Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 zuzolandia napisał(a):A fotecki ze spacerku sa????? heheeheheh witanko i przytulanko ;-) Ze spacerku nima:niewiem: Imbir1 napisał(a):cześć mamcia:p może być? Kocham Cię córuniu mła:multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a): Kocham Cię córuniu mła:multi: :multi: :multi: :loveu: wiem:p:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Imbir1 napisał(a):wiem:p:diabloti: :Rose::Rose::Rose::loveu: Lecem na aerobik:p:p:p:p Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a)::Rose::Rose::Rose::loveu: Lecem na aerobik:p:p:p:p mamcia jak się ładnie "ubrałaś":loveu::loveu::loveu::loveu::p:evil_lol: ale to chyba nie na ten aerobik?:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Imbir1 napisał(a):mamcia jak się ładnie "ubrałaś":loveu::loveu::loveu::loveu::p:evil_lol: ale to chyba nie na ten aerobik?:evil_lol:[FONT=Arial]:razz:a co ubrała ....stringi i bolerko:eviltong: [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:a co ubrała ....stringi i bolerko:eviltong:[/FONT] aahahahahahahhaha:grin: Madzia pokaz sie:grin: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Imbir1 napisał(a):mamcia jak się ładnie "ubrałaś":loveu::loveu::loveu::loveu::p:evil_lol: ale to chyba nie na ten aerobik?:evil_lol: A na aerobik:siara:Czy Ty sobie zdajesz sprawę, jakiego ja mam instruktora:loveu: :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:a co ubrała ....stringi i bolerko:eviltong: [/FONT] Skąd wiesz:diabloti: :diabloti: evaxon napisał(a):aahahahahahahhaha:grin: Madzia pokaz sie:grin: Nie, bo będziesz mi zazdrościć mojego cukierkowego ciałka:diabloti: Aga K napisał(a):Witaski z wieczorka ;) Witam:hand::hand::hand: Ale mi fajnie po aerobiku... czuję się takaa ,,wypompowana,,:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a): Nie, bo będziesz mi zazdrościć mojego cukierkowego ciałka:diabloti: no no .. jasne:siara: Quote
teqquila Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no wiadomo ze wypompowana :diabloti: :evil_lol: instruktor pewnie dal.... w kosc :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :diabloti: :diabloti: będziesz miała zakwasy :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):no no .. jasne:siara: Śmiesz wątpić:cool1: :cool1: :diabloti: teqquila napisał(a):no wiadomo ze wypompowana :diabloti: :evil_lol: instruktor pewnie dal.... w kosc :evil_lol: Buhahaaaaa:evil_lol: :evil_lol: Tak naprawdę, to mam instruktorkę, chciałam, żebyscie mi pozazdrościły:razz: :diabloti: dealer napisał(a):halooo ty wypompowana wiedzmo:diabloti: To ja:grins: Vectra napisał(a)::diabloti: :diabloti: będziesz miała zakwasy :diabloti: :diabloti: Co Ty stara gadasz, jam jezdem jak sportsmenka - zakwasy mnie nie biorą:cool1: :diabloti: :diabloti: Qrwa, Medor znowu zrobił sobie coś w łapę, tą co ostatnio, i znowu kuleje:placz: :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a): Qrwa, medor znowu zrobił sobie coś w łapę, tą co ostatnio, i znowu kuleje:placz: :placz: :placz: Co ja mam za lewe psy:diabloti: podobne do ciebie:siara: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):podobne do ciebie:siara: Cholera, a myślałam, że zdąrzę zlikwidować to zdanie:shake: :shake: :shake: Jakieś wyrzuty mnie wzięły jak to napisałam:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Cholera, a myślałam, że zdąrzę zlikwidować to zdanie:shake: :shake: :shake: Jakieś wyrzuty mnie wzięły jak to napisałam:diabloti: :grin: a ty znasz takie uczucie jak wyrzuty?? Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a)::grin: a ty znasz takie uczucie jak wyrzuty?? Chyba nie:siara: To jednak było burczenie w brzuchu:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Chyba nie:siara: To jednak było burczenie w brzuchu:diabloti: tez mi sie tak wydaje:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):tez mi sie tak wydaje:diabloti: No widzisz, jakie my zgodne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):No widzisz, jakie my zgodne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: prawie jak blizniaczki :cool1: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):prawie jak blizniaczki :cool1: :loveu: Nie spoufalaj się:shake: :shake: :shake: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 paula_z napisał(a):Bry wieczór abstynentko :grins: Bry i od razu dobranoc, bo mi się już oczy kleją:oops: :D Tak się zastanawiam, jak ja to robiłam, że potrafiłam iść spać o 3:30, a na siódmą rano skacowana do pracy:hmmmm::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):dobranoc:diabloti: Ach, na to czekałam, mniodek dla mych uszków:loveu: :loveu: Teraz mogę spokojnie oddalić się w objęcia Morfeusza:loveu: Dobranoc, do jutra:diabloti: Quote
Recommended Posts