Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']oooooooooo jezor niewyobrazalnie wielki czasami sie przydaje ;-) hihihihi

witaj Medorkowa z TYCH ;-)

buzioleee
A do czego:hmmmm::niewiem::diabloti:
Witaj Ruda:multi:
[quote name='apple']Tak se zatęskniłam :grins::loveu: i se przyszłam:grins:
Sie cieszę:grins::Grins:

Ale mam ochotę na kaff:roll:
W zamian za to wpindalam "Bobovita - obiadek - warzywa na parze z ryżem - po 6 miesiącu:evilbat:
Biorę się za sprzątanie, bo mam ochotę:crazyeye: To znaczy tak mi się bynajmniej na razie wydaje;)

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wyjątek']I ja tyz zatęskniłam po długiej nieobecności, to se przyszłam :D Sie przywitać :D
hej hej Medorkowa :multi:
Witaj:loveu::loveu::loveu:
[quote name='Bullila.nl']Hello:multi:

Obiadu to ja tutaj nie zazdroszcze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......
A później jadłam już normalnie, ino zimne;)
[quote name='Alicja']:razz::razz: jak jęzor ????
Boli, boli, boli.... dzisiaj masakrycznie:mdleje::mdleje:
[quote name='clockwork']masz dziursko w jęzorze że wpindalasz papki?? :razz::razz::evil_lol:
Taa:placz:O ja głupia, po co mi to było, nawet się teraz coli po ludzku nie mogę napić:placz:
[quote name='teqquila']Siemanos :)
Witanko:multi::multi:

Ogólnie cały ten ból (kolczyka w języku) jest przereklamowany:roll::roll::roll:(tffu tfu odpukać):roll: Ale dziś naprawdę napindala, bardzo bym rzekła:razz:
A mówiłam wczoraj znajomym, że picie wódki wcale nie ukoi tego bólu, wręcz przeciwnie, znowu zacznę duuuuuuuuuuużżżzzzzo gadać i dzisiaj będzie gorzej - miałam rację:mdleje:;)

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:i cza Ci tego było :roll:....ani pyskować teraz nie możesz :razz::razz:
Ja nie pyskuję, ja jestem dobrze wychowana:grins:

Kurcze, ale znalazłam lek:multi: Zimna coca cola i nie czuję bólu:multi:

Przed chwilą sie przeraziłam, jak zajrzałam do portfela mego prywatnego... :placz:
Wiecie ile ja wczoraj kasy straciłam:mdleje::wallbash: Idę popełnic sepuku:wallbash:

Posted

Medorowa napisał(a):

Boli, boli, boli.... dzisiaj masakrycznie:mdleje::mdleje:

Taa:placz:O ja głupia, po co mi to było, nawet się teraz coli po ludzku nie mogę napić:placz:

Ogólnie cały ten ból (kolczyka w języku) jest przereklamowany:roll::roll::roll:(tffu tfu odpukać):roll: Ale dziś naprawdę napindala, bardzo bym rzekła:razz:
A mówiłam wczoraj znajomym, że picie wódki wcale nie ukoi tego bólu, wręcz przeciwnie, znowu zacznę duuuuuuuuuuużżżzzzzo gadać i dzisiaj będzie gorzej - miałam rację:mdleje:;)

ooooo kolczyka w jezorze se strzeliłaś?? :D fajnie, fajnie ja tez sie nad tym zastanawiałam :) Ale na razie zdecydowałam sie tylko na ten w nosie i juz go mam:roll: jest spoko, bolało tylko przy przebijaniu. Ale język dalej mam na myśli ;)
Też seplenisz jak moja koleżanka?? :eviltong::evil_lol:

Posted

Wyjątek napisał(a):
ooooo kolczyka w jezorze se strzeliłaś?? :D fajnie, fajnie ja tez sie nad tym zastanawiałam :) Ale na razie zdecydowałam sie tylko na ten w nosie i juz go mam:roll: jest spoko, bolało tylko przy przebijaniu. Ale język dalej mam na myśli ;)
Też seplenisz jak moja koleżanka?? :eviltong::evil_lol:

Wiesz co, szczerze mówiąc to nie wiem czy dałabym sobie drugi przebić - za dużo z tym pierdzielenia - ból jest generalnie do wytrzymania, ale strasznie to męczące:shake: Cieżko się je itd, nie mówiąc już o mówieniu/rozmawianiu;):evil_lol:
Czy seplenie - o dziwo prawie wcale, dzisiaj tylko trochę bardziej i dzisiaj mnie o wiele trochę bardziej boli:roll::roll::roll:;)

Dzień dobry bym rzekła, bo praktycznie dopiero wstałam:evilbat:
Chcę mi się spać dalej i to masakrycznie, ale że dziś sobota:oops: to biorę się za szykowanie i heja:oops:;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):

ooo kolca se zrobilas mi chyba juz zarosla dziurka:roll:
nie pij jogurtow:shake:
i jedz duzo kislu:evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']:turn-l::turn-l::turn-l:
Już nie boli:roll:
[quote name='majoka']Pociesz się,że poród przede mną:diabloti:
:mdleje: To ja nawet nie będę nic pisać:roll:
[quote name='BeaC']co?? zabolało??

zrób tak :eviltong::eviltong::eviltong:

:diabloti:

Cesz to zrobię, już nie boli:cool1::diabloti:
[quote name='apple']To ja:B-fly: Mozesz sie ucieszyć ze przyszłam-pozwalam:grins:
Ale mam radoche:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:
[quote name='evaxon']ooo kolca se zrobilas mi chyba juz zarosla dziurka:roll:
nie pij jogurtow:shake:
i jedz duzo kislu:evil_lol:
Ja jadłam normlnie:grins::grins: