Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Doberek robaczki Wy młe:loveu::loveu:
Nie mam w ogóle weny do siedzenia na dogo, w ogóle do przesiadywania przed kompem:roll:
Szkoła się zaczęła, a poza tym moje życie jest teraz tak zakręcone, jak, jak... jak ruski słoik:evil_lol: Ale przynajmniej ciekawe;)

Posted

Medorowa napisał(a):
Doberek robaczki Wy młe:loveu::loveu:
Nie mam w ogóle weny do siedzenia na dogo, w ogóle do przesiadywania przed kompem:roll:
Szkoła się zaczęła, a poza tym moje życie jest teraz tak zakręcone, jak, jak... jak ruski słoik:evil_lol: Ale przynajmniej ciekawe;)

goopia krowa:placz::placz::placz::placz: ja cierpie a ty sie krecisz jak słoik:placz:

tee maleńka ty zaocznie sie uczysz:razz:??

Posted

[quote name='Medorowa']Doberek robaczki Wy młe:loveu::loveu:
Szkoła się zaczęła, a poza tym moje życie jest teraz tak zakręcone, jak, jak... jak ruski słoik:evil_lol: Ale przynajmniej ciekawe;)Bosszzz medorowa to coś z tobą związanego może być jeszcze bardziej pokręcone niż było do tej pory:crazyeye:

Całuję:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']goopia krowa:placz::placz::placz::placz: ja cierpie a ty sie krecisz jak słoik:placz:

tee maleńka ty zaocznie sie uczysz:razz:??
:B-fly:

Ja siem edykuje na dziennych:grins::grins: I jest zajebiście, dziś pojechałam na ósmą, pół godziny wykładu, później czekać trzy h na następny, a później, co by nie było zafajnie, cztery godziny czekania na basen - ale i tak jest zajebiście:razz::cool1::diabloti::diabloti:
[quote name='apple']Bosszzz medorowa to coś z tobą związanego może być jeszcze bardziej pokręcone niż było do tej pory:crazyeye:

Całuję:loveu:

:niewiem: Ale widocznie tak:roll::roll::roll:
[quote name='Rinuś']A Ty co zanidbujesz galerię ?:razz:
Aaaa, bo ja mam inne rzeczy do roboty;)

witanko:multi::multi:

Posted

Medorowa napisał(a):
:B-fly:

Ja siem edykuje na dziennych:grins::grins: I jest zajebiście, dziś pojechałam na ósmą, pół godziny wykładu, później czekać trzy h na następny, a później, co by nie było zafajnie, cztery godziny czekania na basen - ale i tak jest zajebiście:razz::cool1::diabloti::diabloti:

:eviltong:

bosz... masakra tak czekac ja mam naszczescie tylko 15 min przerwy miedzy zajeciami :razz:
a jakie przedmioty masz??:razz:

Posted

[quote name='evaxon']:eviltong:

bosz... masakra tak czekac ja mam naszczescie tylko 15 min przerwy miedzy zajeciami :razz:
a jakie przedmioty masz??:razz:
Tak się zdaża raz no hoo hoo hooo:grins: Np co drugi poniedziałek mam wolny, czasami jadę na jedn wykład na 13 i wracam do domu:grins:
Jutro Ci wypiszę:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
[quote name='BeaC']cze

stu- dentka:diabloti::diabloti::diabloti:

Prędzej to drugie:roll::roll:

Posted

[quote name='evaxon']cze laska :multi:
Cze Ewko:loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='basia2202']phi... a mnie to nie zauważyłaś... :obrazic:
focha se strzelam, a co!

a w ogóle to witaj i powiedz, jak tam w tej szkole :cool3:
kobieto... :)

O wybacz:modla::modla:

W szkole, hmmm, fajnie, nawet bardzo fajnie, bynajmniej narazie;):loveu:

Alu mama mi mówiła, że prawdziwe damy języka nie wystawiają:cool1::diabloti::diabloti:

Witajcie:multi::loveu:
Dziś mam wolne od szkoły ihaa:Cool!: W sumie w piątek też miałam wolne, ale to już z mojej prywatnej inicjatywy;):evil_lol:
TYdzień temu byłam na weselu było zajedwabiście:loveu::loveu: Wyszalałam się, wybawiłam - super sprawa;)
W sobote pojechalismy sobie ze znajomymi na imprezkę, skończyło się tym, że kolega wylądował na pogotowiu - kupa krwi, karetka, policja etc.:shake::shake:
Piesy mają się dobrze, chyba, tak mi się wydaje;) Widzę po Medorze, że to już nie te lata:shake: Szybko się męczy, ale daje radę, więc nie jest źle:p
Później postaram się wkleić te nieszczęsne zdjęcia z wakacji, ale nicholery nie mogę:niewiem::niewiem: