Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o dżisys......Medorowa elaborat napisała :multi::multi: :hand: :loveu: Quote
zuzolandia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 napisala co wiedziala i znikła....... wracaj ale to jużżż!!!!!!!!! Quote
AlKil Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Medorkowa, ten tydzień wakacji już się skończył, chodź no tu!:multi: Quote
Medorowa Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Doberek robaczki Wy młe:loveu::loveu: Nie mam w ogóle weny do siedzenia na dogo, w ogóle do przesiadywania przed kompem:roll: Szkoła się zaczęła, a poza tym moje życie jest teraz tak zakręcone, jak, jak... jak ruski słoik:evil_lol: Ale przynajmniej ciekawe;) Quote
e.v.a Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Medorowa napisał(a):Doberek robaczki Wy młe:loveu::loveu: Nie mam w ogóle weny do siedzenia na dogo, w ogóle do przesiadywania przed kompem:roll: Szkoła się zaczęła, a poza tym moje życie jest teraz tak zakręcone, jak, jak... jak ruski słoik:evil_lol: Ale przynajmniej ciekawe;) goopia krowa:placz::placz::placz::placz: ja cierpie a ty sie krecisz jak słoik:placz: tee maleńka ty zaocznie sie uczysz:razz:?? Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Medorowa']Doberek robaczki Wy młe:loveu::loveu: Nie mam w ogóle weny do siedzenia na dogo, w ogóle do przesiadywania przed kompem:roll: Szkoła się zaczęła, a poza tym moje życie jest teraz tak zakręcone, jak, jak... jak ruski słoik:evil_lol: Ale przynajmniej ciekawe;)Bosszzz medorowa to coś z tobą związanego może być jeszcze bardziej pokręcone niż było do tej pory:crazyeye: Całuję:loveu: Quote
Medorowa Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='evaxon']goopia krowa:placz::placz::placz::placz: ja cierpie a ty sie krecisz jak słoik:placz: tee maleńka ty zaocznie sie uczysz:razz:?? :B-fly: Ja siem edykuje na dziennych:grins::grins: I jest zajebiście, dziś pojechałam na ósmą, pół godziny wykładu, później czekać trzy h na następny, a później, co by nie było zafajnie, cztery godziny czekania na basen - ale i tak jest zajebiście:razz::cool1::diabloti::diabloti: [quote name='apple']Bosszzz medorowa to coś z tobą związanego może być jeszcze bardziej pokręcone niż było do tej pory:crazyeye: Całuję:loveu: :niewiem: Ale widocznie tak:roll::roll::roll: [quote name='Rinuś']A Ty co zanidbujesz galerię ?:razz: Aaaa, bo ja mam inne rzeczy do roboty;) witanko:multi::multi: Quote
e.v.a Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Medorowa napisał(a)::B-fly: Ja siem edykuje na dziennych:grins::grins: I jest zajebiście, dziś pojechałam na ósmą, pół godziny wykładu, później czekać trzy h na następny, a później, co by nie było zafajnie, cztery godziny czekania na basen - ale i tak jest zajebiście:razz::cool1::diabloti::diabloti: :eviltong: bosz... masakra tak czekac ja mam naszczescie tylko 15 min przerwy miedzy zajeciami :razz: a jakie przedmioty masz??:razz: Quote
basia2202 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 cze ucząca się kobieto! :multi: zajrzałam se tu... bo Ci dawno nic w blogasie nie pisałam :diabloti: :loveu: Quote
bonita Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ja tyż byłam, Żebyś wiedziała że mamunia o Tobie myśli:diabloti: Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :loveu::loveu::loveu:witaj pojawiona - wrócona :multi: poka fote jęzorka :p Quote
BeaC Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 cze stu- dentka:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='evaxon']:eviltong: bosz... masakra tak czekac ja mam naszczescie tylko 15 min przerwy miedzy zajeciami :razz: a jakie przedmioty masz??:razz: Tak się zdaża raz no hoo hoo hooo:grins: Np co drugi poniedziałek mam wolny, czasami jadę na jedn wykład na 13 i wracam do domu:grins: Jutro Ci wypiszę:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='BeaC']cze stu- dentka:diabloti::diabloti::diabloti: Prędzej to drugie:roll::roll: Quote
Medorowa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Cholera, nie miogę zacytować reszty:angryy::angryy::angryy::angryy: Alu proszę bardzo:eviltong:;) Apple cze yyyy cze;):loveu: Cze mamka:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='medorowa'] alu proszę bardzo:eviltong:;) foto !!!!!! Quote
basia2202 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 phi... a mnie to nie zauważyłaś... :obrazic: focha se strzelam, a co! a w ogóle to witaj i powiedz, jak tam w tej szkole :cool3: kobieto... :) Quote
Medorowa Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='evaxon']cze laska :multi: Cze Ewko:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='basia2202']phi... a mnie to nie zauważyłaś... :obrazic: focha se strzelam, a co! a w ogóle to witaj i powiedz, jak tam w tej szkole :cool3: kobieto... :) O wybacz:modla::modla: W szkole, hmmm, fajnie, nawet bardzo fajnie, bynajmniej narazie;):loveu: Alu mama mi mówiła, że prawdziwe damy języka nie wystawiają:cool1::diabloti::diabloti: Witajcie:multi::loveu: Dziś mam wolne od szkoły ihaa:Cool!: W sumie w piątek też miałam wolne, ale to już z mojej prywatnej inicjatywy;):evil_lol: TYdzień temu byłam na weselu było zajedwabiście:loveu::loveu: Wyszalałam się, wybawiłam - super sprawa;) W sobote pojechalismy sobie ze znajomymi na imprezkę, skończyło się tym, że kolega wylądował na pogotowiu - kupa krwi, karetka, policja etc.:shake::shake: Piesy mają się dobrze, chyba, tak mi się wydaje;) Widzę po Medorze, że to już nie te lata:shake: Szybko się męczy, ale daje radę, więc nie jest źle:p Później postaram się wkleić te nieszczęsne zdjęcia z wakacji, ale nicholery nie mogę:niewiem::niewiem: Quote
Alicja Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 to poczekamy na fotecki :diabloti: to gdzieśta byli na tym weselu ?? że zarzynali :roll: Quote
apple Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Byle my nie czekali do następnych wakacji:roll: :diabloti::diabloti::diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts