Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: daj namiary na takiego a nieomieszkam przejsc sie:diabloti: Ojj, bo jak esemeska do Twojego kolegi TZta napiszę, to on Ci wybije różowe landryny z głowy:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Ojj, bo jak esemeska do Twojego kolegi TZta napiszę, to on Ci wybije różowe landryny z głowy:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: :obrazic: dzisiaj kolega TZ przegiął z pracą i jest foch na niego :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a)::obrazic: dzisiaj kolega TZ przegiął z pracą i jest foch na niego :diabloti: To dam Ci namiary na różową landrynę:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a):To dam Ci namiary na różową landrynę:diabloti: :diabloti: no ale to mial byc landrynolog :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a)::diabloti: no ale to mial byc landrynolog :diabloti: Jak zwał tak zwał:diabloti::diabloti::diabloti: Dobranoc:hand: Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Jak zwał tak zwał:diabloti::diabloti::diabloti: Dobranoc:hand: dobra dawaj tego landryna:diabloti: dobranoc:loveu: Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 evaxon napisał(a):dobra dawaj tego landryna:diabloti: dobranoc:loveu: A bier se go;) Vectra napisał(a):byłam tu , widziałam wszystko :diabloti: A nie powiesz nikomu:razz::diabloti::diabloti: Witam:multi::multi::multi: Pogoda za oknem się schrzaniła, a ja jeszcze do tego jestem nie wyspana:roll: Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry ci mowie....#hand To Ci odpowiem Dzień Dobry:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='madzia i medor']A bier se go;) A nie powiesz nikomu:razz::diabloti::diabloti: Witam:multi::multi::multi: Pogoda za oknem się schrzaniła, a ja jeszcze do tego jestem nie wyspana:roll:[FONT=Arial]:crazyeye:o masz to i ja mam za oknem siakoweś chmurki :razz:...a Ozzy mi zafundował dziś pobudkę o :angryy:5.30...no i o tejże porze dzwoniłam se na Pogotowi Energetyczne bo nie było prąda a jak nie ma prąda to i woda nie leci:diabloti::diabloti::diabloti:...chyba pozazdrościłam instrukcji telefonicznej Naszej Dilerce:evil_lol:/ kurna jak mi pan powiedział że sprawdzą co i jak i za 3 godziny być powinien to kamulec spadłszy z serca ...bo jak odpalić kompa jak prąda brak:cool3:/[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 czesc wszystkim tu obecnym,....wlascicielom i gosciom czestym, mniej czestym i rzadko zagladajacym........:loveu: Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 witanko:multi: [quote name='madzia i medor'] Witam:multi::multi::multi: Pogoda za oknem się schrzaniła, a ja jeszcze do tego jestem nie wyspana:roll: a u mni eupał:mdleje: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:o masz to i ja mam za oknem siakoweś chmurki :razz:...a Ozzy mi zafundował dziś pobudkę o :angryy:5.30...no i o tejże porze dzwoniłam se na Pogotowi Energetyczne bo nie było prąda a jak nie ma prąda to i woda nie leci:diabloti::diabloti::diabloti:...chyba pozazdrościłam instrukcji telefonicznej Naszej Dilerce:evil_lol:/ kurna jak mi pan powiedział że sprawdzą co i jak i za 3 godziny być powinien to kamulec spadłszy z serca ...bo jak odpalić kompa jak prąda brak:cool3:/[/FONT] ahahahahaha czekajac na puentę spodziewałam sie przeczytac cos o wodzie a nie o kompie:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='evaxon'] ahahahahaha czekajac na puentę spodziewałam sie przeczytac cos o wodzie a nie o kompie:evil_lol: [FONT=Arial]:razz:no co ty ...bez wody się już przyzwyczaiłam :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no co ty ...bez wody się już przyzwyczaiłam :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :grin: Quote
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:o masz to i ja mam za oknem siakoweś chmurki :razz:...a Ozzy mi zafundował dziś pobudkę o :angryy:5.30...no i o tejże porze dzwoniłam se na Pogotowi Energetyczne bo nie było prąda a jak nie ma prąda to i woda nie leci:diabloti::diabloti::diabloti:...chyba pozazdrościłam instrukcji telefonicznej Naszej Dilerce:evil_lol:/ kurna jak mi pan powiedział że sprawdzą co i jak i za 3 godziny być powinien to kamulec spadłszy z serca ...bo jak odpalić kompa jak prąda brak:cool3:/[/FONT] a myślałam że tylko u mnie w buszu takie akcje :diabloti: najgorszy ten prąd , wode to można kupić , iść do rodziny się wymyć ale KOMP !!! :crazyeye: :placz: :placz: :placz: cześć siostrzyczko , nie powiem nic nikomu :diabloti: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Co co ty pańcia nie znasz się zupełnie - to nie aport wodny tylko wałek ortopedyczny pod plecki dla boksiów!!!!:eviltong: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ło matko gdzie ta piłeczka miedzy pety wpadała - Pani pomocy, rusz się, zamiast po oczach świecić jakimś wynalazkiem:stupid: :hmmmm: buhahahahah :roflt: Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:diabloti: Teraz już prawie super dobry:multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:o masz to i ja mam za oknem siakoweś chmurki :razz:...a Ozzy mi zafundował dziś pobudkę o :angryy:5.30...no i o tejże porze dzwoniłam se na Pogotowi Energetyczne bo nie było prąda a jak nie ma prąda to i woda nie leci:diabloti::diabloti::diabloti:...chyba pozazdrościłam instrukcji telefonicznej Naszej Dilerce:evil_lol:/ kurna jak mi pan powiedział że sprawdzą co i jak i za 3 godziny być powinien to kamulec spadłszy z serca ...bo jak odpalić kompa jak prąda brak:cool3:/[/FONT] Cóż za technologia:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ciężko by było;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc wszystkim tu obecnym,....wlascicielom i gosciom czestym, mniej czestym i rzadko zagladajacym........:loveu: Witam:hand [quote name='evaxon']witanko:multi: a u mni eupał:mdleje: ahahahahaha czekajac na puentę spodziewałam sie przeczytac cos o wodzie a nie o kompie:evil_lol: Cześć Ewka marchewka - daj troszkę słonka:cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no co ty ...bez wody się już przyzwyczaiłam :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Buhahahhaaaa:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']a myślałam że tylko u mnie w buszu takie akcje :diabloti: najgorszy ten prąd , wode to można kupić , iść do rodziny się wymyć ale KOMP !!! :crazyeye: :placz: :placz: :placz: cześć siostrzyczko , nie powiem nic nikomu :diabloti: Np. do teściowej:diabloti: Okejjj, trzymam ciem za słowo:cool1: [quote name='niki_ill']Doberek :multi: :evil_lol: Witamy:multi::multi::multi: [quote name='caroolcia'] Co co ty pańcia nie znasz się zupełnie - to nie aport wodny tylko wałek ortopedyczny pod plecki dla boksiów!!!!:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:I tak też może faktycznie jest:evil_lol: [quote name='caroolcia'] ło matko gdzie ta piłeczka miedzy pety wpadała - Pani pomocy, rusz się, zamiast po oczach świecić jakimś wynalazkiem:stupid: :hmmmm: buhahahahah :roflt: Hej, hej:multi: Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 madzia i medor napisał(a): Cześć Ewka marchewka - daj troszkę słonka:cool3: nie dam :eviltong: bo cos szwankuje pogoda u mnie:shake: Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 evaxon napisał(a):nie dam :eviltong: bo cos szwankuje pogoda u mnie:shake: Jak mi cholernie przykro:cool1::cool1: Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Jak mi cholernie przykro:cool1::cool1: naszczescie slonko zachodzi tylko na chwil pare :) Quote
Recommended Posts