Medorowa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Alicja']daj ALT i SHIFT równocześnie i się naprawi;) Dzialo, dzialo:multi::multi::multi: Tylko teraz nie moge dawac polskich liter:evil_lol: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Bossszzz Medorowa:mdleje: ale mi Cie brakowało:loveu: Quote
sota36 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Madzia zyje!!!!!!! Bo juz myslalam , ze jest jak Yeti - ze jest, ale cicho sza!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Madzia jezes jak Yeti? tako owlosiono ? :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 zuzolandia napisał(a):Madzia jezes jak Yeti? tako owlosiono ? :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buhahahahaha Ina.....się posikałam:roflt: Quote
Medorowa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 apple napisał(a):Bossszzz Medorowa:mdleje: ale mi Cie brakowało:loveu: Też by mi siebie brakowało:roll::roll::roll: :B-fly: Quote
Medorowa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 sota36 napisał(a):Madzia zyje!!!!!!! Bo juz myslalam , ze jest jak Yeti - ze jest, ale cicho sza!!!!!!! Jedyne co mam wspólnego z Yetim to 'musk':B-fly: zuzolandia napisał(a):Madzia jezes jak Yeti? tako owlosiono ? :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zalezy gdzie:cool1: Quote
Medorowa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 apple napisał(a):Buhahahahaha Ina.....się posikałam:roflt: Paszła mi stąd, sprzatać po Tobie nie bedę:roll: Dziś byliśmy z Fidelami na spacerku:lol: Ziimmmnooooo tyle mogę powiedzieć, Medorek biedactwo tylko łapki podnosił;) A jutro idę z Fidelową uczyć sie jeździć na nartach ihhaaa:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Medorowa napisał(a): Dziś byliśmy z Fidelami na spacerku:lol: Ziimmmnooooo tyle mogę powiedzieć, Medorek biedactwo tylko łapki podnosił;) A jutro idę z Fidelową uczyć sie jeździć na nartach ihhaaa:evil_lol: buahahaha pamietaj o grzańcu!!! tylko po nim da sie ustac na tym czyms przy nogach :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 evaxon napisał(a):buahahaha pamietaj o grzańcu!!! tylko po nim da sie ustac na tym czyms przy nogach :evil_lol: Co tam... ważne, żeby było ciepło.:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Czy mamy już Fidelową pożegnać po tych naukach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Madzialeno prawie M :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Medorowa napisał(a):Jedyne co mam wspólnego z Yetim to 'musk':B-fly: ...hm.... ze tyn yeti myslisz to tako mundrala jak Ty? ....moze byc!? Quote
Medorowa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 sota36 napisał(a):...hm.... ze tyn yeti myslisz to tako mundrala jak Ty? ....moze byc!? Aaaaaaaaaaaaaa takiego komplementu jeszcze chyba nie dostałam:multi::evil_lol::evil_lol::cool1: Ale mnie wnerwia brak "wielokrotnego cytowania":angryy: Zapomniałam co miałam reszcie odpisać, ale to przez ten komplement od Pani Gutosławy:B-fly: Byliśmy na siq, ku...ku...rde... zimno normalnie:roll: Quote
zuzolandia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 nie szalej wez se lepiej sanki :eviltong::eviltong::eviltong: po grzancu przynajmniej sie wyłozysz kikla cm na ziemią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: doberek :loveu: Quote
Medorowa Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 evaxon napisał(a):cze narciaro:diabloti: Ni byndzie nart:placz::placz::placz: Quote
Medorowa Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 agbar napisał(a):Czesc Yeti:diabloti: Cześć:loveu::loveu::loveu::B-fly: Quote
Medorowa Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 zuzolandia napisał(a):nie szalej wez se lepiej sanki :eviltong::eviltong::eviltong: po grzancu przynajmniej sie wyłozysz kikla cm na ziemią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: doberek :loveu: :evil_lol::evil_lol:Na sankach też bywa niebezpiecznie, wiem to z autopsji:roll::evil_lol: Nie poszłyśmy na narty, bo Iza sie rozchorowała, a narty, na których miałam "smigć"(:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) mają zepsute zapięcie:placz::placz: Zimno na dworze i nic mi się nie chce:roll: A musze posprzatać i zrobić pranie, no i na jakiś dłuższy spacer przydałoby się pójść:p Quote
e.v.a Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 łeeee a juz myslalam ze bedziemy razem poobijane:evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Na wsteczu zdjęcie:B-fly::B-fly::B-fly::diabloti: Idę na sanki, idę na sanki yupii ocipiałam do reszty:evil_lol::roll::roll::roll: Quote
e.v.a Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Medorowa napisał(a):Na wsteczu zdjęcie:B-fly::B-fly::B-fly::diabloti: Idę na sanki, idę na sanki yupii ocipiałam do reszty:evil_lol::roll::roll::roll: :multi:zdjęcie zdjęcie :multi::evil_lol: no ocipiałaś:roll: w taką pogode na sanki:roll: Quote
Medorowa Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 evaxon napisał(a)::multi:zdjęcie zdjęcie :multi::evil_lol: no ocipiałaś:roll: w taką pogode na sanki:roll: No sama nie wiem co we mnie wstąpiło:niewiem::niewiem::diabloti: Aaaaa mam zdarte plecy i rozerwałam spodnie na dupie:multi: Ale było fajnie, ha ha:evil_lol: Quote
Recommended Posts