Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']ale jej zazdroszcze :oops: :oops: i pewnie tarmosi za uszko swojego milion pincetnego psa ,a stado fryzjerów trymuje pozostałe milion czterysta dziewiędzisiąt dziewięc .... no i fotografowie robia trzy ujęcia tym że psom ...........

wydaje mi sie ze wyczuwam nutke zazdrosci w twej wypowiedzi....:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']wydaje mi sie ze wyczuwam nutke zazdrosci w twej wypowiedzi....:diabloti:
to nie trzeba wyczuwać tylko uważnie przeczytać :diabloti: jak wilk napisane że zazdroszcze :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']szalone te Twoje psiaki....dzem dobry jak to mawia Vectra.:diabloti: ....
chyba ja troche znasz.......
Vectra:hmmmm: A brońcie boshhhe, ja się z szatanistami nie zadaję, ja tylko Kamcię lubuje:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Vectra:hmmmm: A brońcie boshhhe, ja się z szatanistami nie zadaję, ja tylko Kamcię lubuje:loveu:
widzę , ja wszystko widzę :diabloti: mła kochana siostro :diabloti:

chcesz to się zaopiekuje twoim blogaskiem :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']widzę , ja wszystko widzę :diabloti: mła kochana siostro :diabloti:

chcesz to się zaopiekuje twoim blogaskiem :loveu: :loveu:
Zaopiekuj kochana, zaopiekuj - bądź tak dobrą siostrą, bo bierem kundla, bierem znajomą i idem se na piffko:loveu::loveu:To przez galerie Luśki mnie taka chęć naszła:multi:Tylko pilnuj, żeby mi nikt Dinka bardziej nie wytrymował, bo on w domu zostaje - a tak poza tym, to róbta co ceta:evil_lol:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']i wszystko jasne.......:diabloti:
Ależ ja nigdy nie ukrywałam mej miłości do Kamci:loveu::loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Zaopiekuj kochana, zaopiekuj - bądź tak dobrą siostrą, bo bierem kundla, bierem znajomą i idem se na piffko:loveu::loveu:To przez galerie Luśki mnie taka chęć naszła:multi:Tylko pilnuj, żeby mi nikt Dinka bardziej nie wytrymował, bo on w domu zostaje - a tak poza tym, to róbta co ceta:evil_lol:

Ależ ja nigdy nie ukrywałam mej miłości do Kamci:loveu::loveu:

ale tez tak otwarcie jak teraz o tym nie pisalas????/

Posted

Pańciunia bo w Madzi mej siostrze utoffanej dżemała ta miłość :loveu: :loveu:
i teraz się obudziła i jest jak leff :loveu: :loveu: :loveu:

Madziu moja wypija na moje zdrowie browara :diabloti:
Dinusia popilnuje , dam mu fasolówki to się nikt nie odważy go wytrymować :diabloti:

Dinuś smacznego :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Pańciunia bo w Madzi mej siostrze utoffanej dżemała ta miłość :loveu: :loveu:

Dinusia popilnuje , dam mu fasolówki to się nikt nie odważy go wytrymować :diabloti:

zauważyłam wlasnie ze mocno drzemała ta milosc pierwsza i na wciaz...

a ten leff to z bujna grzywa???

Posted

Cześć Siostruniu :loveu:

Wreszcie do Cibei dotrarłam moja jedyna i naukoffańsza mamusiu dwóch moich cudownych siostrzeńców, z czego jednego troszkę niewytrymowanego i robiącego obciach w papierosowym shopie :eviltong:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Nie w chemicznym, bez Dinusia, co by mi jełop więcej wstydu i hańby nie przynosił, ja jestem arystokratką, płynie we mnie niebieska krew i muszę dbać o swoją reputację:cool1::cool1::evil_lol:

:cool2:
Dzieńdybry, dzisiaj piąteczek, a więc :drinking:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

ale tez tak otwarcie jak teraz o tym nie pisalas????/

Bo nikt nie pytał:niewiem:;)
[quote name='Vectra']Pańciunia bo w Madzi mej siostrze utoffanej dżemała ta miłość :loveu: :loveu:

A no wypiłam za Twoje zdróweczko i za parę innych gadzin:diabloti: Dzięki, że zaopiekowałaś się moim blogaskiem:loveu:Narazie zwalniam Cię z tej funkcji:loveu:Mam nadzieję, że jak będę podróżować po swoich chałpach, to będę mogła liczyć na Twą pomoc siostro:loveu:Temu smrodowi fasolówe - toć to mnie zaczadzi:mdleje:
[quote name='Kate I Luka']Cześć Siostruniu :loveu:

Wreszcie do Cibei dotrarłam moja jedyna i naukoffańsza mamusiu dwóch moich cudownych siostrzeńców, z czego jednego troszkę niewytrymowanego i robiącego obciach w papierosowym shopie :eviltong:
Witaj kochana:loveu::loveu: Skończyły się wypady Dydka na zakupy;)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']zauważyłam wlasnie ze mocno drzemała ta milosc pierwsza i na wciaz...

a ten leff to z bujna grzywa???

[quote name='Vectra']grzyffa bujna bo jeszcze Kamcia nie zdążyła trymnąć :diabloti:
Obiecała mi, że sprawdzi w swoim różowym notesiku, w jakim terminie może mnie przyjąć na trymowanko:loveu::loveu:
[quote name='Kiłi']:cool2:
Dzieńdybry, dzisiaj piąteczek, a więc :drinking:
:p:p Piątek, środa, czwartek czy poniedziałek - mi to bez różnicy:siara:Każdy dzień jest dobry:cool1::cool1::cool1::cool1:
[quote name='Agnieszka PPP']Dzieńdoberek:p :p Madziu szykuje sie kolejne szkolenie-mozze wdepniesz do Zabajki;)
Wiem, widziałam. Raz byłam w Rzeszowie, jechałam pociągiem 15h - nie wyobrażam sobie takiej podróży z psem pociągiem:shake::shake:
[quote name='Kitka20']Dobry wieczór ja to nękam Cię Madziulko dalej Wysłałaś aparat??? bo jak nie to...:mad:
Ja chcę wreszcie Twe psiaki zobaczyć:placz:
Zapomniałam, to przez to piffo:diabloti::diabloti::diabloti:
Jutro wysyłam na pewno:p :p

Jestem tak zrąbana, że bajka, bo jeszcze byłam na aerobicu, i nogi mi do doopy wchodzą delikatnie mówiąc:siara: Nic mi się nie chce, kocham to słodkie lenistwo:cool1:

Posted

:multi::multi::multi:
o rany i jk ustaliłas termin trymowania u Kamci:loveu:bo siem doczekać nie mogem jak Cie zapisuje brokatowym długopiskiem w różowym notesiku:razz: