Kitka20 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Madzieńkoo Co z aaratem?? byłaś już na poczcie??? jak nie to raz dwa raz dwa i skakaj wys łać aparat bo zaraz gwarancja Ci minie i nici będą:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 evaxon napisał(a):czemu jestes taka łajza:placz: :placz: :placz: :placz: A czemu nie??:cool1: :cool1: drzalka napisał(a):Witamy.. dawno nowych zdiec niebylo:mad: :cool1: :cool3: ??:loveu: Bo mam zepsuty aparat, sklerozę i lenia w doopie, żeby wybrać się na pocztę:oops: :roll: caroolcia napisał(a):aparat już naprawiony?:cool3: JW :siara: Imbir1 napisał(a):cześć rozgadana mamciu:multi::multi::multi::multi: mamcia, co z aparatem, bo mi się nie chce czytać tych wszystkich wypocin:diabloti::eviltong: Kupiłam złoma, to mam teraz nauczkę:p BeaC napisał(a):.....................witaj................. nie wiedziałam co napisać więc napisałam tylko tyle:diabloti::diabloti::diabloti: Czyżbyś się mnie krępowała:diabloti: :diabloti: :siara: AlKil napisał(a):Dzień doberek! :lol: Dobry wieczorek;) :lol: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Kate I Luka napisał(a):Madzia... zaniedbujesz nas... Galerię założyłaś, fotki wstawiać się nauczyłaś, i co z tego? NIC :placz: :placz: :placz: Ale co ja poradzę, że mam taki "aparat":placz: Kiłi napisał(a):I znów musiałam przedzierać się przez kilka stron gadaniny:siara: I jak aparacik?:diabloti: P.S Te Madzia, ty mieszkasz w Złotoryji? Tam wszystkie domy takie ładne? ;) Mieszkam w Złotoryi i wszystkie domki są takie pikne, ale mój najpiękniejszy:loveu: :loveu: :diabloti: A skąd Ty wiesz:razz: dealer napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: bylam tu:diabloti: Nie zauważyłam:siara::siara::evil_lol: Kocham Cię Wiedźmo:loveu: teqquila napisał(a):Witanko :) wlasnie gdzie zdjecia ??:diabloti: Nima:niewiem: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):Magda ????????????? Madzia ??????????????????????????????? Magdysiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ??????????????????????? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Co????? Co????????????????? Co????????????????? Jezdem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kitka20 napisał(a):Madzieńkoo Co z aaratem?? byłaś już na poczcie??? jak nie to raz dwa raz dwa i skakaj wys łać aparat bo zaraz gwarancja Ci minie i nici będą:diabloti: Nie byłam:oops: :oops: DORRAG napisał(a):Cześć..To My:evil_lol: Nie poznałam:evil_lol: Agnieszka PPP napisał(a):Czesc Madziulka:p :p Witam:p :p evaxon napisał(a):hejjjjj Madziaaaaaaaaaa:multi: hejjjjjjjjj Ewcia Panewcia:loveu: :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:heyka to JA :loveu: Nie może być:diabloti: :loveu: Witam:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 paula_z napisał(a):Cześć leniu :p Heej mła:loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jestem kochana moja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Madzika Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 HIIiii Madzia:cool3: Jak minął dzień pyta inna Madzia:lol: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):Jestem kochana moja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Powinnam powiedzieć, że się cieszę:hmmmm::hmmmm::diabloti: KCM:loveu: Madzika napisał(a):HIIiii Madzia:cool3: Jak minął dzień pyta inna Madzia:lol: A dzionek minął na wizytach u znajomych;) Witam:p Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Zaraz dostanę szału - upatrzyłam sobie taką zajebistą bluzę na allegro, a teraz nie mogę jej znaleźć:angryy: :angryy: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Zaraz dostanę szału - upatrzyłam sobie taką zajebistą bluzę na allegro, a teraz nie mogę jej znaleźć:angryy: :angryy: łoooo jaki peszek :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):łoooo jaki peszek :diabloti: :diabloti: Wiedźma:diabloti::diabloti:ale za to mła:loveu: Idę zapalić:placz: Szukam już około 30 minut:angryy: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Wiedźma:diabloti::diabloti:ale za to mła:loveu: Idę zapalić:placz: Szukam już około 30 minut:angryy: nie rycz , mi też dziś przeleciała licytacja koło nosa ......... :cool1: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):nie rycz , mi też dziś przeleciała licytacja koło nosa ......... :cool1: Dobra, bynde baba z jajami:cool1: Ale jeszcze z 1,5 godzinki temu ją podziwiałam i głupia ja, głupia:shake: zamiast ją kupić to włóczyłam się dalej poszukując być może jakiejś fajniejszej i dupaaaaaaaa:placz: A co Ty siostra chciała se zakupić:razz: (Boshh, jaki ze mnie ciekawski babsztyl:mdleje::diabloti: :diabloti: ) Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Dobra, bynde baba z jajami:cool1: Ale jeszcze z 1,5 godzinki temu ją podziwiałam i głupia ja, głupia:shake: zamiast ją kupić to włóczyłam się dalej poszukując być może jakiejś fajniejszej i dupaaaaaaaa:placz: A co Ty siostra chciała se zakupić:razz: (Boshh, jaki ze mnie ciekawski babsztyl:mdleje::diabloti: :diabloti: ) większą kenne klatke dla Frania :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):większą kenne klatke dla Frania :diabloti: Jakaś Ty dobra:loveu:Bo obecną zajmuje Lalek:loveu::evil_lol: Siostra, przytul mnie, bo mi smutno, chyba zaczynam popadać w głęboką deprechę maniakalno obsesyjną, skoro Cię proszę o takie czyny:diabloti: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Jakaś Ty dobra:loveu:Bo obecną zajmuje Lalek:loveu::evil_lol: Siostra, przytul mnie, bo mi smutno, chyba zaczynam popadać w głęboką deprechę maniakalno obsesyjną, skoro Cię proszę o takie czyny:diabloti: oć Cię pitule :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 jejj biedna Madzia ktos jej bluzeczke sprzed nosa sprzatnął:diabloti: :evil_lol: a taka ładna była.. amerykańska:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):oć Cię pitule :loveu: :loveu: :loveu: Nie tak osno, bo mi karka skręcisz:loveu: :loveu: :diabloti: :loveu: evaxon napisał(a):jejj biedna Madzia ktos jej bluzeczke sprzed nosa sprzatnął:diabloti: :evil_lol: a taka ładna była.. amerykańska:evil_lol: Znalazłam, znalazłam:eviltong: :eviltong: Ale jej jednak nie chcę...Taka, hmmm,:hmmmm: dupiasta jest:razz: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie tak osno, bo mi karka skręcisz:loveu: :loveu: :diabloti: :loveu: Znalazłam, znalazłam:eviltong: :eviltong: Ale jej jednak nie chcę...Taka, hmmm,:hmmmm: dupiasta jest:razz: daj linka :diabloti: :diabloti: :diabloti: zobaczymy ten festyn :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):daj linka :diabloti: :diabloti: :diabloti: zobaczymy ten festyn :diabloti: :diabloti: :diabloti: ooo tak jestem za:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts