Alicja Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Medorowa napisał(a):No sama nie wiem co we mnie wstąpiło:niewiem::niewiem::diabloti: Aaaaa mam zdarte plecy i rozerwałam spodnie na dupie:multi: Ale było fajnie, ha ha:evil_lol: :razz::razz:poka poka :p Quote
Jagoda1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Alicja napisał(a): :razz::razz:poka poka :p Plecy, czy spodnie...?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jagoda1 napisał(a):Plecy, czy spodnie...?:evil_lol: dupe:diabloti: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 evaxon napisał(a):dupe:diabloti: "A tobie to tylko dupy w głowie":diabloti: Cześć saneczkarko:evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Alicja napisał(a): :razz::razz:poka poka :p Wstydzę się:oops::roll::roll::roll: Jagoda1 napisał(a):Plecy, czy spodnie...?:evil_lol: Ja od razu pomyślałam o trzeciej opcji:evil_lol: evaxon napisał(a):dupe:diabloti: O właśnie takiej;):evil_lol: apple napisał(a):"A tobie to tylko dupy w głowie":diabloti: Cześć saneczkarko:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Dżapuszko:loveu: Doberek Robaczki:loveu::loveu: Mam lenia, ale to nic nowego:roll: Zaraz zbieram sie na spacer z Rudym, tzn. zbieram się tak od rana, od ósmej, ino zasnęłam i wstałam w pół do dwunastej:roll::roll: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Medorowa napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Dżapuszko:loveu: Doberek Robaczki:loveu::loveu: Mam lenia, ale to nic nowego:roll: Zaraz zbieram sie na spacer z Rudym, tzn. zbieram się tak od rana, od ósmej, ino zasnęłam i wstałam w pół do dwunastej:roll::roll:Uwazaj bo Ci tak z tym zbieraniem do jutra zejdzie:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Medorowa napisał(a): O właśnie takiej;):evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Madziusia:loveu: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 apple napisał(a):Uwazaj bo Ci tak z tym zbieraniem do jutra zejdzie:evil_lol: No prawie, a byś wykrakała:evil_lol: Byłam...i piździ:loveu: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Madziusia:loveu: Witaj Ewciu:loveu::multi::multi::multi: Boshh, ja chcę wiosnę - tylko musze najpierw parę kilo zrzucić:roll::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Medorowa napisał(a):Witaj Ewciu:loveu::multi::multi::multi: Boshh, ja chcę wiosnę - tylko musze najpierw parę kilo zrzucić:roll::evil_lol: no czesc czesc:loveu: yy czasami mi sie wydaje ze jestesmy zbyt podobne do siebie:roll: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 evaxon napisał(a):no czesc czesc:loveu: yy czasami mi sie wydaje ze jestesmy zbyt podobne do siebie:roll: Hmmm:roll: Ja jestem piękniejsza:multi::multi::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Medorowa napisał(a):Hmmm:roll: Ja jestem piękniejsza:multi::multi::evil_lol: a ja szczuplejsza :roll::roll::roll: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 evaxon napisał(a):a ja szczuplejsza :roll::roll::roll: To był cios poniżej pasa:obrazic::diabloti: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Medorowa napisał(a):To był cios poniżej pasa:obrazic::diabloti: :diabloti::evil_lol:wiem :eviltong: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 evaxon napisał(a)::diabloti::evil_lol:wiem :eviltong: Gooopiaaaa:eviltong::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Medorowa napisał(a):Gooopiaaaa:eviltong::loveu::loveu::loveu: ale piękna :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 evaxon napisał(a):ale piękna :loveu::loveu::loveu: Dziękuję, milutka jesteś:loveu: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Medorowa napisał(a):Dziękuję, milutka jesteś:loveu: :cool1:chyba ci się coś popitoliło :loveu: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 evaxon napisał(a)::cool1:chyba ci się coś popitoliło :loveu: Ależ skąd:loveu: Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 cze piękna ...szczupła i skromna :grins: zrobiłam kopiuj wklej u Efci :p Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Medorowa napisał(a):Ależ skąd:loveu: :roll: przeciez wiem co pisze Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Alicja napisał(a):cze piękna ...szczupła i skromna :grins: zrobiłam kopiuj wklej u Efci :p :evil_lol::evil_lol:Witaj Al:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 evaxon napisał(a)::roll: przeciez wiem co pisze Przecież wiem co widze:roll::roll: Quote
emdziolek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Buuuuuuuuuuuuuu łka z masłem:diabloti: spoko, to tylko ja:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Medorowa napisał(a):Przecież wiem co widze:roll::roll: przeciez wiem co widzisz skoro ja to pisze:roll: Quote
Recommended Posts