Medorowa Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='caroolcia']Pozdrawiamy serdecznie strasznie groźne psy, a czy bateryjki już się naładowały? Bo efektów to tu nie widać :diabloti: Nałdować naładowały - ale my jeszcze na spacerze nie byliśmy:razz: :razz: [quote name='DORRAG']Cześć:p :p Witam:p:p [quote name='evaxon']a własnie ze nie wyjde:obrazic: i bede tuptac jeszcze o! [SIZE=5]tup tup tup :diabloti: Idę zażyć acard:shake: :shake: :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='madzia i medor'] Idę zażyć acard:shake: :shake: :diabloti: :evil_lol: nie przesadzaj okejj???:diabloti: :evil_lol: Quote
agbar Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 czesc maupa ....wrocilam do ciebie ...cieszysz sie?:diabloti: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 madzia i medor napisał(a): Witojta:hand::hand: Kurde byłam dziś u lekarza, bo coś mi serducho ostatnio daje o sobie znać;) No i mam skierowanie do kardiologa:roll: :roll: :roll: Chyba za dużo nerwów:evil_lol: Ty zadbaj o siebie, bo kto będzie Ci wyprowadzał te groźne brytany?:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: nie przesadzaj okejj???:diabloti: :evil_lol: Pomyślę, okej??:diabloti: :diabloti: [quote name='dealer']czesc maupa ....wrocilam do ciebie ...cieszysz sie?:diabloti: :loveu: Ma mówić prawdę prawdę, czy prawdę, którą chcesz usłyszeć:diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Ty zadbaj o siebie, bo kto będzie Ci wyprowadzał te groźne brytany?:evil_lol: Ty się nie śmiej, bo to właśnie tylko ja je wyprowadzam:evil_lol: Taka to sprawiedliwość:roll: :evil_lol: Zapomniałam na spacer aparatu:oops: , ale porobiłam fotki domowe:p :p :p (Jednak będę go musiała wysłać, bo niby mam kartę o pojemności mieszczącej ok 1000zdjęć, a mogę obecnie robić tylko parę:mdleje:):cool1: :cool1: Piątka:p :p :cool1: Quote
Kitka20 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Pomyślę, okej??:diabloti: :diabloti: Ma mówić prawdę prawdę, czy prawdę, którą chcesz usłyszeć:diabloti: Ty się nie śmiej, bo to właśnie tylko ja je wyprowadzam:evil_lol: Taka to sprawiedliwość:roll: :evil_lol: Zapomniałam na spacer aparatu:oops: , ale porobiłam fotki domowe:p :p :p (Jednak będę go musiała wysłać, bo niby mam kartę o pojemności mieszczącej ok 1000zdjęć, a mogę obecnie robić tylko parę:mdleje:):cool1: :cool1: Piątka:p :p :cool1: Fotki :multi::multi::multi::multi: Ja chcem jeszcze:evil_lol: A ilość zdjęć zależy od jakości jaką wybierzesz, rozmiaru oraz poprawnego sformatowania karty:p Quote
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ale sobie przycupnął słodziaczek:loveu: haha ale ma muchy:evil_lol: Magda :mad: skonfigurowałaś karte czy nie?:razz: tylko nie kłam:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Kitka20']Fotki :multi::multi::multi::multi: Ja chcem jeszcze:evil_lol: A ilość zdjęć zależy od jakości jaką wybierzesz, rozmiaru oraz poprawnego sformatowania karty:p Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz:hmmmm: Czarna magia czy cu:niewiem::oops: [quote name='evaxon'] ale sobie przycupnął słodziaczek:loveu: haha ale ma muchy:evil_lol: Magda :mad: skonfigurowałaś karte czy nie?:razz: tylko nie kłam:diabloti: A nie pisała już, że nie wiem jak:hmmmm::diabloti: Ja kupiłam aparat i miałam tylko cykać i kropka:evil_lol: A Wy mi tu wymyślacie, jakieś pierdoły:shake::shake: A po drugie, JA NIGDY NIE KŁAMIĘ:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='paula_z'] :grin: Fajny dowód :multi: Cześć Madzia :p Świetny ten mój wnusio :loveu: Ale dogo muuuuli:angryy: Quote
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Magda:diabloti: wez instrukcje obslugi i znajdz konfiguracje karty i zrob to krok po kroku:diabloti: Quote
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Madziu siostro moja , chora jesteś ? foty wstawiłaś ? :diabloti: Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 .dzolero ;-) hehehheh zdjecia !!!! a łyzka na to NIEMOZLIWE;-) Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:razz:cze tysz Magdaleno i tysz Tyszanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja nawet byłam ostatnio z pewną Magdaleną w Tychach ...przejazdem ..jak zbłądziłyśmy w drodze z Katowic do domeczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A gdzie ty teraz mieszkasz?? [/FONT] Quote
Imbirka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 cześć mamcia:multi::p :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ..............o no patrz................FOTY:-o:-o:-o niemożliwe naprawiłaś???? czy...........................:diabloti: witam cię Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='paula_z'] :grin: Fajny dowód :multi: Cześć Madzia :p Hihi, witaj:loveu: [quote name='bonita'] Chcesz fajkę ? :grin: [quote name='bonita']Świetny ten mój wnusio :loveu: Ale dogo muuuuli:angryy: Pewnie, że świetny:p :p :p Mi dgmm śmiga :) [quote name='evaxon']Magda:diabloti: wez instrukcje obslugi i znajdz konfiguracje karty i zrob to krok po kroku:diabloti: Droga ma Ewo, uczyniłam to już dawno, ale w tej instrukcji są rzeczy, których w moim aparacie nie ma:mdleje::diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']I co Ty Pańcia robisz? Bądź pozdrowiona! Hahahaa:evil_lol: witaj:cool3: [quote name='Vectra']Madziu siostro moja , chora jesteś ? foty wstawiłaś ? :diabloti: Sama nie wiem, co się ostatnio ze mną dzieje:placz: :placz: :placz: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='zuzolandia'] .dzolero ;-) hehehheh zdjecia !!!! a łyzka na to NIEMOZLIWE;-) Hi hi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj:hand: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:cze tysz Magdaleno i tysz Tyszanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja nawet byłam ostatnio z pewną Magdaleną w Tychach ...przejazdem ..jak zbłądziłyśmy w drodze z Katowic do domeczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A gdzie ty teraz mieszkasz?? [/FONT] Byłyście w moich Tychach:placz: :placz: Ale Wam fajnie:roll: I jak Wam się tam podoba:cool3: Zamierzam się tam wybrać na wakacje:p Jam tyszanka z krwi i kości, teraz jestem złotoryjanka:razz: :razz: Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Imbir1']cześć mamcia:multi::p :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Witaj córuś:cool3::cool3::cool3: [quote name='BeaC']..............o no patrz................FOTY:-o:-o:-o niemożliwe naprawiłaś???? czy...........................:diabloti: witam cię Nie naprawiłam, samo się naprawiło, ale i tak szwankuje:evil_lol: :evil_lol: Witaj:cool3: Dziś mam w planach wysprzątać całą młą wspaniałą posiadłość:cool3::evil_lol: Tylko, że sama w to nie wierzę:evil_lol: A pogoda u nas do dupy:roll: Zimno i deszczowo:roll: Quote
teqquila Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Witanko :) jessuuu foty:) ale malo jakos :evil_lol: supejowe :) Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Hi hi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj:hand: Byłyście w moich Tychach:placz: :placz: Ale Wam fajnie:roll: I jak Wam się tam podoba:cool3: Zamierzam się tam wybrać na wakacje:p Jam tyszanka z krwi i kości, teraz jestem złotoryjanka:razz: :razz:[FONT=Arial]do tych Tych-Tychów ....Madzie Klockowa to zagnał sentyment:razz:;).....pięknie tam ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='teqquila']Witanko :) jessuuu foty:) ale malo jakos :evil_lol: supejowe :) Mało, bo więcej nie mam miejsca na karcie:angryy: :angryy: :angryy: A powinnam mieć:roll: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj dziołcha z Tych(ów?):lol: Tych, Tychów, sama nie wiem:oops: Kiedyś pamiętałam, ale teraz:siara: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]do tych Tych-Tychów ....Madzie Klockowa to zagnał sentyment:razz:;).....pięknie tam ;)[/FONT] Sentyment powiadasz:hmmmm:Zaraz lecę się wypytać:multi: :multi: Boshh, czemuż ja taka ciekawska:diabloti: Quote
Recommended Posts