Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ach, na to czekałam, mniodek dla mych uszków:loveu: :loveu: Teraz mogę spokojnie oddalić się w objęcia Morfeusza:loveu: Dobranoc, do jutra:diabloti:

dobranoc Madziuniu:loveu:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć mamcia:multi::multi::multi: a ja się zapytam:p chora jesteś czy cuś?:diabloti::diabloti::diabloti:

Nie, zgłupiałam do reszty:placz: :placz: Amyślałam, że to niemożliwe:placz: :diabloti:

Posted

Nie, zgłupiałam do reszty:placz: :placz: Amyślałam, że to niemożliwe:placz: :diabloti:

wiesz, to też jest choroba:cool3::cool3::cool3: boszsz, byle to nie było dziedziczne:cool3::cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
wiesz, to też jest choroba:cool3::cool3::cool3: boszsz, byle to nie było dziedziczne:cool3::cool3:

Nie chcę Cie martwić, ale jest:diabloti: :multi: :multi:
Chyba idę spać:roll:

Posted

Nie chcę Cie martwić, ale jest:diabloti: :multi: :multi:
Chyba idę spać:roll:

rety:-o też się będę tak zachowywać???????:cool3:
buuuuu i zostawia mnie tu samą:placz: wyrodna matka:cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
rety:-o też się będę tak zachowywać???????:cool3:
buuuuu i zostawia mnie tu samą:placz: wyrodna matka:cool3:

Tak samo:grins::grins::grins: Przeca mówiłam, że odziedziczyłaś same super cechy (zresztą innych nie ma:niewiem:):diabloti: :diabloti:

Jeszcze nie idę, szukam jakiejś zabawki dla moich dzieciów:loveu: :loveu:

Posted

Tak samo:grins::grins::grins: Przeca mówiłam, że odziedziczyłaś same super cechy (zresztą innych nie ma:niewiem:):diabloti: :diabloti:

Jeszcze nie idę, szukam jakiejś zabawki dla moich dzieciów:loveu: :loveu:
Ale mnie ten róż po oczach powalił:cool3:
chyba dwie zabawki....
ale mi się nie chce brać za robotę:razz:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Ale mnie ten róż po oczach powalił:cool3:
chyba dwie zabawki....
ale mi się nie chce brać za robotę:razz:

Jedną:razz: , niech się dzielą do cholery:diabloti:
Stwierdziłam, że nie kładę się już spać, bo potem bym wstać nie mogła:siara: Idę z psami, tylko, że nie wiem, czy pomysł spaceru o tej godzinie przypadnie im do gustu:siara::siara::diabloti:

Posted

Jedną:razz: , niech się dzielą do cholery:diabloti:
Stwierdziłam, że nie kładę się już spać, bo potem bym wstać nie mogła:siara: Idę z psami, tylko, że nie wiem, czy pomysł spaceru o tej godzinie przypadnie im do gustu:siara::siara::diabloti:
kto to widział tak się sadyścić nad pieskami:cool3:

Posted

Co do instruktora,hmmmmm rozcarowanie, a już chciałam pytac o namiary :diabloti:

Spacerek zawszze fajny, ale nie kiedy pada deszcz - u nas pogoda blehhh tylko na szybciutki :painting:

Posted

No jestem :)
Wybacz mi mła córciu że Cię mało odwiedzawszy ostatnio:loveu:, ale mamcia pracuje ciężko, sama w sumie nie wiem nad czym:niewiem: może mnie też nasza rodzinna choroba dopadła:cool3::evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
Co do instruktora,hmmmmm rozcarowanie, a już chciałam pytac o namiary :diabloti:

Spacerek zawszze fajny, ale nie kiedy pada deszcz - u nas pogoda blehhh tylko na szybciutki :painting:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
U nas nie pada, ale pogoda i tak jest do bani;)
Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:multi:cze Madziuniu:loveu::loveu::loveu:a co poprzychlebiam się dziecku:evil_lol:[/FONT]

Czy Ty czegoś ode mnie oczekujesz:razz: :razz: :diabloti: :diabloti:

Posted

bonita napisał(a):
No jestem :)
Wybacz mi mła córciu że Cię mało odwiedzawszy ostatnio:loveu:, ale mamcia pracuje ciężko, sama w sumie nie wiem nad czym:niewiem: może mnie też nasza rodzinna choroba dopadła:cool3::evil_lol:

To jest uwarunkowane genetycznie, więc podejrzewam,że... tak:diabloti: :diabloti:

Posted

Lecę do Urzędu Pracy:angryy: Muszę się zgłosić, bo chcą mnie skreślić, za ,,ciągłe odmawianie ofert pracy":siara::siara::diabloti:
Jak ja nie lubię urzędów:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
U nas nie pada, ale pogoda i tak jest do bani;)

Czy Ty czegoś ode mnie oczekujesz:razz: :razz: :diabloti: :diabloti:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niczego dziecko niczego .....ja juz tak na przyszłość , jak mnie starość zbije z nóg:diabloti:[/FONT]

Lecę do Urzędu Pracy:angryy: Muszę się zgłosić, bo chcą mnie skreślić, za ,,ciągłe odmawianie ofert pracy":siara::siara::diabloti:
[FONT=Arial]:crazyeye:o masz ....pracować każą:diabloti:[/FONT]

Posted

To jest uwarunkowane genetycznie, więc podejrzewam,że... tak:diabloti: :diabloti:

Nie wiedziałam, ze mam taaaką duuużą Rodzinę:evil_lol: ...

Posted

a oferty maja tak ciekawe, ze .....:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niczego dziecko niczego .....ja juz tak na przyszłość , jak mnie starość zbije z nóg:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:crazyeye:o masz ....pracować każą:diabloti:[/FONT]
A no każą:placz: :placz: Na dodatek byłam tam dwa razy i cały czas pełno osób/kolejka.... wiec polezę tam jutro:grins::grins:
[quote name='AgusiaTerierka']Nie wiedziałam, ze mam taaaką duuużą Rodzinę:evil_lol: ...
Bo wszyscy dogomaniacy, to jedna rodzina, starszy czy młodzy, chłopak czy dziewczyna... :cool1:
[quote name='caroolcia']a oferty maja tak ciekawe, ze .....:diabloti:
To prawda:mdleje::mdleje:
[quote name='Vectra']przybyłam natentychmiast do Cię :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Natetychmiast się odmeldowuje, siostrzyczko:diabloti: :diabloti:
[quote name='BeaC']hej heej heeeej witaj............
a co sie będę rozpisywać:eviltong:

Jasne, putem ino paluchy bolą:diabloti: :diabloti: