agbar Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 madzia i medor napisał(a):http://www.allegro.pl/item182523641_leg_kanapa_zdejmowany_pokrowiec_nr_4_wym_105x_84.html Tylko, że to legowisko przysłano mi rozmiar mniejsze i mimo wielu , no przesadzam z tym ,,wielu";) :evil_lol: może z dwóch:evil_lol: email z prośbą o wymianę na właściwy rozmiar, zero odzewu:angryy: :angryy: Chciałam zakupić drugie takie, tylko inny kolor do drugiego pokoju, ale jak oni tak postępują, no to dupa:diabloti::cool1: :cool1: :cool1: A tak o, żeby było bardziej kolorowo:diabloti: :diabloti: :diabloti: A co mi dasz jak przyjdę i Ci troszkę posłodzę:siara: to co zwykle ci dam....kopa w doopalona:loveu: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 dealer napisał(a):to co zwykle ci dam....kopa w doopalona:loveu: To już lecem:loveu: :loveu: :loveu: Qrwa dgm mi muli:angryy: Quote
Vectra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 mi też muli ............. dzięki za linka one są we warszawie więc osobiście chyba ich odwiedzę :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Vectra napisał(a):mi też muli ............. dzięki za linka one są we warszawie więc osobiście chyba ich odwiedzę :diabloti: Pozdrów ich:diabloti: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
e.v.a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 madzia i medor napisał(a)::grins::grins::grins: :diabloti: ale sliczne ... pieski:loveu: :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 wezsłam do ciebie.............i miałam ochotę napisać że to ostatni raz..............ale zobaczyłam jednak:diabloti: zdjęcia psóf................więc jeszcze przyjdę po więcej Witaj..............czy już wszystko z Toba .............no wiesz:cool3::cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):ale sliczne ... pieski:loveu: :loveu: :loveu: A no:grins::grins::loveu: BeaC napisał(a):wezsłam do ciebie.............i miałam ochotę napisać że to ostatni raz..............ale zobaczyłam jednak:diabloti: zdjęcia psóf................więc jeszcze przyjdę po więcej Witaj..............czy już wszystko z Toba .............no wiesz:cool3::cool3::cool3: A tu Cię robaczku zaskoczyłam:razz: :razz: :diabloti: Co ze mną, ze mną, no wiesz, bez zmian:stupid: Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ach jak cudnie się prezentuje na tym niebieskim legowisku :loveu: a co to za żółty podłużny potwór ???:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 caroolcia napisał(a): ach jak cudnie się prezentuje na tym niebieskim legowisku :loveu: a co to za żółty podłużny potwór ???:evil_lol: Witam:loveu: :loveu: Todługie żółte to Pan Longuś, dla przyjaciół Dziubdziub:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dinuś też ma takiego:razz: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):psysłam sie psytulić:loveu: Oć, oć:bigok:Bliżej, bliżej :lmaa: :lmaa: :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Oć, oć:bigok:Bliżej, bliżej :lmaa: :lmaa: :diabloti: :sweetCyb:tup tup ... tup tup ..:errrr: :loveu: Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam:loveu: :loveu: Todługie żółte to Pan Longuś, dla przyjaciół Dziubdziub:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dinuś też ma takiego:razz: boski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):ha ha ha:diabloti: :stupid: :stupid: :watpliwy: KCM:loveu: evaxon napisał(a)::sweetCyb:tup tup ... tup tup ..:errrr: :loveu: I co, lepiej:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: caroolcia napisał(a):boski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :grins: Idę sprzątać:sg168: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a): I co, lepiej:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: bardzo lepiej:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):bardzo lepiej:loveu: :loveu: :loveu: Moja dobroć nie zna granic:grins::grins: Qrwa, idę sprzątać:shake::cool1: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Moja dobroć nie zna granic:grins::grins: Qrwa, idę sprzątać:shake::cool1: oo takkk:loveu: twoja dobroc i wielkie serducho... nie zna granic:loveu: buahhahaha Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:razz:masz jeszcze dużo tego sprzątania ...bo czekam az podjedziesz;)[/FONT] Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 i jak tam latanie na miotle i ślizgi na ścierze ? :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):oo takkk:loveu: twoja dobroc i wielkie serducho... nie zna granic:loveu: buahhahaha :grins: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:masz jeszcze dużo tego sprzątania ...bo czekam az podjedziesz;)[/FONT] Jeszcze trochę i na pewno się uda;) ;) Vectra napisał(a):i jak tam latanie na miotle i ślizgi na ścierze ? :diabloti: Cały czas do przodu - muszę odpocząć:cool1: Quote
DORRAG Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Cześć:multi: I nawet fotki są:multi: :multi: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć:multi: I nawet fotki są:multi: :multi: :loveu: No jak zawsze:p:pWitam:loveu: :loveu: :loveu: A my już po spacerku:multi: Quote
zuzolandia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A fotecki ze spacerku sa????? heheeheheh witanko i przytulanko ;-) Quote
Recommended Posts