Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):daj linka :diabloti: :diabloti: :diabloti: zobaczymy ten festyn :diabloti: :diabloti: :diabloti: evaxon napisał(a):ooo tak jestem za:diabloti: :diabloti: :diabloti: A w życiu babsztyle wstrętne, już ja wiem co by mnie potem czekało:cool1: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):A w życiu babsztyle wstrętne, już ja wiem co by mnie potem czekało:cool1: no co ? :diabloti: :diabloti: :diabloti: kopiowanie , kastracja , kolczatka i OE ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):no co ? :diabloti: :diabloti: :diabloti: kopiowanie , kastracja , kolczatka i OE ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :grin: ale Madzia pamietaj kikutki sa bardzo sexi :D (jak to Ala powiedziala) :evil_lol: az sie zastanawiam czy Ala tylko u boxikow lubi kikuty:grin::lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):no co ? :diabloti: :diabloti: :diabloti: kopiowanie , kastracja , kolczatka i OE ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Toż to niezgodne z prawem:diabloti: :evil_lol: evaxon napisał(a)::grin: ale Madzia pamietaj kikutki sa bardzo sexi :D (jak to Ala powiedziala) :evil_lol: az sie zastanawiam czy Ala tylko u boxikow lubi kikuty:grin::lol: :evil_lol: Musisz ją zapytać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 evaxon napisał(a)::grin: ale Madzia pamietaj kikutki sa bardzo sexi :D (jak to Ala powiedziala) :evil_lol: az sie zastanawiam czy Ala tylko u boxikow lubi kikuty:grin::lol: :evil_lol::eviltong:szpieguję cie nadal ....baloniku nasz malutki.....tak kikutki są bardzo sexi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:szpieguję cie nadal ....baloniku nasz malutki.....tak kikutki są bardzo sexi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grin::lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Toż to niezgodne z prawem:diabloti: :evil_lol: Prawo zawsze można zmienić :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):Prawo zawsze można zmienić :diabloti: :diabloti: Szczególnie jak jest ,,o dupę rozbić";) Mnie chroni immunitet:cool1: <--podoba mi się to słowo:evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dobrywieczorek immunitowa kobietko;-) Deszczowe buziaki przesyłamy ;-) heheeh Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 zuzolandia napisał(a):Dobrywieczorek immunitowa kobietko;-) Deszczowe buziaki przesyłamy ;-) heheeh Hie hie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witamy i odsyłamy:multi:Buziaki, rzecz jasna;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 zuzolandia napisał(a):Dobrywieczorek immunitowa kobietko;-) Deszczowe buziaki przesyłamy ;-) heheeh ja tez deszczowe przesyłam :multi: zalejemy ją zalejemy :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 evaxon napisał(a):ja tez deszczowe przesyłam :multi: zalejemy ją zalejemy :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Font mi stąd, bo Dinkiem poszczuje:diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Font mi stąd, bo Dinkiem poszczuje:diabloti::diabloti: jest na to ustawa :cool1: :cool1: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):jest na to ustawa :cool1: :cool1: :diabloti: Ona wlazła na teren prywatny:diabloti::diabloti:I jeszcze buciorów nie wytarła:angryy::cool1: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Font mi stąd, bo Dinkiem poszczuje:diabloti::diabloti: :evil_lol: no jak Dinus pusci bączka to moze byc z nami kiepsko:evil_lol: Vectra napisał(a):jest na to ustawa :cool1: :cool1: :diabloti: :grin: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Ona wlazła na teren prywatny:diabloti::diabloti:I jeszcze buciorów nie wytarła:angryy::cool1: bo wycieraczki nie ma:cool1: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Ona wlazła na teren prywatny:diabloti::diabloti:I jeszcze buciorów nie wytarła:angryy::cool1: a miałaś tabliczke ostrzegawczą ? :razz: wystarczająco wysokie ogrodzenie ? :razz: weszła nad ogrodzeniem czy sforsowała furtke czy tez brame ? :razz: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 evaxon napisał(a):bo wycieraczki nie ma:cool1: Nie pyskuj:diabloti::diabloti::diabloti: Nawet tabliczkę ostrzegawczą powiesiłam:cool1: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):a miałaś tabliczke ostrzegawczą ? :razz: wystarczająco wysokie ogrodzenie ? :razz: weszła nad ogrodzeniem czy sforsowała furtke czy tez brame ? :razz: :diabloti: Tabliczka już jest:cool1: Ogrodzenie niczym w Alcatras <-- czy jak to się pisze:diabloti::diabloti: A jak weszła, to jej ino pytaj, bramka była zamknięta:shake: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Tabliczka już jest:cool1: Ogrodzenie niczym w Alcatras <-- czy jak to się pisze:diabloti::diabloti: A jak weszła, to jej ino pytaj, bramka była zamknięta:shake: było strzelać :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):było strzelać :diabloti: :diabloti: Ee tam, chciałam, żeby piesy miały frajdę:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Ee tam, chciałam, żeby piesy miały frajdę:loveu::loveu: :siara: czy tu mowa caly czas o mnie:siara:? Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 evaxon napisał(a)::siara: czy tu mowa caly czas o mnie:siara:? Nie, o takiej gooopiejj:diabloti::loveu: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie, o takiej gooopiejj:diabloti::loveu: echhh skzoda bo lubie jak o mnie mowia:roll: :roll: :roll: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 evaxon napisał(a):echhh skzoda bo lubie jak o mnie mowia:roll: :roll: :roll: :evil_lol: No to powinnaś się cieszyć:siara::siara::siara::diabloti: Idę spać:p Dobranoc me mszyce:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts