Że mam Ciebie, czy że tęskniłam:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Że mam Ciebie, czy że tęskniłam:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: i to i to :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Vectra napisał(a):i to i to :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Ahhhh, ależ ze mnie szczęściara:multi::multi::multi::diabloti: Chyba się pójdę napić z tego nadmiaru szczęścia:roll::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie kłam, domyślanie łączy się z myśleniem:diabloti: :obrazic::eviltong: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a)::obrazic::eviltong: Bosshhhh, a ta znowu obrażona:shake::shake:Miałaś być twarda baba z jajami, a nie mientka babka bez jajców:shake::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Bosshhhh, a ta znowu obrażona:shake::shake:Miałaś być twarda baba z jajami, a nie mientka babka bez jajców:shake::diabloti: no juz nie bede juz nie .. juz mam jaja:multi: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a):no juz nie bede juz nie .. juz mam jaja:multi: taaaa, pewnie gdzieś głęboko schowane:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='evaxon']no juz nie bede juz nie .. juz mam jaja:multi: Nie kłam, przeca Ty dziewczynka jezdeś:shake::shake::diabloti: [quote name='Imbir1']taaaa, pewnie gdzieś głęboko schowane:cool3::evil_lol: Buhahahaaa:evil_lol: Pamiętacie tego obywatela:razz::razz: :p:p:p:p Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ooooooo, pies obronny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:;) Quote
Recommended Posts