Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 evaxon napisał(a):są jakies foty ?? Gorzej Ci:icon_roc: :icon_roc: Quote
Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 a foty może jakieś :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Vectra napisał(a):a foty może jakieś :diabloti: :diabloti: :diabloti: :icon_roc: :stupid: Co Wy myślicie, że to jakiś fotoblożek jest:icon_roc::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 foty a jakies moze??:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 evaxon napisał(a):foty a jakies moze??:diabloti: :diabloti: :diabloti: Font mi stąd ino raz, bo miotłą pogonię... :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 madzia i medor napisał(a):Font mi stąd ino raz, bo miotłą pogonię... :diabloti: czarownica:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 evaxon napisał(a):czarownica:diabloti: Gdzie :look3: :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 madzia i medor napisał(a):Gdzie :look3: :diabloti: gdzies:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='evaxon']gdzies:diabloti: Jakaś Ty tajemnicza:shake: :shake: :shake: :diabloti: [quote name='paula_z']A może jakieś foty? :diabloti: I Ty brutusie przeciwko mnie:placz: :placz: :diabloti: Dobranoc:cool1: Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :multi::multi::multi: [FONT=Arial]Witaj piękna Magdaleno z Tych:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a fotki gdzie:razz::eviltong: [/FONT] Quote
Imbirka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 cześć "ABSCYNENTKO":diabloti: to ja się też o foty upomne:p Quote
DORRAG Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A Ja się o Fotki pytać nie będę...Bo się bojam:nerwy: Quote
Medorowa Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='evaxon']:diabloti:mmmuahahahahahaha:diabloti: Słoneczko, już jesteś:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: [FONT=Arial]Witaj piękna Magdaleno z Tych:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a fotki gdzie:razz::eviltong: [/FONT] Cicoiu Alu, ja ciocię proszę:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Imbir1']cześć "ABSCYNENTKO":diabloti: to ja się też o foty upomne:p Córcia, Ciebie również proszę - uspokój się:diabloti: :diabloti: [quote name='DORRAG']A Ja się o Fotki pytać nie będę...Bo się bojam:nerwy: Mła cudowna:loveu: :loveu: :loveu: ;) Fotki dzisiaj będę, ale wieczorem, po dłuzszym spacerku:p :p :p Tym czasem ja wybieram się na dach:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 madzia i medor napisał(a): Fotki dzisiaj będę, ale wieczorem, po dłuzszym spacerku:p :p :p Tym czasem ja wybieram się na dach:diabloti: biedna Madzia nawet w swieto pracuje:shake: :shake: :shake: witaj:loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 evaxon napisał(a):biedna Madzia nawet w swieto pracuje:shake: :shake: :shake: witaj:loveu: Z czegoś trzeba żyć...:evil_lol: Cześć Ewcia:lol: ... Quote
agbar Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 czesc moja najmilejsza..zyjesz? czy spadlas z dachu:diabloti: ...albo moze spadlas i zyjesz:razz: Quote
drzalka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Hejo.... może coś napisze... bo fotke dawno niebylo :mad: :cool3: :loveu: Quote
agbar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: siedzisz na dachu? chooo do mnie posmazymy sie w ogrodecku:p co tam te pare setek kilometrow...:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 evaxon napisał(a):biedna Madzia nawet w swieto pracuje:shake: :shake: :shake: witaj:loveu: Buhahahaaa:evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Z czegoś trzeba żyć...:evil_lol: Cześć Ewcia:lol: ... Prawda:grins: Agnieszka PPP napisał(a):Witam Madziulka:p Hejo:multi: dealer napisał(a):czesc moja najmilejsza..zyjesz? czy spadlas z dachu:diabloti: ...albo moze spadlas i zyjesz:razz: Czuję się, jak w propozycji nr 2;) drzalka napisał(a):Hejo.... może coś napisze... bo fotke dawno niebylo :mad: :cool3: :loveu: Jak to dawno nie było:crazyeye: Całkiem ostatnio:mad: :mad: :p evaxon napisał(a):witaj :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Ewciu:p dealer napisał(a):Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: siedzisz na dachu? chooo do mnie posmazymy sie w ogrodecku:p co tam te pare setek kilometrow...:evil_lol: Taki spacerek dobrze mi zrobi najmilsza:loveu: Ale sie okropnie czuję... Już nie pamiętam kiedy ostatnio miałam taki ból głowy - nigdy więcej żadnych napojów wyskokowych;) :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 madzia i medor napisał(a): Witaj Ewciu:p a gdzie serduszka?:niewiem: Quote
drzalka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Grożne psy... az se boje wejsć.. miały by cfoty wczoraj :mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts