Medorowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='bonita']Dobry dzień córuniu :loveu: , nie przepracowywuj się zbytnio dziecko, wiesz że mamusi na dzień matki wystarczy tylko kffiatuszek:loveu::evil_lol: Dobrze, że nie masz wygórowanych wymagań;) [quote name='BeaC']w pożadnym miłym i cichym blogasku TEŻ sie może cos przyjemnego dziać.........jakieś robótki ręczne w postaci malutenieczkich śliczniutkich włochatych skarpeteczek dla naszych pupili...............oczywiście z jedynej właściwej i prawdziwej wełny -Moheru ...............zabieram moje druty i szydełka i ide na własne podwóreczko:eviltong: Nie idź:placz: Pobaimy się razem:diabloti: [quote name='evaxon']palenie trawy u nas w kraju jest zabronione:diabloti: witanko:multi: Wiele rzeczy jest zabronionych - a wszystko jest dla ludzi;) [quote name='bonita']U nas leje ... U nas grzeje:evil_lol: [quote name='Vectra']Witaj Magdusiu mła ukochana :diabloti: Witaj mła, chyba się za Tobą stęskniłam:hmmmm::diabloti: [quote name='Kate I Luka']Siostuniu... Zaczynam poważnie obawiać się o Twoje zrowie. Wiesz Kochana, że opalanie się całymi dniami jest niezdrowe, i może prowadzić do udaru, że o problemach ze skórą już nie wspomnę. Dlatego, jako Twoja kochana siostrzyczka polecam Ci coś znacznie rozsądniejszego niż narażanie skóry na poparzenia słoneczne, a twojego bystergo umysłu na problemy: Balsam do Ciała Dove Summer Glow Delikatnie Opalizujący 250 ml Delikatnie opalizujące składniki oraz cząsteczki odbijające światło, wydobywają Twój blask oraz stopniowo nadają delikatną, letnią opaleniznę. Wow:crazyeye: :crazyeye: , co za reklama:evil_lol: Dzięki siostra za troskę:razz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:...cze ...Medorowa....już skórka schodzi czy jeszcze nie;)[/FONT] Muszę sprawdzić;) Quote
Medorowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='DORRAG']U nas też... wiec nici z opalania, pójdę sie troszku przysmarzyć do solarium:p Przysmażyłaś się:razz: [quote name='evaxon']haha Magda chyba sie przykleila do dachu:grin: Wykrakałaś:diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='zuzolandia']Siemanko;-) a u nas nie lejeeeeeee .słonce było ale sie skryło;-) mimo to jest parno duszno i wogole ;-) ehehehehehehh buzioleeeeeeeeee U nas to samo:p:p [quote name='paula_z']Cześć :p Wyglądasz już jak skwarka? ;) Hi hi:evil_lol: Tylko jakiś przeterminowany;) [quote name='AgusiaTerierka']itd... itd...itd... Upał Wam zaszkodził?:evil_lol: My siem koffammmmmyy:loveu: :loveu: [quote name='gosikf & dogs']Heloł! Mi upał szkodzi, oj szkodzi...:roll: A my się pochwalimy, bo zdjęcia mamy takie mini:evil_lol: Polecem sem zobaczyć:p [quote name='Kitka20']Hej Madziula czekam na fotyy:lol: Jutro, bo dziś nie dam rady:shake: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']:shake: :shake: wysuszyla sie na tym dachu.....biedna....bede tesknic.....:-( zartowalam:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: A już się miałam wzruszyć:cool1: :diabloti: :diabloti: [quote name='AlKil']Dzień dobry! Może przykleiła się do papy na dachu i trzeba ją odkleić????:cool3: Teraz to już nie trzeba:obrazic::obrazic::diabloti: [quote name='Kate I Luka'][SIZE="5"]Siostruniu Moja Kochana: [SIZE="4"][FONT="Book Antiqua"]Z serca płyną te życzenia: W datę Twego urodzenia Zdrowia, szczęścia, pomyślności, Sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, Uśmiech stale miej na twarzy, Niech się spełni, o czym zamarzysz! Niech Ci towarzyszy zgoda Wieczna, tak jak Twa uroda. Dni w radości niech Ci płyną, Z serca życzy Ci Kasiunia [/FONT] Dziękuję Ci bardzo:loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:dawa szpadelki będziem oddzielać od papy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Obiecanki cacanki:obrazic::diabloti: Quote
Medorowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']goopia ty masz urodziny dzis:crazyeye: :diabloti: ..to ty wiesz co ja ci zycze:) KCM:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja wiem;) Dzięki:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='AlKil'] Bierzmy sie do pracy... Wiedziałam, że na Was można liczyć:diabloti: [quote name='AlKil']jak sie wezmę do roboty to i całą papę zerwę z dachu, a nie tylko Medorkową...:diabloti: A putym byndzie mi mieszkanko zalewać:mad: :mad: :cool1: [quote name='BeaC'].........rzeczywiście cały czas jej tu nie było???? spaliła sdie na wiór.wiart ją poniósł i tyle:razz::diabloti: nie witam się bo nie ma z kim:crazyeye: Już yzdem:multi: :multi: [quote name='evaxon']hahah chyba deszcz spadl i ja odkleil od dachu:grin: Spłynęłam rynną:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Nie będę każdemu z osobna dziękować ;) , ale wszystkim [SIZE="7"]Naprawdę bardzo, bardzo dziękuję:calus: :calus: :calus: Quote
Medorowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='AlKil']UUUUUuuuuuuu, dzisiaj to się pewnie leczy kaca...:evil_lol: :siara: ;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:heyka młoda to ile ci latek stuknęło do setki:evil_lol:[/FONT] Do setki jeszczeeeeeeee daleko:siara::siara::diabloti: [quote name='evaxon']witanko :multi: Madzia nie pij tyle:evil_lol: A czemu:hmmmm:;) :evil_lol: Witam wszystkich:multi: Dzięki za pamięć, to naprawdę miłe:oops: :Rose: Quote
Jagoda1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Hi hi hi, jesteś już trochę starsza:evil_lol: ... Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no mnie juz i tak nie dogonisz;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 okejj przywitałas sie to mozesz juz sobie isc:cool1: :diabloti: Quote
DORRAG Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Cześć :p madzia i medor napisał(a):Przysmażyłaś się:razz: No właśnie nie:roll: , idę jutro. Quote
Madzika Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Elao w twym foto blogu w ktorym jak zwykle roji sie od zdjec :lol::lol::lol: Quote
agbar Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 witam cie serdecznie moja droga:) jak mija dzionek? :loveu: Quote
Medorowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Hi hi hi, jesteś już trochę starsza:evil_lol: ... A mi się wydaje, że ciągle się cofam:hmmmm::hmmmm::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no mnie juz i tak nie dogonisz;)[/FONT] Jak się dobrze postaram;) [quote name='evaxon']okejj przywitałas sie to mozesz juz sobie isc:cool1: :diabloti: No to idę:sadCyber: :sadCyber: :diabloti: [quote name='DORRAG']Cześć :p No właśnie nie:roll: , idę jutro. Miłego opalanka:p :p [quote name='paula_z']Cześć Madzia :p Witaj:multi: [quote name='Madzika']Elao w twym foto blogu w ktorym jak zwykle roji sie od zdjec :lol::lol::lol: :oops: Quote
Medorowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Bo to "Blogfoto";) ... Może być i tak:p :p dealer napisał(a):witam cie serdecznie moja droga:) jak mija dzionek? :loveu: Na leczeniu bólu głowy;) Vectra napisał(a):Madziu , a gdzie Ty jesteś ? Zaraz idę robić poprawiny:cool1: :cool1: ;) Zapraszam wszystkich wiedźmowatych i tych nie wiedźmowatych tyż:diabloti: :knajpa: Quote
Kitka20 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Madzia co z Tobą obiecałaś na dzisiaj foty:mad: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]cze Młoda ...oć na kaff sama pije ....towarzystwo mile widziane;)[/FONT] Quote
teqquila Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witanko :) :diabloti: a ja sama pije socek :P pomarancowy :diabloti: Quote
Recommended Posts