Kitka20 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hej sprzątaj sprzątaj a potem foty tutaj mi dawaj:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej sprzątaj sprzątaj a potem foty tutaj mi dawaj:diabloti: Jeszcze nie zaczęłam:placz: :placz: :placz: dealer napisał(a):czesc piekna sprzataczko:loveu: Ce mój spzedawcyku kjakejsow:razz: A wogólę, to życzę wszystkim dzieciom, tym małym i troszkę większym;) by Wasze dzieciństwo trwało jak najdłużej:multi: :multi: :loveu: Quote
teqquila Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witaj Madziara :) za 200 :drinking: :drinking: :drinking: dziekim za zyczonka :evil_lol: i fotosiki fajowe:) mielego sprzatania :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Sprzataj sprzataj .co masz sie miec lepiej od innych;-) eheh sprzataczek domowych ;-)...... witanko i mizianko dla psioków !!! Quote
bonita Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Wsyskiego Najlepsiejszego w Dniu Dziecka Madziu :loveu: Mamusia całuski przesyła i co tam jeszcze sobie życzysz :) Wiecie że ja dziś cały dzień neta nie miałam:placz:oj jajka ja biedna jestem:placz: Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Madziara :) za 200 :drinking: :drinking: :drinking: dziekim za zyczonka :evil_lol: i fotosiki fajowe:) mielego sprzatania :evil_lol: Nie posprzątałam wszystkiego, tak jak chciałam:grins::grins::grins: Jutro to zrobię:diabloti: zuzolandia napisał(a):Sprzataj sprzataj .co masz sie miec lepiej od innych;-) eheh sprzataczek domowych ;-)...... witanko i mizianko dla psioków !!! A no witam - mizianko przekazane:p :p paula_z napisał(a):Cześć Madzia :beerchug: Hejo:hand::p bonita napisał(a):Wsyskiego Najlepsiejszego w Dniu Dziecka Madziu :loveu: Mamusia całuski przesyła i co tam jeszcze sobie życzysz :) Wiecie że ja dziś cały dzień neta nie miałam:placz:oj jajka ja biedna jestem:placz: Dzięki mamcia:loveu: :loveu: Wróciłam:multi: :diabloti: Quote
Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 spóźnione wsystkiego najlepsiejsego z okazji dnia dziecka :buzi::buzi::buzi: ;) Quote
e.v.a Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 madzia i medor napisał(a): Wróciłam:multi: :diabloti: jupi:cool1: :cool1: :cool1: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:razz:jak bedziesz sprzatać wstąpnij do mnie ......wespół lepiej się pracuje;)cześć tyszanko...pić mi sie sce:eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ale ty balaganiara jestes..ciagle tylko sprzatasz i sprzatasz...:diabloti: Quote
Aga K Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 to właśnie porządnisia, nie bałaganiara ;) chociaż ? :razz: ja też ciągle sprzątam i sprzątam i bordello bom bom ciągle jest:oops: Quote
Medorowa Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Aga K napisał(a):spóźnione wsystkiego najlepsiejsego z okazji dnia dziecka :buzi::buzi::buzi: ;) Danke:p :p evaxon napisał(a):jupi:cool1: :cool1: :cool1: Tyż się cieszkam:grins::grins::grins::diabloti: Vectra napisał(a):jak wróciłaś jak cię nie ma ? :diabloti: Polazłom spać, bo tak ciiiicho było:siara::siara: Aga K napisał(a):dobre spostrzeżenie ;) DORRAG napisał(a):Witanko :p Heej:hand: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:jak bedziesz sprzatać wstąpnij do mnie ......wespół lepiej się pracuje;)cześć tyszanko...pić mi sie sce:eviltong:[/FONT] Na przyszłą sobotę wstąpię, to się napijemy, yyy, tzn. posprzątamy;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):ale ty balaganiara jestes..ciagle tylko sprzatasz i sprzatasz...:diabloti: I posprzątać nie mogę:placz: Aga K napisał(a):to właśnie porządnisia, nie bałaganiara ;) chociaż ? :razz: ja też ciągle sprzątam i sprzątam i bordello bom bom ciągle jest:oops: Hi hi:evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):heloł:loveu: :loveu: :loveu: Witka:p:p:p AgusiaTerierka napisał(a):Witaj, Madziu, miłego weekendziku!!! dzięki i nawzajem:hand: Idę zasiać cukinię do ogródecka:loveu: Niebawem come back:diabloti: Quote
bonita Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Book Antiqua] Cześć Córciu :) Jak tam :cool3: porządki już są zrobione:cool3:, to na przyjazd mamusi się już przygotowujesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Jaki PRACUŚ:razz: ... Złote dzicię bym rzekła:grins::grina::diabloti: bonita napisał(a):[FONT=Book Antiqua] Cześć Córciu :) Jak tam :cool3: porządki już są zrobione:cool3:, to na przyjazd mamusi się już przygotowujesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Dokładnie tak, abyś była ze mnie dumna:loveu::diabloti: Idę pofikać po Waszych galeryjkach:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 madzia i medor napisał(a): Heej:hand: Na przyszłą sobotę wstąpię, to się napijemy, yyy, tzn. posprzątamy;) :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:nooo w następną sobotę to od razu 2 chatki obskoczysz:evil_lol:mła i tyszanki z Jastrzębia:evil_lol:mój TZ cię tam do Nas podrzuci:eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:nooo w następną sobotę to od razu 2 chatki obskoczysz:evil_lol:mła i tyszanki z Jastrzębia:evil_lol:mój TZ cię tam do Nas podrzuci:eviltong:[/FONT] Ja to mam wyczucie czasu:loveu: :loveu:Dobroć Twojego męża niech Bóg wynagrodzi w dzieciach:diabloti: Lecem z psami na siq i będę oglądać finał ,,Jjak oni śpiewają":cool1: Quote
Recommended Posts