Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [CENTER] :diabloti: :diabloti: :diabloti: dżemdobry [/CENTER] Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Kiłi napisał(a):Ciebie to przynajmniej Medor przed zboczeńcami broni... mnie to Spot broni przed dziadkami z laskami i ludzmi o kulach, a tych "złych" to niezauważa:siara: Tylko staruszkowie na mnie oczy wybałuszają (o tak::-o ,:evil_lol: ) dlaczego mój pies morderca na nich ujada:evil_lol: Może oni mają wobec Ciebie jakieś niecne plany, a Ty sobie z tego sprawy nie zdajesz:razz: :razz: dealer napisał(a):czeeee nienormalna:diabloti: Cześć mła:loveu: :loveu: :loveu: Ja mam tylko małe rozdwojenie jaźni, nagłe napady agresji, następnie płaczu, czasami poganiam po mieście z sikierką, a Ty już od razu nienormalna:shake: Kitka20 napisał(a):hehe moja to jeszcze złoczyńce by do domu przyprowadziła "popatrz pańcia jakieo kumpla do miziania se znalazłam" :evil_lol: Madziu gdzie Ty mieszkasz, że same takie przygody Cię spotykają:hmmmm: Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: A ja sobie mieszkam w Złotoryi:loveu: Różne dziwne rzeczy się tu dzieją - parę miesięcy wstecz, znaleziono jakiegoś zboka z obciętym ,,interesem", około 2,5 miesiąca temu trzech 17 latków zamordowało ze szczególnym okrucieństwem kolegę z klasy - znam jego mamę:-( :-( Chcieli stworzyć grupę do zabijania ludzi:mdleje: Takie zadoopie, a takie rzeczy:shake: Vectra napisał(a): :diabloti: :diabloti: :diabloti: dżemdobry A cóż w Tobie dalej dżemie mła miłła:loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 mamma mia1 co za kryminały! tylko trzymaj nam sie z daleka od takich straszności! Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 caroolcia napisał(a):mamma mia1 co za kryminały! tylko trzymaj nam sie z daleka od takich straszności! No, staram się;) Uciekamy zaraz na spacerek - tylko gdzie:niewiem::niewiem::evil_lol: Quote
caroolcia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 u nas leje :shake: i znowu mokre łapy, podwozia i futra blehhhh Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 caroolcia napisał(a):u nas leje :shake: i znowu mokre łapy, podwozia i futra blehhhh No u nas jeszcze nie pada, ale znając nasze szczęście:diabloti::diabloti: ;) Wyjdziemy i zacznie:roll: Quote
Kitka20 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Hej Medorkowa Madziu przyszłam Cię ponękać i będe Cię nękać doputy dopuki nie wyślesz aparatu na gwarancję:diabloti: Wysłałaś wkońcu ten aparat?? Quote
e.v.a Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 hej Madzia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a u nas caly dzien pada :-( Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a):No u nas jeszcze nie pada, ale znając nasze szczęście:diabloti::diabloti: ;) Wyjdziemy i zacznie:roll: ale jak będzie padać to może zboczeńcy będą dżemać ? :diabloti: Quote
DORRAG Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Cześć:p U nas też deszczyk pada:shake: ....dzisiaj tylko pada bo wczoraj to lało:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej Medorkowa Madziu przyszłam Cię ponękać i będe Cię nękać doputy dopuki nie wyślesz aparatu na gwarancję:diabloti: Wysłałaś wkońcu ten aparat?? Jutro na 102% wysyłam:grins: evaxon napisał(a):hej Madzia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a u nas caly dzien pada :-( A troszkę popadało, jak byliśmy na spacerku, ale spoko, z cukru nie jesteśmy;) :razz: Vectra napisał(a):ale jak będzie padać to może zboczeńcy będą dżemać ? :diabloti: :razz: I jak zwykle miałaś racje mła:diabloti: DORRAG napisał(a):Cześć:p U nas też deszczyk pada:shake: ....dzisiaj tylko pada bo wczoraj to lało:diabloti: Jutro ponoć ma być 26stopni:crazyeye: :crazyeye: Wróciliśmy, cali i zdrowi:razz::p :p Idę do Was robaczki:diabloti: Quote
Kiłi Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a): Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: A ja sobie mieszkam w Złotoryi:loveu: Różne dziwne rzeczy się tu dzieją - parę miesięcy wstecz, znaleziono jakiegoś zboka z obciętym ,,interesem", około 2,5 miesiąca temu trzech 17 latków zamordowało ze szczególnym okrucieństwem kolegę z klasy - znam jego mamę:-( :-( Chcieli stworzyć grupę do zabijania ludzi:mdleje: Takie zadoopie, a takie rzeczy:shake: U mnie w bloku ostatnio babka zadźgała mojego sąsiada pijaka...chyba 9 pchnięciami...kiedyś był fajny z niego chłop i miał fajne psy. Hehe naszczęście moje osiedle jest dość spokojne:eviltong: Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a): :razz: I jak zwykle miałaś racje mła:diabloti: bo ja zawsze KKKurde mam racje :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Kiłi napisał(a):U mnie w bloku ostatnio babka zadźgała mojego sąsiada pijaka...chyba 9 pchnięciami...kiedyś był fajny z niego chłop i miał fajne psy. Hehe naszczęście moje osiedle jest dość spokojne:eviltong: Losie, widać wszędzie się takie "cuda" zdarzają:shake: :shake: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Vectra napisał(a):bo ja zawsze KKKurde mam racje :diabloti: :diabloti: :diabloti: Nie kłam, bo Ci nosek urośnie:diabloti: :diabloti: Jedyno osobą, która zawsze ma rację jest Kamcia:razz: <:angryy:> Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie kłam, bo Ci nosek urośnie:diabloti: :diabloti: Jedyno osobą, która zawsze ma rację jest Kamcia:razz: <:angryy:> bo w kamci dżemie wilk :diabloti: :diabloti: :diabloti: a we mnie sie zbudził łowca kłamców tfuu znaczy Kamciów :diabloti: Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Vectra napisał(a):bo w kamci dżemie wilk :diabloti: :diabloti: :diabloti: a we mnie sie zbudził łowca kłamców tfuu znaczy Kamciów :diabloti: zostane twoim asystentem:angryy: a ty Madzia co? nie nekasz mnie cos, chora jestes ?:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Vectra napisał(a):bo w kamci dżemie wilk :diabloti: :diabloti: :diabloti: a we mnie sie zbudził łowca kłamców tfuu znaczy Kamciów :diabloti: W niej to tylko hiena dżemie:angryy: :diabloti: :diabloti: Jak już złapiesz, to jakieś trofeum trzeba sobie zachować:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 dealer napisał(a):zostane twoim asystentem:angryy: a ty Madzia co? nie nekasz mnie cos, chora jestes ?:diabloti: Aaaa:cool1: brakuje Ci tego robaczku:cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Aaaa:cool1: brakuje Ci tego robaczku:cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: jakas taka niespokojna jestem.....martwie sie o ciebie...:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 dealer napisał(a):jakas taka niespokojna jestem.....martwie sie o ciebie...:diabloti: Po prostu mnie kochasz - po co się oszukiwać - Twoje życie traci sens beze mnie:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Vectra napisał(a):koniec romansów , zazdrosna jestem :diabloti: Nie ma o co:cool1: Przeca wiadomo jeno, że bez mojej osoby widzisz świat w szarych barwach:diabloti: :diabloti: - a gdy tylko pojawiam się na horyzoncie - świat staje się różowy:loveu: Quote
bonita Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 chciałam wejść i ładnie siem przywitać, ale tu w koło same diaboły, więc uciekam stąd .... Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie ma o co:cool1: Przeca wiadomo jeno, że bez mojej osoby widzisz świat w szarych barwach:diabloti: :diabloti: - a gdy tylko pojawiam się na horyzoncie - świat staje się różowy:loveu: idź KKKurde spać bo mnie oka boleją od tego różu :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts