Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Hee heheeheh ;-) czyli tak siem mijamy w czelusciach nocy ;-) heeheh
Hi hi;);):evil_lol:
Chyba pom alutku czas się do wyrka gramolić;)

Posted

Madzia , ja Lalke odchudzam od pół roku :diabloti: i żre karme z małą zawartością tłuszczu , ma zakaz spania całymi dniami i jak gruba była tak i jest :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Madzia , ja Lalke odchudzam od pół roku :diabloti: i żre karme z małą zawartością tłuszczu , ma zakaz spania całymi dniami i jak gruba była tak i jest :diabloti::oops:bo Lalka sie wdała w babcie Alicje i choćby nie wiem co to zawsze bedzie krągluśka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cze MADZIU:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzieńdoberek gaduły!:multi: :evil_lol:
Wy tu psiaki się staracie odchudzić, a ja nie moge się doczekać aż Magni przybierze na masie:evil_lol:

Posted

......................zabiore udział w dyskusji nad odchudzaniem..................ochudziłam Lejunię dwa kilo, tyle by było czuc żebra:razz::razz::razz:....zadałam suche zamiast mięsiwka................poskutkowało:diabloti::diabloti::diabloti:...................żebrze za to całymi dniami
....................witaj...................:loveu:

Posted

[quote name='Kiłi']Dzieńdoberek gaduły!:multi: :evil_lol:
Wy tu psiaki się staracie odchudzić, a ja nie moge się doczekać aż Magni przybierze na masie:evil_lol:
Hi hi:evil_lol: :evil_lol: Biedne te nasze psy z nami;)
[quote name='BeaC']......................zabiore udział w dyskusji nad odchudzaniem..................ochudziłam Lejunię dwa kilo, tyle by było czuc żebra:razz::razz::razz:....zadałam suche zamiast mięsiwka................poskutkowało:diabloti::diabloti::diabloti:...................żebrze za to całymi dniami
....................witaj...................:loveu:

Mój też zrzucił 2kg/ w rok czasu:mdleje:, tzn. zrzucił tyle na początku, a potem waga ani rusz:roll: No cóż, jaka pani - taki pies;) (mowa rzecz jasna o mnie:evil_lol: )
[quote name='AlKil']

oooo , u Was już jesień....:crazyeye: :evil_lol:
Bo my z przyszłości0X
[quote name='dealer']czesc chuda:diabloti:
Cze gruba:diabloti: :diabloti: ;)

Posted

[quote name='zuzolandia']TAAAAAAK ;-) .ledwo na gały widze ;-) ....ale musze jeszcze kilka galerii zaliczyc ...;-) bo jutro znowu ciezko z czasem bedzie eheheh;-)
kukurowych senków zycze;-)

Przyśniło mi się, że znalazłam się w schronisku, a tam było pełno szczeniaczków bullików:loveu: Ale one były takie ładne, zadbane, grubiutkie:diabloti: No i sobie jednego wzięłam:p
[quote name='Vectra']Madzia , ja Lalke odchudzam od pół roku :diabloti: i żre karme z małą zawartością tłuszczu , ma zakaz spania całymi dniami i jak gruba była tak i jest :diabloti:
:evil_lol: :evil_lol: Medor biega codziennie od 1,5h w wzwyż i doopa, 38kg i waga ani drgnie:evil_lol: :evil_lol: A w domu jak mój brat przyjeżdża, to mówi, że się znęcam nad psem:diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:oops:bo Lalka sie wdała w babcie Alicje i choćby nie wiem co to zawsze bedzie krągluśka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cze MADZIU:loveu::loveu::loveu:

Cześć kochana ciociu mła Alu:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dobrze koffani, zaraz pofikam po Waszych galeryjkach, ale najpierw sobie zapalę:roll: :roll: A ja Wam nie powiedziałam, jaką to Dinuś mi wczoraj narobił siarę w sklepie:crazyeye: :crazyeye: Poszłam po owe papierosy i wzięłam ze sobą Dydka, przede mną stała jedna kobiecina - nie zdecydowana klientka:angryy: :angryy: - a za mną jakiś dwóch człeków. Nagle poczułam dziwną woń, dobrze mi znaną i nie winne spojrzenie Dinka:razz: :angryy: Byłam czerwona, jak cegła i nie wiedziałam, czy mam wyjść z tego sklepu, czy co:angryy: Jednak zostałam:cool1: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dobrze koffani, zaraz pofikam po Waszych galeryjkach, ale najpierw sobie zapalę:roll: :roll: A ja Wam nie powiedziałam, jaką to Dinuś mi wczoraj narobił siarę w sklepie:crazyeye: :crazyeye: Poszłam po owe papierosy i wzięłam ze sobą Dydka, przede mną stała jedna kobiecina - nie zdecydowana klientka:angryy: :angryy: - a za mną jakiś dwóch człeków. Nagle poczułam dziwną woń, dobrze mi znaną i nie winne spojrzenie Dinka:razz: :angryy: Byłam czerwona, jak cegła i nie wiedziałam, czy mam wyjść z tego sklepu, czy co:angryy: Jednak zostałam:cool1: :diabloti: :diabloti:

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Kiłi']:turn-l: :turn-l: :roflt:

[quote name='dealer']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Wredne baby:angryy: ;) Takie to śmieszne:diabloti:
Mi jakoś tak do śmiechu nie było, tym bardziej,że sklepik malusi, chemiczny:siara: Choć przyznam, że po jakimś czasie, bałam się, że wybuchnę śmiechem - to chyba była reakcja obronna, a raczej odstresowująca;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
Dobrze koffani, zaraz pofikam po Waszych galeryjkach, ale najpierw sobie zapalę:roll: :roll: A ja Wam nie powiedziałam, jaką to Dinuś mi wczoraj narobił siarę w sklepie:crazyeye: :crazyeye: Poszłam po owe papierosy i wzięłam ze sobą Dydka, przede mną stała jedna kobiecina - nie zdecydowana klientka:angryy: :angryy: - a za mną jakiś dwóch człeków. Nagle poczułam dziwną woń, dobrze mi znaną i nie winne spojrzenie Dinka:razz: :angryy: Byłam czerwona, jak cegła i nie wiedziałam, czy mam wyjść z tego sklepu, czy co:angryy: Jednak zostałam:cool1: :diabloti: :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: było wyrazić głośno swoje oburzenie :diabloti: Dinuś zatkaj nos obcy atakują nasze nozdrza :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: było wyrazić głośno swoje oburzenie :diabloti: Dinuś zatkaj nos obcy atakują nasze nozdrza :diabloti:

Buhahaha:evil_lol::evil_lol:Chyba by mnie na butach z tego sklepu wynieśli:evil_lol:
A poza tym, jak człek kulturalny - udawałam, że nic czuję:diabloti:
teqquila napisał(a):
Witanko :)
hehe dobre Tysio w autobusie tak zrobil :D

a co do odchudzania tyz go odchudzam :) ale z 43 kg :) i jak na razie spadl do 39kg:) od grudnia :)

Wow, mów no szybko, jak Ty to zrobiłaś:crazyeye:

Posted

A na pewno to Medzio? :razz: Przecież byli i inni, może oni winni?:evil_lol:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
A na pewno to Medzio? :razz: Przecież byli i inni, może oni winni?:evil_lol:

Na pewno nie Medzio:diabloti::diabloti:Na pewno Dinuś:diabloti: Medzio siedział w domciu, to Dinek ze mną po sklepach lata, on mniejszy, to zawsze mogę zarzucić pod paszkę, niczym Paris Hilton:loveu::loveu::diabloti: Wiesz, może fakt, to ktoś inny, a ja bidnego Dydka oskarżam:-(:-(:evil_lol:Tylko ta woń... taka znajoma:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']My uciekantos na spaceros, muczios gracios:hand:

papos papos....dowidzenos.................nos też wywiewos.....do domos:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

:grin: buaahahahhaha

witaj :lol: :lol: :lol:

Posted

co ja mam powiedzieć jak sobie ide spokojnie, a psy se na głos "prykają", a ludzie się na mnie patrzą. Spot robi takie "pryyyyy" a Topsiu "prik" i jeszcze lata za swoim ogonem, bo nie wie co się dzieje:evil_lol: :evil_lol: A ja wtedy na całą ulice: Spot/Tops byś się wstydził. By każdy wiedział, że to nie ja:eviltong: :diabloti:

Posted

Cześć:p

:turn-l: :turn-l: :megagrin: