Kiłi Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Medddddddddooooooooooorek:loveu: :loveu: :loveu: Kochaniutki!!:loveu: Trzeba pamiętać o ładowaniu baterii:mad: Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:multi:cze....to ja prawie MAGDA i prawie TYSZANKA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Paula Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 :-o Ile fot ;) Cze Madzia :p Medorek z gryzaczkiem :loveu: U nas w całości taki wytrzymał z godzinę :razz: Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='DORRAG']Za 200 stronkę:popcorn: :popcorn: :popcorn: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Za 201;):knajpa: [quote name='Kiłi'] Medddddddddooooooooooorek:loveu: :loveu: :loveu: Kochaniutki!!:loveu: Trzeba pamiętać o ładowaniu baterii:mad: O to chodzi, że ja o niczym nie pamiętam:shake: :shake: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:cze....to ja prawie MAGDA i prawie TYSZANKA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Prawie robi wielką różnicę... ale Tobie wybaczymy;) DoGo mi cholernie muli:roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='paula_z']:-o Ile fot ;) Cze Madzia :p Medorek z gryzaczkiem :loveu: U nas w całości taki wytrzymał z godzinę :razz: U nas się trzyma już dość długo:razz: :razz: Ale to przez to, że ja nie mam w przeciwieństwie do Ciebie psa mordulca:diabloti: :diabloti: Quote
Paula Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 madzia i medor napisał(a):U nas się trzyma już dość długo:razz: :razz: Ale to przez to, że ja nie mam w przeciwieństwie do Ciebie psa mordulca:diabloti: :diabloti: Ale to Axa popsuła gryzak :eviltong: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='madzia i medor'] Trochę zamazane:razz: bo Medor "machał" główką, a ja mam sprzęt, jaki mam:cool1: Mój pakero:cool1: :cool1::diabloti: W tym momencie siadły mi baterie, których nie naładowałam:siara: no i tego sie można było spodziewać:angryy:......ta to zawzse...............jak nie urok.......to sraczka:diabloti::cool1: witaj madzia....................mam coś dla Ciebbie:cool3:;) special for you od mojego TZta:cool3::cool3::cool3: Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: dzien dobry pieknosci moje:diabloti: Quote
caroolcia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ach jakie piękności tarnoszące gryzak ;) Widać przypadł do gustu :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='paula_z']Ale to Axa popsuła gryzak :eviltong: On tyż mordulec:diabloti: ;) [quote name='BeaC']no i tego sie można było spodziewać:angryy:......ta to zawzse...............jak nie urok.......to sraczka:diabloti::cool1: witaj madzia....................mam coś dla Ciebbie:cool3:;) special for you od mojego TZta:cool3::cool3::cool3: O f*ck:multi: :multi: :multi: Lecę zobaczyć:bigcool: [quote name='dealer'] :loveu: :loveu: :loveu: dzien dobry pieknosci moje:diabloti: Witaj mła najdroższa z najdroższych robaczyc:loveu: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='caroolcia']Ach jakie piękności tarnoszące gryzak ;) Widać przypadł do gustu :evil_lol: Ma bzika na jego punkcie:mdleje: W domu nie mam go gdzie schować, bo wszędzie go wyczuje i nie daje spokoju:shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:jestem jestem jestem;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Madzia ja to mam jeszcze jeden pomysl :) bo tak sobie pomyslalam ze skoro ty ni emyslaca zabardzo to moze poszukaj w instrukcji formatowanie karty :) p.s- czesc:p Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:jestem jestem jestem;)[/FONT] Widzem widzem i cieszkam się;) ;) [quote name='evaxon']Madzia ja to mam jeszcze jeden pomysl :) bo tak sobie pomyslalam ze skoro ty ni emyslaca zabardzo to moze poszukaj w instrukcji formatowanie karty :) p.s- czesc:p Wim, na to jakimś cudem udało mi się wpaść:hmmmm::evil_lol: :evil_lol: P.S. ŻEgnam:diabloti: [quote name='DORRAG']Cześć :p :p Hejo:p:p:p [quote name='ferraribox']:lol: Witajcie Medorki!:lol: HEej:hand: Nie wiem co się ze mną dzieje, wogóle ostatnio nie chce mi się siedzieć przed kompem:shake: :shake: :hmmmm:Zróbcie mi jakąś terapię antywstrząsową:diabloti: Quote
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 madzia i medor napisał(a): Nie wiem co się ze mną dzieje, wogóle ostatnio nie chce mi się siedzieć przed kompem:shake: :shake: :hmmmm:Zróbcie mi jakąś terapię antywstrząsową:diabloti: :-x :lmaa: :x :olympic: :2gunfire: :seeyeah: Quote
Aga K Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hejka faflunki :multi::multi::multi: Dawno mnie znów na dogo nie było, eeeeehh - widziałam doteczki - są superr Pozdrawiam :buzi: Quote
Paula Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Cześć :p madzia i medor napisał(a):Nie wiem co się ze mną dzieje, wogóle ostatnio nie chce mi się siedzieć przed kompem:shake: :shake: :hmmmm: Na odwyku jesteś? ;) Mi też się w dzień nie chce, wieczorkami dopiero :razz: Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 evaxon napisał(a)::-x :lmaa: :x :olympic: :2gunfire: :seeyeah: Ależ mną wstrząsnęło:diabloti: :diabloti: Aga K napisał(a):Hejka faflunki :multi::multi::multi: Dawno mnie znów na dogo nie było, eeeeehh - widziałam doteczki - są superr Pozdrawiam :buzi: O witamy i thenksujemy:evil_lol: Idę spać, bo dogo mi muli, a ja zanerwowa yzdem:shake: :shake: :shake: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 paula_z napisał(a):Cześć :p Na odwyku jesteś? ;) Mi też się w dzień nie chce, wieczorkami dopiero :razz: A no mi się znowu zaczyna mania dogo, bo jak tak krążę i czytam, i ponownie krążę, to leje ze śmiechu:evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga K Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ja też zaraz spać ide, dogo muli, z mamą sie sprzeczam, eeeeehhh Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ................te...wstałabys juz.............. pobudka!!!!!! Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:razz:wstawaj tyszanko :evil_lol:...moja prawie imienniczko:eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Aga K']ja też zaraz spać ide, dogo muli, z mamą sie sprzeczam, eeeeehhh A no tak to czasami bywa:cool3: :cool3: [quote name='BeaC']................te...wstałabys juz.............. pobudka!!!!!! Wstałam dzisiaj bardzo wcześnie, bo przed ósmą:mdleje: Zaraz biorę się za sprzątanie:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:wstawaj tyszanko :evil_lol:...moja prawie imienniczko:eviltong:[/FONT] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj mła droga:loveu: [quote name='evaxon']hejka:diabloti: :diabloti: :diabloti: Witam:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wstałam bardzo wcześnie i bardzo mi z tym źle:shake: :shake: :shake: Biorę się zaraz za sprzątanie:siara: [SIZE="1"]Czy ja już tego wczoraj nie mówiłam:hmmmm::evil_lol: Quote
Recommended Posts