Medorowa Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Kitka20']Madzia co z Tobą obiecałaś na dzisiaj foty:mad: Dzisiaj postaram się coś popstrykać:p :p [quote name='AgusiaTerierka']Przybrązowiło Cię słoneczko, Madziu.:razz: Słabo;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:wróćże ......;)[/FONT] A no jezdem:grins: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]cze Młoda ...oć na kaff sama pije ....towarzystwo mile widziane;)[/FONT] To przyjdę na drugą;) [quote name='AgusiaTerierka']Ja też w samotności piję kawę, nara... Cho do nas:evil_lol: [quote name='teqquila']Witanko :) :diabloti: a ja sama pije socek :P pomarancowy :diabloti: Samacznego:eviltong: [quote name='dealer']dzien.......i dobry......wstalas? :loveu: Wstałam już bardzo daaaawwno:cool3: :cool3: :cool3: [quote name='evaxon']czesc:p :p :p Witaj Ewcia:p Witam wszyskich:grins: Mi się tak jakoś siakoś ostatnio nie chce przed komputerem:oops: Nie dość, że świetna pogoda, to jeszcze mam kilka spraw do załatwiania:roll: :roll: Quote
AlKil Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 dzień doberek! niektórzy to mają czas na opalanie...:placz: Quote
ferraribox Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :multi: I my też witamy:multi: :multi: :multi: Quote
Paula Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Cześć Madzia :p Dowody miały być po weekendzie :razz: Quote
Imbirka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 cześć mamcia:multi: witamy się z samego rana bo później to mogę nie mieć już siły powiedzieć nawet dzień dobry:evil_lol::cool3: Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 .................witaj ale mnie imprezka ominęęęęęęęęęłąaaaaaaaaa:placz::placz::placz: Madziuch.......spóźnione ale SZCZERE..............:buzi::siara::calus: wszystkiego naj, naj, naj........................naprawienia aparatu bo niewieżę że masz jakiejś psy:cool3::eviltong: Quote
bonita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Cześć dziecko :) Twoja mamcia myśli o Tobie :loveu: Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Siemanko panciu najgrozniejszych psów sfffiata;-) Quote
Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Arial]:razz:......cześć Magdaleno:multi:[/FONT] Quote
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Magdusiu ,a czy Ty nie zapomniałaś o nas czasem ? :mad: :mad: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Vectra napisał(a):witaj skwarka :diabloti::diabloti::diabloti: Cze diablica:loveu: :loveu: Kate I Luka napisał(a):Siemka Sister :loveu: Witanko:hand::hand: AlKil napisał(a):dzień doberek! niektórzy to mają czas na opalanie...:placz: A no ja mam czaaasu bardzo dużo i jeszcze więcej:cool1: :cool1: :diabloti: ferraribox napisał(a)::multi: I my też witamy:multi: :multi: :multi: Hej:hand::hand: Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']No i poszła sobie... I przylozła z powrotem:razz: :loveu: [quote name='paula_z']Cześć Madzia :p Dowody miały być po weekendzie :razz: Dziś na spacerku porobię fotki - bateryjki się ładują:p [quote name='Imbir1']cześć mamcia:multi: witamy się z samego rana bo później to mogę nie mieć już siły powiedzieć nawet dzień dobry:evil_lol::cool3: Córuś oszczędzaj się kobito, bo Twa matula się zaczyna o Ciebie martwić:shake: :shake: [quote name='BeaC'].................witaj ale mnie imprezka ominęęęęęęęęęłąaaaaaaaaa:placz: Madziuch.......spóźnione ale SZCZERE..............:buzi::siara::calus: wszystkiego naj, naj, naj........................naprawienia aparatu bo niewieżę że masz jakiejś psy:cool3::eviltong: Dzięki wielkie:knajpa: [quote name='dealer']czesc stara jedzo:diabloti: Cze mła kochana:loveu: :loveu: [quote name='bonita']Cześć dziecko :) Twoja mamcia myśli o Tobie :loveu: Hi hi:evil_lol: Witaj:hand::hand: [quote name='zuzolandia']Siemanko panciu najgrozniejszych psów sfffiata;-) Buhahaaaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj:cool3: Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:......cześć Magdaleno:multi:[/FONT] Witaj droga Alu:loveu: :loveu: [quote name='evaxon']siemanko piekna:diabloti: Witaj Ewciu panwewciu:loveu: ;) [quote name='AgusiaTerierka']Cze, Madziula, kaj Ty? A tu jezdem:diabloti: [quote name='Vectra']Magdusiu ,a czy Ty nie zapomniałaś o nas czasem ? :mad: :mad: :diabloti: O wAs się nie da zapomnieć;) :loveu: :loveu: Witojta:hand::hand: Kurde byłam dziś u lekarza, bo coś mi serducho ostatnio daje o sobie znać;) No i mam skierowanie do kardiologa:roll: :roll: :roll: Chyba za dużo nerwów:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 czy jestes pewna ze to serce a nie wątroba??:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 evaxon napisał(a):czy jestes pewna ze to serce a nie wątroba??:evil_lol: Wątroby moja droga to ja już dawno nie mam:shake: :shake: :cool1: A poza tym wyjdź, bo nie mogę się denerwować:diabloti: Quote
caroolcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Pozdrawiamy serdecznie strasznie groźne psy, a czy bateryjki już się naładowały? Bo efektów to tu nie widać :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Wątroby moja droga to ja już dawno nie mam:shake: :shake: :cool1: A poza tym wyjdź, bo nie mogę się denerwować:diabloti: a własnie ze nie wyjde:obrazic: i bede tuptac jeszcze o! [SIZE=5]tup tup tup :diabloti: Quote
Recommended Posts