Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry moja najmadrzejsza i najwspalnialsza Madziu:loveu: Tak, to cała ja:grins::grins: AgusiaTerierka napisał(a):Z kawusią pędzę do Ciebie, Madziu, liczę na....herbatniczka, chociaż.:razz: Nie ma herbatniczków, dieta jest:diabloti: caroolcia napisał(a):Dzień dobry paniom :loveu: Witam:hand: evaxon napisał(a)::wink: Madzia .. mrugam do ciebie.. :wink:mrugam :wink:co nie ze fajnie mrugam :wink:oo jeszcze raz mrugne:wink: Uważaj co by Ci oko nie wypadło:cool1: :cool1: :diabloti: Madzika napisał(a):witam immieniczke w ten piękny dzień :multi: A ja Dziś mam jeden z tych dni miesiącu kiedy nie powinnam wstawać z łózka:shake: Witam:hand: Nie chcę mi się zbierać do tego zasranego urzędu:shake: :shake: Quote
Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 witaj kochana mła :loveu: :loveu: :loveu: biegnij do urzędu , pouśmiechać się serdecznie do pań miłych urzędniczek :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Vectra']witaj kochana mła :loveu: :loveu: :loveu: biegnij do urzędu , pouśmiechać się serdecznie do pań miłych urzędniczek :loveu: a co Ty za dziwne rady jej tu dajesz???? a da to usmiechanie sie cosik??:loveu: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Vectra']witaj kochana mła :loveu: :loveu: :loveu: biegnij do urzędu , pouśmiechać się serdecznie do pań miłych urzędniczek :loveu: Właśnie lecem, wyprasuje sobie ładnie białą bluzeczkę, przypudruje ryjek, żeby robić dobre wrażenie:cool1:Wazelinka pełną gębą :cool1: :diabloti: [quote name='Madzika']Co nie chce Ci sie :0 jak trzeba to trzeba No niestety, jak muss to muss:angryy: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a co Ty za dziwne rady jej tu dajesz???? a da to usmiechanie sie cosik??:loveu: Siostra mi zawsze dobre rady daje:grins: Qrwa, idę:angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Właśnie lecem, wyprasuje sobie ładnie białą bluzeczkę, przypudruje ryjek, żeby robić dobre wrażenie:cool1:Wazelinka pełną gębą :cool1: :diabloti: No niestety, jak muss to muss:angryy: Siostra mi zawsze dobre rady daje:grins: Qrwa, idę:angryy: ups....i poszła .. tylko po co te emocje.......????:diabloti: Quote
Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a co Ty za dziwne rady jej tu dajesz???? a da to usmiechanie sie cosik??:loveu: to chyba żadko bywasz w urzędach :cool3: :cool3: :cool3: bo urzędnicy dzielą się na taki co : - jak wchodzisz od razu trzeba ryknąć , huknąć , tupnąć i stuknąć - moment wszystko załatwiają - trzeba się ładnie uśmiechać , być miłym i grzecznym - udawać zagubionych , przestraszonych , niemal płakać trzeba tylko umieć rozpoznać urzędasa jak do niego dotrzeć :cool3: i wszystko się da załatwić :diabloti: Magdusiu , trzymam kciukaski :loveu: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ups....i poszła .. tylko po co te emocje.......????:diabloti: I wróciła:diabloti: [quote name='Vectra']to chyba żadko bywasz w urzędach :cool3: :cool3: :cool3: bo urzędnicy dzielą się na taki co : - jak wchodzisz od razu trzeba ryknąć , huknąć , tupnąć i stuknąć - moment wszystko załatwiają - trzeba się ładnie uśmiechać , być miłym i grzecznym - udawać zagubionych , przestraszonych , niemal płakać trzeba tylko umieć rozpoznać urzędasa jak do niego dotrzeć :cool3: i wszystko się da załatwić :diabloti: Magdusiu , trzymam kciukaski :loveu: Ja trafiłam na przypadek drugi:grins: Miałam nawet rozmowę z samą Panią Dyrektor:razz: :diabloti: :diabloti: Prosiła, abym jej uzasadniła, dlaczego odrzucam każdą ofertę - no to jej uzasadniłam:grins:W piątek mam przyjść jeszcze raz:mdleje: :angryy: :angryy: Kocham urzędy:multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 madzia i medor napisał(a):I wróciła:diabloti: Ja trafiłam na przypadek drugi:grins: Miałam nawet rozmowę z samą Panią Dyrektor:razz: :diabloti: :diabloti: Prosiła, abym jej uzasadniła, dlaczego odrzucam każdą ofertę - no to jej uzasadniłam:grins:W piątek mam przyjść jeszcze raz:mdleje: :angryy: :angryy: Kocham urzędy:multi: :multi: :multi: :diabloti: Masz se przemyśleć rozmowę?:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]:pnapisz sobie odpowiedzi na karteczce;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 madzia i medor napisał(a): Uważaj co by Ci oko nie wypadło:cool1: :cool1: :diabloti: :lol!:nie wypadnie:lol!: nie wypadnie:lol!: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Masz se przemyśleć rozmowę?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pnapisz sobie odpowiedzi na karteczce;)[/FONT] Buhahhaa:evil_lol: Dobry pomysł:diabloti: [quote name='evaxon']:lol!:nie wypadnie:lol!: nie wypadnie:lol!: Żegnam:cool1: :cool1: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]:razz:o masz ...gdzie zaś leziesz:cool1:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Vectra']to chyba żadko bywasz w urzędach :cool3: :cool3: :cool3: bo urzędnicy dzielą się na taki co : - jak wchodzisz od razu trzeba ryknąć , huknąć , tupnąć i stuknąć - moment wszystko załatwiają - trzeba się ładnie uśmiechać , być miłym i grzecznym - udawać zagubionych , przestraszonych , niemal płakać trzeba tylko umieć rozpoznać urzędasa jak do niego dotrzeć :cool3: i wszystko się da załatwić :diabloti: Magdusiu , trzymam kciukaski :loveu: tak to prawda, bardzo rzadko tam bywam..... na cale szczescie...bo bym nie zniesla takich polmozgów... a tam szkoda gadac... ale Madziu dzielna bylas w takim razie:loveu: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:o masz ...gdzie zaś leziesz:cool1:[/FONT] Ja w tym momencie szczam:evil_lol: :evil_lol: Tzn. oddaje mocz:diabloti: Czytam wątek, który podała Ewa - polecam:cool2::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']tak to prawda, bardzo rzadko tam bywam..... na cale szczescie...bo bym nie zniesla takich polmozgów... a tam szkoda gadac... ale Madziu dzielna bylas w takim razie:loveu: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja w tym momencie szczam:evil_lol: :evil_lol: Tzn. oddaje mocz:diabloti: Czytam wątek, który podała Ewa - polecam:cool2::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:polecam założenie kącika komputerowego w wychodku:eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='DORRAG']Witam Cię :cool3: :hand::hand::hand: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:polecam założenie kącika komputerowego w wychodku:eviltong:[/FONT] To by było na prawdę dobre rozwiązanie:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 siostruniu mła , czy boli cię jeszcze brzuszek ? :diabloti: Quote
Imbirka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Helloł matka:p, a gdzie ty się szlajasz? co?:cool3: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Madzika napisał(a):No i teraz mozna zacząc dlugi weekend co :D Ja mam cały czas długie weekendy ;) Vectra napisał(a):siostruniu mła , czy boli cię jeszcze brzuszek ? :diabloti: Zakwasiory mam:diabloti: :diabloti: Imbir1 napisał(a):Helloł matka:p, a gdzie ty się szlajasz? co?:cool3: A tu i tam;) majoka napisał(a):Bry Madzia!!!!!!!!!!!!!! O proszę:crazyeye: :crazyeye: Kto się pojawił:razz: Hej witam:loveu: paula_z napisał(a):Dobry wieczór :p :hand: Quote
Recommended Posts