agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Ach, na to czekałam, mniodek dla mych uszków:loveu: :loveu: Teraz mogę spokojnie oddalić się w objęcia Morfeusza:loveu: Dobranoc, do jutra:diabloti: dobranoc Madziuniu:loveu: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 dealer napisał(a):dobranoc Madziuniu:loveu: Dzień Dobry Aguniu:loveu: :loveu: :loveu: Nie pytajcie co tu robię o tej godzinie, bo sama nie wiem:diabloti: Quote
Imbirka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 cześć mamcia:multi::multi::multi: a ja się zapytam:p chora jesteś czy cuś?:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć mamcia:multi::multi::multi: a ja się zapytam:p chora jesteś czy cuś?:diabloti::diabloti::diabloti: Nie, zgłupiałam do reszty:placz: :placz: Amyślałam, że to niemożliwe:placz: :diabloti: Quote
Imbirka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie, zgłupiałam do reszty:placz: :placz: Amyślałam, że to niemożliwe:placz: :diabloti: wiesz, to też jest choroba:cool3::cool3::cool3: boszsz, byle to nie było dziedziczne:cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Imbir1 napisał(a):wiesz, to też jest choroba:cool3::cool3::cool3: boszsz, byle to nie było dziedziczne:cool3::cool3: Nie chcę Cie martwić, ale jest:diabloti: :multi: :multi: Chyba idę spać:roll: Quote
Imbirka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie chcę Cie martwić, ale jest:diabloti: :multi: :multi: Chyba idę spać:roll: rety:-o też się będę tak zachowywać???????:cool3: buuuuu i zostawia mnie tu samą:placz: wyrodna matka:cool3: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Imbir1 napisał(a):rety:-o też się będę tak zachowywać???????:cool3: buuuuu i zostawia mnie tu samą:placz: wyrodna matka:cool3: Tak samo:grins::grins::grins: Przeca mówiłam, że odziedziczyłaś same super cechy (zresztą innych nie ma:niewiem:):diabloti: :diabloti: Jeszcze nie idę, szukam jakiejś zabawki dla moich dzieciów:loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Tak samo:grins::grins::grins: Przeca mówiłam, że odziedziczyłaś same super cechy (zresztą innych nie ma:niewiem:):diabloti: :diabloti: Jeszcze nie idę, szukam jakiejś zabawki dla moich dzieciów:loveu: :loveu:Ale mnie ten róż po oczach powalił:cool3: chyba dwie zabawki.... ale mi się nie chce brać za robotę:razz: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Imbir1 napisał(a):Ale mnie ten róż po oczach powalił:cool3: chyba dwie zabawki.... ale mi się nie chce brać za robotę:razz: Jedną:razz: , niech się dzielą do cholery:diabloti: Stwierdziłam, że nie kładę się już spać, bo potem bym wstać nie mogła:siara: Idę z psami, tylko, że nie wiem, czy pomysł spaceru o tej godzinie przypadnie im do gustu:siara::siara::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Jedną:razz: , niech się dzielą do cholery:diabloti: Stwierdziłam, że nie kładę się już spać, bo potem bym wstać nie mogła:siara: Idę z psami, tylko, że nie wiem, czy pomysł spaceru o tej godzinie przypadnie im do gustu:siara::siara::diabloti:kto to widział tak się sadyścić nad pieskami:cool3: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Imbir1 napisał(a):kto to widział tak się sadyścić nad pieskami:cool3: Uczę ich prawdziwego życia:cool1: Quote
caroolcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Co do instruktora,hmmmmm rozcarowanie, a już chciałam pytac o namiary :diabloti: Spacerek zawszze fajny, ale nie kiedy pada deszcz - u nas pogoda blehhh tylko na szybciutki :painting: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]:multi:cze Madziuniu:loveu::loveu::loveu:a co poprzychlebiam się dziecku:evil_lol:[/FONT] Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No jestem :) Wybacz mi mła córciu że Cię mało odwiedzawszy ostatnio:loveu:, ale mamcia pracuje ciężko, sama w sumie nie wiem nad czym:niewiem: może mnie też nasza rodzinna choroba dopadła:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 caroolcia napisał(a):Co do instruktora,hmmmmm rozcarowanie, a już chciałam pytac o namiary :diabloti: Spacerek zawszze fajny, ale nie kiedy pada deszcz - u nas pogoda blehhh tylko na szybciutki :painting: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U nas nie pada, ale pogoda i tak jest do bani;) Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:cze Madziuniu:loveu::loveu::loveu:a co poprzychlebiam się dziecku:evil_lol:[/FONT] Czy Ty czegoś ode mnie oczekujesz:razz: :razz: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 bonita napisał(a):No jestem :) Wybacz mi mła córciu że Cię mało odwiedzawszy ostatnio:loveu:, ale mamcia pracuje ciężko, sama w sumie nie wiem nad czym:niewiem: może mnie też nasza rodzinna choroba dopadła:cool3::evil_lol: To jest uwarunkowane genetycznie, więc podejrzewam,że... tak:diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Lecę do Urzędu Pracy:angryy: Muszę się zgłosić, bo chcą mnie skreślić, za ,,ciągłe odmawianie ofert pracy":siara::siara::diabloti: Jak ja nie lubię urzędów:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U nas nie pada, ale pogoda i tak jest do bani;) Czy Ty czegoś ode mnie oczekujesz:razz: :razz: :diabloti: :diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niczego dziecko niczego .....ja juz tak na przyszłość , jak mnie starość zbije z nóg:diabloti:[/FONT] madzia i medor napisał(a):Lecę do Urzędu Pracy:angryy: Muszę się zgłosić, bo chcą mnie skreślić, za ,,ciągłe odmawianie ofert pracy":siara::siara::diabloti: Jak ja nie lubię urzędów:placz: :placz: :placz: :placz:[FONT=Arial]:crazyeye:o masz ....pracować każą:diabloti:[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):To jest uwarunkowane genetycznie, więc podejrzewam,że... tak:diabloti: :diabloti: Nie wiedziałam, ze mam taaaką duuużą Rodzinę:evil_lol: ... Quote
caroolcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Lecę do Urzędu Pracy:angryy: Muszę się zgłosić, bo chcą mnie skreślić, za ,,ciągłe odmawianie ofert pracy":siara::siara::diabloti: Jak ja nie lubię urzędów:placz: :placz: :placz: :placz: a oferty maja tak ciekawe, ze .....:diabloti: Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 przybyłam natentychmiast do Cię :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 hej heej heeeej witaj............ a co sie będę rozpisywać:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niczego dziecko niczego .....ja juz tak na przyszłość , jak mnie starość zbije z nóg:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:crazyeye:o masz ....pracować każą:diabloti:[/FONT] A no każą:placz: :placz: Na dodatek byłam tam dwa razy i cały czas pełno osób/kolejka.... wiec polezę tam jutro:grins::grins: [quote name='AgusiaTerierka']Nie wiedziałam, ze mam taaaką duuużą Rodzinę:evil_lol: ... Bo wszyscy dogomaniacy, to jedna rodzina, starszy czy młodzy, chłopak czy dziewczyna... :cool1: [quote name='caroolcia']a oferty maja tak ciekawe, ze .....:diabloti: To prawda:mdleje::mdleje: [quote name='Vectra']przybyłam natentychmiast do Cię :diabloti: :diabloti: :diabloti: Natetychmiast się odmeldowuje, siostrzyczko:diabloti: :diabloti: [quote name='BeaC']hej heej heeeej witaj............ a co sie będę rozpisywać:eviltong: Jasne, putem ino paluchy bolą:diabloti: :diabloti: Quote
zuzolandia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Doberek złociutka;-) .jest mi mdłooo .i pogoda do bani .....wogole wszystko jest do bani .......ale tak se poatrzyłam fa slinioka i jakos mi ta mdłosc przełazi ;-) heheheeh Quote
Recommended Posts