Medorowa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='zuzolandia']oooooooooo jezor niewyobrazalnie wielki czasami sie przydaje ;-) hihihihi witaj Medorkowa z TYCH ;-) buzioleee A do czego:hmmmm::niewiem::diabloti: Witaj Ruda:multi: [quote name='apple']Tak se zatęskniłam :grins::loveu: i se przyszłam:grins: Sie cieszę:grins::Grins: Ale mam ochotę na kaff:roll: W zamian za to wpindalam "Bobovita - obiadek - warzywa na parze z ryżem - po 6 miesiącu:evilbat: Biorę się za sprzątanie, bo mam ochotę:crazyeye: To znaczy tak mi się bynajmniej na razie wydaje;) Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 I ja tyz zatęskniłam po długiej nieobecności, to se przyszłam :D Sie przywitać :D hej hej Medorkowa :multi: Quote
Bullila.nl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Hello:multi: Obiadu to ja tutaj nie zazdroszcze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....... Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 masz dziursko w jęzorze że wpindalasz papki?? :razz::razz::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Wyjątek']I ja tyz zatęskniłam po długiej nieobecności, to se przyszłam :D Sie przywitać :D hej hej Medorkowa :multi: Witaj:loveu::loveu::loveu: [quote name='Bullila.nl']Hello:multi: Obiadu to ja tutaj nie zazdroszcze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....... A później jadłam już normalnie, ino zimne;) [quote name='Alicja']:razz::razz: jak jęzor ???? Boli, boli, boli.... dzisiaj masakrycznie:mdleje::mdleje: [quote name='clockwork']masz dziursko w jęzorze że wpindalasz papki?? :razz::razz::evil_lol: Taa:placz:O ja głupia, po co mi to było, nawet się teraz coli po ludzku nie mogę napić:placz: [quote name='teqquila']Siemanos :) Witanko:multi::multi: Ogólnie cały ten ból (kolczyka w języku) jest przereklamowany:roll::roll::roll:(tffu tfu odpukać):roll: Ale dziś naprawdę napindala, bardzo bym rzekła:razz: A mówiłam wczoraj znajomym, że picie wódki wcale nie ukoi tego bólu, wręcz przeciwnie, znowu zacznę duuuuuuuuuuużżżzzzzo gadać i dzisiaj będzie gorzej - miałam rację:mdleje:;) Quote
Alicja Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 :razz::razz:i cza Ci tego było :roll:....ani pyskować teraz nie możesz :razz::razz: Quote
Medorowa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:i cza Ci tego było :roll:....ani pyskować teraz nie możesz :razz::razz: Ja nie pyskuję, ja jestem dobrze wychowana:grins: Kurcze, ale znalazłam lek:multi: Zimna coca cola i nie czuję bólu:multi: Przed chwilą sie przeraziłam, jak zajrzałam do portfela mego prywatnego... :placz: Wiecie ile ja wczoraj kasy straciłam:mdleje::wallbash: Idę popełnic sepuku:wallbash: Quote
Wyjątek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Medorowa napisał(a): Boli, boli, boli.... dzisiaj masakrycznie:mdleje::mdleje: Taa:placz:O ja głupia, po co mi to było, nawet się teraz coli po ludzku nie mogę napić:placz: Ogólnie cały ten ból (kolczyka w języku) jest przereklamowany:roll::roll::roll:(tffu tfu odpukać):roll: Ale dziś naprawdę napindala, bardzo bym rzekła:razz: A mówiłam wczoraj znajomym, że picie wódki wcale nie ukoi tego bólu, wręcz przeciwnie, znowu zacznę duuuuuuuuuuużżżzzzzo gadać i dzisiaj będzie gorzej - miałam rację:mdleje:;) ooooo kolczyka w jezorze se strzeliłaś?? :D fajnie, fajnie ja tez sie nad tym zastanawiałam :) Ale na razie zdecydowałam sie tylko na ten w nosie i juz go mam:roll: jest spoko, bolało tylko przy przebijaniu. Ale język dalej mam na myśli ;) Też seplenisz jak moja koleżanka?? :eviltong::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Wyjątek napisał(a):ooooo kolczyka w jezorze se strzeliłaś?? :D fajnie, fajnie ja tez sie nad tym zastanawiałam :) Ale na razie zdecydowałam sie tylko na ten w nosie i juz go mam:roll: jest spoko, bolało tylko przy przebijaniu. Ale język dalej mam na myśli ;) Też seplenisz jak moja koleżanka?? :eviltong::evil_lol: Wiesz co, szczerze mówiąc to nie wiem czy dałabym sobie drugi przebić - za dużo z tym pierdzielenia - ból jest generalnie do wytrzymania, ale strasznie to męczące:shake: Cieżko się je itd, nie mówiąc już o mówieniu/rozmawianiu;):evil_lol: Czy seplenie - o dziwo prawie wcale, dzisiaj tylko trochę bardziej i dzisiaj mnie o wiele trochę bardziej boli:roll::roll::roll:;) Dzień dobry bym rzekła, bo praktycznie dopiero wstałam:evilbat: Chcę mi się spać dalej i to masakrycznie, ale że dziś sobota:oops: to biorę się za szykowanie i heja:oops:;):evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 BeaC napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ała:obrazic::roll: Quote
Wyjątek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Medorowa napisał(a):Ała:obrazic::roll: :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
mar....ka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Pociesz się,że poród przede mną:diabloti: Quote
BeaC Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Medorowa']Ała:obrazic::roll: co?? zabolało?? zrób tak :eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti: Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 To ja:B-fly: Mozesz sie ucieszyć ze przyszłam-pozwalam:grins: Quote
e.v.a Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Medorowa napisał(a): Ogólnie cały ten ból (kolczyka w języku) jest przereklamowany:roll::roll::roll:(tffu tfu odpukać):roll: Ale dziś naprawdę napindala, bardzo bym rzekła:razz: A mówiłam wczoraj znajomym, że picie wódki wcale nie ukoi tego bólu, wręcz przeciwnie, znowu zacznę duuuuuuuuuuużżżzzzzo gadać i dzisiaj będzie gorzej - miałam rację:mdleje:;) ooo kolca se zrobilas mi chyba juz zarosla dziurka:roll: nie pij jogurtow:shake: i jedz duzo kislu:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 a ja dziś zrobiła jeszcze w uszach do kompletu do nosa :) miałam kiedyś ale zarosły i dziś odnowiłam :evil_lol: a teraz myślę o tatuażu..:cool3: Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Wyjątek'] a teraz myślę o tatuażu..:cool3: ja będę mieć na urodzinki :multi::multi: cze Madź :multi: Quote
Wyjątek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Alicja']ja będę mieć na urodzinki :multi::multi: Oooo a gdzie? I wiesz już jaki wzór? :) Cze Madź :multi::eviltong: Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Wyjątek']Oooo a gdzie? I wiesz już jaki wzór? :) niespodzianka :pzobaczycie w grudniu :multi::multi::multi: Quote
Wyjątek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Alicja']niespodzianka :pzobaczycie w grudniu :multi::multi::multi: :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Wyjątek']:obrazic::obrazic::obrazic: :razz::razz:....nie fochaj Quote
Medorowa Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Wyjątek']:turn-l::turn-l::turn-l: Już nie boli:roll: [quote name='majoka']Pociesz się,że poród przede mną:diabloti: :mdleje: To ja nawet nie będę nic pisać:roll: [quote name='BeaC']co?? zabolało?? zrób tak :eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti: Cesz to zrobię, już nie boli:cool1::diabloti: [quote name='apple']To ja:B-fly: Mozesz sie ucieszyć ze przyszłam-pozwalam:grins: Ale mam radoche:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: [quote name='evaxon']ooo kolca se zrobilas mi chyba juz zarosla dziurka:roll: nie pij jogurtow:shake: i jedz duzo kislu:evil_lol: Ja jadłam normlnie:grins::grins: Quote
Recommended Posts