Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja to mam wyczucie czasu:loveu: :loveu:Dobroć Twojego męża niech Bóg wynagrodzi w dzieciach:diabloti: Lecem z psami na siq i będę oglądać finał ,,Jjak oni śpiewają":cool1:[FONT=Arial]:diabloti:o jakich dzieciach ty mnie tu rozmawiasz:mad:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 madzia i medor napisał(a): Lecem z psami na siq i będę oglądać finał ,,Jjak oni śpiewają":cool1: i kto wygrał:cool1: ??:evil_lol: Quote
Kiłi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dzieńdoberek Dinusie, Medorki i inne potworki:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [FONT=Arial]:razz:no i zaś cię wcięło................[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Aga K napisał(a):a dzie foty som ??? :mad::mad::mad: Były całkiem niedawno:cool3: :cool3: :cool3: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:o jakich dzieciach ty mnie tu rozmawiasz:mad:[/FONT] No o przyszłych niedoszłych:siara::siara: Vectra napisał(a):buuuuuuuuu:diabloti: I znowu muszę zażyć Acard:placz: :placz: :diabloti: evaxon napisał(a):i kto wygrał:cool1: ??:evil_lol: Nie powiem:cool1: Kiłi napisał(a):Dzieńdoberek Dinusie, Medorki i inne potworki:evil_lol: Doberek:razz: :razz: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:no i zaś cię wcięło................[/FONT] Cały dzień leżę przed TV, nic nie robię, oglądam jakieś badziewiaste filmy i chce mi się spać:roll: Kitka20 napisał(a):Madziula wstawaj i foty wstawiaj:diabloti: Nie śpię już od 9:grins::grins: Witam wszystkich:hand: Pogoda jest do dupy i nic mi się nie chce:placz: :p :p Quote
e.v.a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 i bardzo mnie to cieszy ze nie powiesz:eviltong: bo wlasnie ogladam:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 dealer napisał(a):czesc sloneczko kochane moje:loveu: Co się podlizujesz:shake: I tak nic nie dostaniesz:diabloti: evaxon napisał(a):i bardzo mnie to cieszy ze nie powiesz:eviltong: bo wlasnie ogladam:evil_lol: A to nie będę już taka wredna i Ci powiem [SIZE="6"]Włodarczyk wygraNie musisz dziękować:cool1: :cool1: paula_z napisał(a):Witaj leniuszku :grins: Hejo:eviltong: Vectra napisał(a):szemasz siostro moja :loveu: :diabloti: Sze mam i Ci nie dam:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 madzia i medor napisał(a): A to nie będę już taka wredna i Ci powiem Włodarczyk wygraNie musisz dziękować:cool1: :cool1: aaahahahahaha najpierw obejrzalam potem przeczytalam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 evaxon napisał(a):aaahahahahaha najpierw obejrzalam potem przeczytalam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ha ha, jakaś Ty śprytna:cool1: :cool1: :cool1::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Ha ha, jakaś Ty śprytna:cool1: :cool1: :cool1::diabloti: eheheheh a jak :D:cool1: :cool1: :diabloti: Quote
Kitka20 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Madziula dawaj foty psiaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapraszam też do mnie;) Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 evaxon napisał(a):eheheheh a jak :D:cool1: :cool1: :diabloti: Tylko pozazdrościć:diabloti: DORRAG napisał(a):Cześć Medorki:multi: Witam:hand::hand: Kitka20 napisał(a):Madziula dawaj foty psiaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapraszam też do mnie;) Jutro coś pofocę;) Quote
Vectra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 oooooo siostra jakie Medorek ma zajebiste posłanie - namiar poproszę :diabloti: Quote
agbar Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Madziunia ...fotyyyyyyyyy..po co????:diabloti: cho do mnie...Dili tanczy:):razz: :diabloti: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Vectra napisał(a):oooooo siostra jakie Medorek ma zajebiste posłanie - namiar poproszę :diabloti: http://www.allegro.pl/item182523641_leg_kanapa_zdejmowany_pokrowiec_nr_4_wym_105x_84.html Tylko, że to legowisko przysłano mi rozmiar mniejsze i mimo wielu , no przesadzam z tym ,,wielu";) :evil_lol: może z dwóch:evil_lol: email z prośbą o wymianę na właściwy rozmiar, zero odzewu:angryy: :angryy: Chciałam zakupić drugie takie, tylko inny kolor do drugiego pokoju, ale jak oni tak postępują, no to dupa:diabloti::cool1: :cool1: :cool1: dealer napisał(a):Madziunia ...fotyyyyyyyyy..po co????:diabloti: cho do mnie...Dili tanczy:):razz: :diabloti: :loveu: A tak o, żeby było bardziej kolorowo:diabloti: :diabloti: :diabloti: A co mi dasz jak przyjdę i Ci troszkę posłodzę:siara: Quote
Recommended Posts