Jagoda1 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 To Twoje "sprawozdanie" przypomina mi treść widokówki z wycieczki szkolnej od mojej siostrzeniczki: ...jest super Arek złamał nogę, pani się prawie utopiła...";) Quote
AlKil Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 powaliła mnie Twoja relacja....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kochany Medorek:loveu::lol: Quote
Medorowa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejos Medorowa :) Ucałuj psiaki ode mnie :P Oki;) Jagoda* napisał(a):To Twoje "sprawozdanie" przypomina mi treść widokówki z wycieczki szkolnej od mojej siostrzeniczki: ...jest super Arek złamał nogę, pani się prawie utopiła...";) Buhaha:evil_lol: AlKil napisał(a):powaliła mnie Twoja relacja....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) agbar napisał(a):moja ty nienormalna:loveu: :roll::loveu: evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kochany Medorek:loveu::lol: :loveu: AlKil napisał(a):Znowu Cię gdzieś wcięło???:cool3: Tia:grins: apple napisał(a):Szalona:loveu: :roll::loveu: Wróciłam, bo byłam znowu nad jeziorkiem:evil_lol: TYm razem bez psa,bo to tylk na jedną noc, a jutro znów do pracy:roll:Za to jutro po pracy chyba znowu jadę;) Było bardzo fajnie;):multi: To tyle, zmykam i KWM:p:p Quote
basia2202 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 cześć jeziorująca się Medorowa!! :multi: pozdrawiamy Cię piaszczyście znad morza :loveu: Quote
BeaC Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :cool1: no wlazłam a te foty to gdzie:angryy::angryy::angryy: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='apple']Przyleciała i poleciała:roll: przeleciała chyba chciałas powiedziec:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='evaxon']przeleciała chyba chciałas powiedziec:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tyż bedzie:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='basia2202']cześć jeziorująca się Medorowa!! :multi: pozdrawiamy Cię piaszczyście znad morza :loveu: Bardzo zazdraszczam:loveu::loveu: [quote name='BeaC']:cool1: no wlazłam a te foty to gdzie:angryy::angryy::angryy: Byndą:modla: [quote name='apple']Przyleciała i poleciała:roll: Na miotle;) [quote name='evaxon']przeleciała chyba chciałas powiedziec:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :siara::diabloti: [quote name='apple']tyż bedzie:diabloti: :siara:;) Kocham Was:hand::loveu: Zaglądam codziennie i do Was i do nas, ale naprawdę rzadko kiedy mam czas napisać cokolwiek:roll: A teraz uciekam, tzn. niedługo nad jeziorko wracam rano i do pracy:evilbat: Quote
apple Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Medorowa'] Kocham Was:hand::loveu: Zaglądam codziennie i do Was i do nas, ale naprawdę rzadko kiedy mam czas napisać cokolwiek:roll: A teraz uciekam, tzn. niedługo nad jeziorko wracam rano i do pracy:evilbat:No niestety życie nie może byc wiecznie kolorowe:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='apple']No niestety życie nie może byc wiecznie kolorowe:diabloti: Ależ jest:loveu::loveu: Kocham Was robaczki:hand::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 A ja tu wpadlam na chwilek:diabloti: jakies fotki na tym FOTO blogu by sie przdaly:diabloti: Quote
basia2202 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 miło byłoby z rana.... ... zobaczyć... zdjęcia Twych groźnych potforóóóóóóóffffff.... :roll: :loveu: a tu lipa... :niewiem: nie masz swoich fot, to chodź pooglądać nasze ;) :loveu: buziaki Medorowa:) Quote
AlKil Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 dzień dobry Medorki! :lol: Jak będziecie tu w przelocie to może jakąś fotkę zostawicie na osłodę???? Quote
Medorowa Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Cześć robaczki:loveu::loveu::loveu::multi: Nie ma mnie, bo nie mam czasu... doba jest zdecydowanie za krótka::roll: Psiury mają się dobrze, ale ta pogoda nas dobija i coś weny do spacerów brak. Poza tym jestem przeziębiona, teraz, właśnie qźwa teraz kiedy skończyłam prace i mam tylko tydzień wakacji, bo później do szkoły:multi::multi::multi::mdleje: Pozdrawiam Was gorąco, jak doba wydłuży się do 32h, to powinnam być częściej:evil_lol::hand: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Medorowa napisał(a):Cześć robaczki:loveu::loveu::loveu::multi: Nie ma mnie, bo nie mam czasu... doba jest zdecydowanie za krótka::roll: Psiury mają się dobrze, ale ta pogoda nas dobija i coś weny do spacerów brak. Poza tym jestem przeziębiona, teraz, właśnie qźwa teraz kiedy skończyłam prace i mam tylko tydzień wakacji, bo później do szkoły:multi::multi::multi::mdleje: Pozdrawiam Was gorąco, jak doba wydłuży się do 32h, to powinnam być częściej:evil_lol::hand: Normalnie nie wierzę..............aleś pojechała:evil_lol: Oj Madzialena, Madzialena:evil_lol:;) Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 cze robaczku:loveu: i z czego tu sie cieszyc ze sie idzie do szkoly :razz: .. ja sie cieszylam jeszcze pol miesiaca temu teraz juz mniej szczesliwa jestem :grin: Quote
Recommended Posts