Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='bonita']chciałam wejść i ładnie siem przywitać, ale tu w koło same diaboły:diabloti:, więc uciekam stąd .... Diiaboły:hmmmm::hmmmm:Ja tam same jaanioły wiedzę:niewiem::diabloti: [quote name='Vectra']idź KKKurde spać bo mnie oka boleją od tego różu :diabloti: :diabloti: :diabloti: Nie martw się robaczku, jeszcze troszkę przy Tobie zostanę:cool1: Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Po prostu mnie kochasz - po co się oszukiwać - Twoje życie traci sens beze mnie:diabloti: jesuuu..kto ci takich gupot naopowiadal?:diabloti: Vectra napisał(a):koniec romansów , zazdrosna jestem :diabloti: tys ma jedyna luba szczescie mi dajesz.....ja bredze....:razz: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']jesuuu..kto ci takich gupot naopowiadal?:diabloti: tys ma jedyna luba szczescie mi dajesz.....ja bredze....:razz: Wróżka:diabloti: Quote
zuzolandia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 wowowowowow jakiez tu wyznania leca ;-) ...fizoloficzno ;-) poetyczkie;-) ehheeheheheh .witamy jak zwykle wieczorowa porą ;-) buzinki ;-) Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']jestem z Wami :diabloti: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [quote name='madzia i medor']Wróżka:diabloti: chyba jej nie zaplacilas za te klamstwa...:cool1: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']jestem z Wami :diabloti: Nie zauważyłam:siara::diabloti::diabloti: [quote name='zuzolandia']wowowowowow jakiez tu wyznania leca ;-) ...fizoloficzno ;-) poetyczkie;-) ehheeheheheh .witamy jak zwykle wieczorowa porą ;-) buzinki ;-) Witamy:p:p Bo ja koffam te robacyce, jakby nie było:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 dealer napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: chyba jej nie zaplacilas za te klamstwa...:cool1: Koffana, za taką wróżbę jam musiała świnkę młotkiem potraktować, a Ty mi tera gadusz,ze to kłamstwa:placz::placz:Ranisz me uczucia mła:diabloti: Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Koffana, za taką wróżbę jam musiała świnkę młotkiem potraktować, a Ty mi tera gadusz,ze to kłamstwa:placz::placz:Ranisz me uczucia mła:diabloti: swinke?? mlotkiem??? ty zboczona jakas jestes...... Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Koffana, za taką wróżbę jam musiała świnkę młotkiem potraktować, a Ty mi tera gadusz,ze to kłamstwa:placz::placz:Ranisz me uczucia mła:diabloti: Kamcia i wróżyła :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::diabloti: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 dealer napisał(a):swinke?? mlotkiem??? ty zboczona jakas jestes...... A tam gadusz, a niby czym ją miałam potraktować:diabloti: Vectra napisał(a):Kamcia i wróżyła :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::diabloti: Z prawej rączki:cool3:I mówiła, że powinnam psy wytrymować, bo nie będę kaczi i łeścika sobie sprawić, jak chcę się z nią dalej przyjaźnić:loveu::loveu::diabloti: Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a):A tam gadusz, a niby czym ją miałam potraktować:diabloti: Z prawej rączki:cool3:I mówiła, że powinnam psy wytrymować, bo nie będę kaczi i łeścika sobie sprawić, jak chcę się z nią dalej przyjaźnić:loveu::loveu::diabloti: nie bluznij kobito....:diabloti: Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a): Z prawej rączki:cool3:I mówiła, że powinnam psy wytrymować, bo nie będę kaczi i łeścika sobie sprawić, jak chcę się z nią dalej przyjaźnić:loveu::loveu::diabloti: no i powinnaś się wyprowadzić tam gdzie i ona się wyprowadzać będzie :cool1: Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 .................witaj właścicielko groźnego boksera, amatora zboczeńców:cool3: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']nie bluznij kobito....:diabloti: Gdzież bym śmiała:siara: [quote name='paula_z']Cześć dziamgotki ;) :evil_lol: Witaj właścicielko pudliczka:loveu: [quote name='Vectra']no i powinnaś się wyprowadzić tam gdzie i ona się wyprowadzać będzie :cool1: Skorzystam:cool1: [quote name='caroolcia']Dzień dobry paniom :p Dobry:p [quote name='BeaC'].................witaj właścicielko groźnego boksera, amatora zboczeńców:cool3: Taa, groźny Ci on w cholere - opluć zawsze potrafi;):evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']czeeee gooopia:diabloti: rob kafe i choooo tu:) Cześć, kope lat;):evil_lol: Witam wszystkich:p:p:p:p Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 witaj mła siostro :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [CENTER]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: heloł:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Vectra napisał(a):witaj mła siostro :diabloti: :diabloti: :diabloti: :oops::oops:;)Witaj :roflt: evaxon napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: heloł:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Ewka - panewka:loveu::loveu: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a)::oops::oops:;)Witaj :roflt: w wytwórni papierosów byłaś :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: a nie spotkałaś Kamci czasem ? ? :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Vectra napisał(a):w wytwórni papierosów byłaś :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: a nie spotkałaś Kamci czasem ? ? :evil_lol: Nie w chemicznym, bez Dinusia, co by mi jełop więcej wstydu i hańby nie przynosił, ja jestem arystokratką, płynie we mnie niebieska krew i muszę dbać o swoją reputację:cool1::cool1::evil_lol: A to Ty nie wiesz, że Kamcia dżemie teraz na jednej ze swoich wspaniałych, arystokratycznych willi:diabloti: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie w chemicznym, bez Dinusia, co by mi jełop więcej wstydu i hańby nie przynosił, ja jestem arystokratką, płynie we mnie niebieska krew i muszę dbać o swoją reputację:cool1::cool1::evil_lol: A to Ty nie wiesz, że Kamcia dżemie teraz na jednej ze swoich wspaniałych, arystokratycznych willi:diabloti: ale jej zazdroszcze :oops: :oops: i pewnie tarmosi za uszko swojego milion pincetnego psa ,a stado fryzjerów trymuje pozostałe milion czterysta dziewiędzisiąt dziewięc .... no i fotografowie robia trzy ujęcia tym że psom ........... Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Vectra napisał(a):ale jej zazdroszcze :oops: :oops: i pewnie tarmosi za uszko swojego milion pincetnego psa ,a stado fryzjerów trymuje pozostałe milion czterysta dziewiędzisiąt dziewięc .... no i fotografowie robia trzy ujęcia tym że psom ........... Dokładnie tak:grins: A putem, jak będziemy grzeczni rzecz jasna, pokaże nam trzy fotki ze swojego wspaniałego życia:multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts