Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: o rany i jk ustaliłas termin trymowania u Kamci:loveu:bo siem doczekać nie mogem jak Cie zapisuje brokatowym długopiskiem w różowym notesiku:razz: Tyż się doczekać nie mogę:loveu::loveu: Na razie Kamcia dżemie w swoich willach, podróżuje po świecie, jest kobietą interesu, ma dużo wielbicieli i ciężko jej znaleźć czas dla takiego małego żuczka jak ja:sadCyber::diabloti: Quote
Kiłi Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a): :p:p Piątek, środa, czwartek czy poniedziałek - mi to bez różnicy:siara:Każdy dzień jest dobry:cool1::cool1::cool1::cool1: Fakt:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 paula_z napisał(a):Cześć przyjaciółko kamci :evil_lol: Witaj:multi::multi::multi:A co zazdraszczasz:diabloti: Kiłi napisał(a):Fakt:diabloti: Widzisz, jakie my zgodne dziołchy są:cool1::cool1: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 pamiętaj ! :cool1: ja pierwsza pokochałam Kamcie :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Vectra napisał(a):pamiętaj ! :cool1: ja pierwsza pokochałam Kamcie :diabloti: :diabloti: A co Ty dalej wierzysz w te bajki ,,miłość od pierwszego wejrzenia" - nie wiesz, ,,że liczy się ostatnia":cool1: Quote
Paula Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a):A co zazdraszczasz:diabloti: Jak diabli :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 paula_z napisał(a):Jak diabli :diabloti: Tak tyż myślałam, janiołku:loveu::loveu:Zazdrość, to brzydka cecha:nono: Ale w tym przypadku się nie dziwię:cool1: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [CENTER]:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/CENTER] Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 dealer napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Gorzej Ci mój Ty robaczku:diabloti: Dealerowa zmień ten podpis, bo ja nie człowiek guma:cool1: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 slyszalam ze byla tu jakas szczerzaca sie wariatka......ale widze tylko ciebie.... Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a):A co Ty dalej wierzysz w te bajki ,,miłość od pierwszego wejrzenia" - nie wiesz, ,,że liczy się ostatnia":cool1: nic z tego :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Kamcia jest moja :eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):slyszalam ze byla tu jakas szczerzaca sie wariatka......ale widze tylko ciebie.... Ależ kto Ci takich informacji udziela, mła:diabloti: Vectra napisał(a):nic z tego :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Kamcia jest moja :eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Byndem walczyć jak wilk, który se we mnie dżymie:cool1: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Ależ kto Ci takich informacji udziela, mła:diabloti: taka jedna goopia z gie....nie znasz:diabloti: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Byndem walczyć jak wilk, który se we mnie dżymie:cool1: to niech dżemie :diabloti: bo jak wstanie będzie marudny :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):taka jedna goopia z gie....nie znasz:diabloti: Ach, to dobrze:loveu: Z goopimi się nie zadaję:shake::shake::diabloti: Vectra napisał(a):to niech dżemie :diabloti: bo jak wstanie będzie marudny :diabloti: :diabloti: Marudny, chciała byś:cool1: Byndzie waleczny, w imię Kamci:cool1: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Marudny, chciała byś:cool1: Byndzie waleczny, w imię Kamci:cool1: prędzej się w łokieć poliże :diabloti: :diabloti: niż będzie dzielny :diabloti: Bu !!! :eviltong: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']prędzej się w łokieć poliże :diabloti: :diabloti: niż będzie dzielny :diabloti: Bu !!! :eviltong: Łożesz Ty w mordę jeża, nie strasz:smhair2: Bo mi wilk na palpitację padnie:cool1: Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę:razz::diabloti: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 chcialam sie przywitac w ten sobotni dzionek....:diabloti: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Bu Bu Bu Bu Bu BuBu Bu Bu Bu Bu Bu Bu Bu BuBu Bu Bu :diabloti: :diabloti: :diabloti: cześć Madzia kochanie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):chcialam sie przywitac w ten sobotni dzionek....:diabloti: Sie witaj:diabloti: Vectra napisał(a):Bu Bu Bu Bu Bu BuBu Bu Bu Bu Bu Bu Bu Bu BuBu Bu Bu :diabloti: :diabloti: :diabloti: cześć Madzia kochanie :loveu: :loveu: :loveu: :siara: Zakryłam, temu dżemiącemu we mnie ocka:eviltong::diabloti: Ooo, witaj siostro, jak miło, że do nas przylozłoś:diabloti: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :mad:taaaa w nocy buszują a teraz to śpią:angryy: WSTAWAĆ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:taaaa w nocy buszują a teraz to śpią:angryy: WSTAWAĆ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ............................właśnie miałam to samo ochote napisać ale Ala mnie ubiegła.a co mi tam.też się wydrę POBUUUUUDKA!!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Kitka20']Widzę że nie Tylko ja nie śpie:lol: Nocne marki;) [quote name='Alicjarydzewska']:mad:taaaa w nocy buszują a teraz to śpią:angryy: WSTAWAĆ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC']............................właśnie miałam to samo ochote napisać ale Ala mnie ubiegła.a co mi tam.też się wydrę POBUUUUUDKA!!!!!!!!!! Boshhh, nie wstyd Wam:shake:Tak z rana się wydzierać:shake::diabloti: Witam:multi: Quote
Recommended Posts