Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: daj namiary na takiego a nieomieszkam przejsc sie:diabloti:

Ojj, bo jak esemeska do Twojego kolegi TZta napiszę, to on Ci wybije różowe landryny z głowy:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ojj, bo jak esemeska do Twojego kolegi TZta napiszę, to on Ci wybije różowe landryny z głowy:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:

:obrazic: dzisiaj kolega TZ przegiął z pracą i jest foch na niego :diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
dobra dawaj tego landryna:diabloti:

dobranoc:loveu:

A bier se go;)
Vectra napisał(a):
byłam tu , widziałam wszystko :diabloti:

A nie powiesz nikomu:razz::diabloti::diabloti:

Witam:multi::multi::multi: Pogoda za oknem się schrzaniła, a ja jeszcze do tego jestem nie wyspana:roll:

Posted

[quote name='madzia i medor']A bier se go;)

A nie powiesz nikomu:razz::diabloti::diabloti:

Witam:multi::multi::multi: Pogoda za oknem się schrzaniła, a ja jeszcze do tego jestem nie wyspana:roll:[FONT=Arial]:crazyeye:o masz to i ja mam za oknem siakoweś chmurki :razz:...a Ozzy mi zafundował dziś pobudkę o :angryy:5.30...no i o tejże porze dzwoniłam se na Pogotowi Energetyczne bo nie było prąda a jak nie ma prąda to i woda nie leci:diabloti::diabloti::diabloti:...chyba pozazdrościłam instrukcji telefonicznej Naszej Dilerce:evil_lol:/ kurna jak mi pan powiedział że sprawdzą co i jak i za 3 godziny być powinien to kamulec spadłszy z serca ...bo jak odpalić kompa jak prąda brak:cool3:/[/FONT]

Posted

witanko:multi:

[quote name='madzia i medor']
Witam:multi::multi::multi: Pogoda za oknem się schrzaniła, a ja jeszcze do tego jestem nie wyspana:roll:
a u mni eupał:mdleje:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:o masz to i ja mam za oknem siakoweś chmurki :razz:...a Ozzy mi zafundował dziś pobudkę o :angryy:5.30...no i o tejże porze dzwoniłam se na Pogotowi Energetyczne bo nie było prąda a jak nie ma prąda to i woda nie leci:diabloti::diabloti::diabloti:...chyba pozazdrościłam instrukcji telefonicznej Naszej Dilerce:evil_lol:/ kurna jak mi pan powiedział że sprawdzą co i jak i za 3 godziny być powinien to kamulec spadłszy z serca ...bo jak odpalić kompa jak prąda brak:cool3:/[/FONT]
ahahahahaha czekajac na puentę spodziewałam sie przeczytac cos o wodzie a nie o kompie:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']

ahahahahaha czekajac na puentę spodziewałam sie przeczytac cos o wodzie a nie o kompie:evil_lol:
[FONT=Arial]:razz:no co ty ...bez wody się już przyzwyczaiłam :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no co ty ...bez wody się już przyzwyczaiłam :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :grin:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:o masz to i ja mam za oknem siakoweś chmurki :razz:...a Ozzy mi zafundował dziś pobudkę o :angryy:5.30...no i o tejże porze dzwoniłam se na Pogotowi Energetyczne bo nie było prąda a jak nie ma prąda to i woda nie leci:diabloti::diabloti::diabloti:...chyba pozazdrościłam instrukcji telefonicznej Naszej Dilerce:evil_lol:/ kurna jak mi pan powiedział że sprawdzą co i jak i za 3 godziny być powinien to kamulec spadłszy z serca ...bo jak odpalić kompa jak prąda brak:cool3:/[/FONT]

a myślałam że tylko u mnie w buszu takie akcje :diabloti: najgorszy ten prąd , wode to można kupić , iść do rodziny się wymyć ale KOMP !!! :crazyeye: :placz: :placz: :placz:

cześć siostrzyczko , nie powiem nic nikomu :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry:diabloti:
Teraz już prawie super dobry:multi:
Cóż za technologia:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No ciężko by było;)
[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc wszystkim tu obecnym,....wlascicielom i gosciom czestym, mniej czestym i rzadko zagladajacym........:loveu:
Witam:hand
[quote name='evaxon']witanko:multi:

a u mni eupał:mdleje:

Cześć Ewka marchewka - daj troszkę słonka:cool3:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no co ty ...bez wody się już przyzwyczaiłam :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Buhahahhaaaa:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a myślałam że tylko u mnie w buszu takie akcje :diabloti: najgorszy ten prąd , wode to można kupić , iść do rodziny się wymyć ale KOMP !!! :crazyeye: :placz: :placz: :placz:

cześć siostrzyczko , nie powiem nic nikomu :diabloti:
Np. do teściowej:diabloti:
Okejjj, trzymam ciem za słowo:cool1:
[quote name='niki_ill']Doberek :multi: :evil_lol:
Witamy:multi::multi::multi:
[quote name='caroolcia']

Co co ty pańcia nie znasz się zupełnie - to nie aport wodny tylko wałek ortopedyczny pod plecki dla boksiów!!!!:eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:I tak też może faktycznie jest:evil_lol:
[quote name='caroolcia']
ło matko gdzie ta piłeczka miedzy pety wpadała - Pani pomocy, rusz się, zamiast po oczach świecić jakimś wynalazkiem:stupid: :hmmmm:

buhahahahah :roflt:

Hej, hej:multi: