teqquila Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 no ale jak juz je zgralas to mozesz natepne cyknac <no chyba ze zostawilas je na karcie :P > i tak kilka razy i bedzie duzo :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 cześć prawdomówna siostro ze złotym ryjkiem [FONT=Arial]:diabloti: [/FONT] Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='teqquila']no ale jak juz je zgralas to mozesz natepne cyknac <no chyba ze zostawilas je na karcie :P > i tak kilka razy i bedzie duzo :evil_lol: Żartujesz, prawda:razz: :razz: :razz: :diabloti: [quote name='dealer']czesc..tyszanko zlotoryjkowa:diabloti: Cześć polko za granicami:razz: [quote name='Vectra']cześć prawdomówna siostro ze złotym ryjkiem [FONT=Arial]:diabloti: [/FONT] Buhahahaaaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cze mła:diabloti: Quote
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 przyszłam cię odwiedzić [FONT=Arial]:diabloti: [/FONT] Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj córuś:cool3::cool3::cool3: Nie naprawiłam, samo się naprawiło, ale i tak szwankuje:evil_lol: :evil_lol: Witaj:cool3: Dziś mam w planach wysprzątać całą młą wspaniałą posiadłość:cool3::evil_lol: Tylko, że sama w to nie wierzę:evil_lol: A pogoda u nas do dupy:roll: Zimno i deszczowo:roll: dobra na sprzatanie:razz: Quote
Imbirka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Matka, szykuj flaszkę, bo zaraz mamy oblewanko 200str.:p:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']przyszłam cię odwiedzić [FONT=Arial]:diabloti: [/FONT] Powinnam powiedzieć, że mi miło:hmmmm:No to miło mi:loveu: Ja naprawdę nie lubię kłamać:placz: :diabloti: [quote name='BeaC']dobra na sprzatanie:razz: Noo, własnie zaraz się biorę do roboty:siara: [quote name='Imbir1']Matka, szykuj flaszkę, bo zaraz mamy oblewanko 200str.:p:evil_lol: Żubróweczkę z sokiem jabłkowym:razz: Wg rad pewnej wiedźmy:diabloti: Quote
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 madzia i medor napisał(a): Droga ma Ewo, uczyniłam to już dawno, ale w tej instrukcji są rzeczy, których w moim aparacie nie ma:mdleje::diabloti: to moze wez instrukcje od twojego aparatu a niwe od jakiegos innego:diabloti: co za aparat masz? Quote
Jagoda1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Załapię się na tę naleweczkę, czy nie? Chyba sama sobie postawię:razz: ... Quote
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 cześć chyba mnie jeszcze tu dziś nie było :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 evaxon napisał(a):to moze wez instrukcje od twojego aparatu a niwe od jakiegos innego:diabloti: co za aparat masz? Cichaj, od swojego czytałam:siara: Nytech nd 4020 AgusiaTerierka napisał(a):Załapię się na tę naleweczkę, czy nie? Chyba sama sobie postawię:razz: ... To sobie postaw, będzie oszczędniej:diabloti: Vectra napisał(a):cześć chyba mnie jeszcze tu dziś nie było :diabloti: Nie kojarzę bym ciem gdzieś tu wcześniej widziała:hmmmm::diabloti: Więc witam ciem serdecznie robaczku:multi: :diabloti: Quote
agbar Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 w sumie to nie wiem po co ja tu przyszlam....przecie nie fotki ogladac...:diabloti: Quote
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 evaxon napisał(a):to przeczyta dokładnie:diabloti: a to jeszcze trzeba czytac umieć :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Vectra napisał(a):a to jeszcze trzeba czytac umieć :diabloti: hmmm masz racje Ewo .. to moze niech mame poprosi albo kolezanke:razz: Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']w sumie to nie wiem po co ja tu przyszlam....przecie nie fotki ogladac...:diabloti: Zgadłaś:grins::grins: [quote name='evaxon']to przeczyta dokładnie:diabloti: :siara::siara: [quote name='Vectra']a to jeszcze trzeba czytac umieć :diabloti: Obrazki przecie obejrzałam:cool1: :diabloti: :diabloti: [quote name='evaxon']hmmm masz racje Ewo .. to moze niech mame poprosi albo kolezanke:razz: Oni mnie nie kochają, to mi nie będą cieli cyytać:shake: :diabloti: :diabloti: Fotki:diabloti: :diabloti: Trochę zamazane:razz: bo Medor "machał" główką, a ja mam sprzęt, jaki mam:cool1: Mój pakero:cool1: :cool1::diabloti: W tym momencie siadły mi baterie, których nie naładowałam:siara: Quote
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 evaxon napisał(a):hmmm masz racje Ewo .. to moze niech mame poprosi albo kolezanke:razz: ale oprócz czytania to jeszcze trzeba posiąść umiejętność rozumienia :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Vectra napisał(a):ale oprócz czytania to jeszcze trzeba posiąść umiejętność rozumienia :diabloti: :mdleje: to ze tak powiem nie ma szans zeby Madzia sobie poradziła:shake: Quote
DORRAG Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 O proszę są fotki:multi: :multi: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='evaxon']fotki piekne :) i jak ich duuuzo :siara::lol: Prawdaż:grins::grins::diabloti: [quote name='Vectra']ale oprócz czytania to jeszcze trzeba posiąść umiejętność rozumienia :diabloti: A co to znaczy 'rozumować":hmmmm: [quote name='evaxon']:mdleje: to ze tak powiem nie ma szans zeby Madzia sobie poradziła:shake: Tyż tak myślem:diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='dealer']kaj zes zas polazla?:razz: A na spacerku sobie byliśmy:loveu: :loveu: [quote name='DORRAG']O proszę są fotki:multi: :multi: :loveu: :loveu: A no są:grins: Ale to przecież żadna nowość:siara::siara::diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Dwieście stronek stuknęło?:cunao: :drink1: :knajpa::knajpa: Quote
DORRAG Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Za 200 stronkę:popcorn: :popcorn: :popcorn: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Recommended Posts