Medorowa Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Wyjątek']a ja dziś zrobiła jeszcze w uszach do kompletu do nosa :) miałam kiedyś ale zarosły i dziś odnowiłam :evil_lol: a teraz myślę o tatuażu..:cool3: J ciągle marzę i w końcu wymarzę;);) [quote name='Alicja']ja będę mieć na urodzinki :multi::multi: cze Madź :multi: A kiedy, kiedy:razz: A ja mam bardzo dziwną sytuację życiową:roll: Niby zajebiście, niby bardzo nie zafajnie...:niewiem: Kurde, i nie wiem co mam robić:mdleje: To się wygadoliłam:evil_lol: :roll: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Czesć Madzialenka:loveu: to ja przyszłam cię podeprzeć:loveu: Tęskniłaś bardzo?:diabloti: Quote
tygra Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Medorowa napisał(a):J ciągle marzę i w końcu wymarzę;);) A kiedy, kiedy:razz: A ja mam bardzo dziwną sytuację życiową:roll: Niby zajebiście, niby bardzo nie zafajnie...:niewiem: Kurde, i nie wiem co mam robić:mdleje: To się wygadoliłam:evil_lol: :roll: ja myślę o drugim... ale kasy narazie brak :-( Quote
Wyjątek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='tygra']ja myślę o drugim... ale kasy na razie brak :-( A ja mam... 4 stówki. Starczyło by spokojnie. Ale dziś zapadła decyzja- przeznaczam je na sterylkę Gamy już na bank:cool3: :) Quote
e.v.a Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Medorowa'] A ja mam bardzo dziwną sytuację życiową:roll: Niby zajebiście, niby bardzo nie zafajnie...:niewiem: Kurde, i nie wiem co mam robić:mdleje: To się wygadoliłam:evil_lol: :roll: pamietaj w razie czego pomozemy ci bedzie dzidzia bedzie dzidzia:multi::evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 czee.. zakolczykowana :eviltong: z groźnymi piesami :cool3: Quote
Wyjątek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='evaxon'] bedzie dzidzia bedzie dzidzia:multi::evil_lol: :lying::lying::lying: Quote
Medorowa Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Kuźwa Ewka:evil_lol:nie będzie żadnej dzidzi:cool1: Ja to w ogóle jestem ostatnio małoczasowa:oops:Przepraszam:roll: A ja mam urlop, a ja mam urlop:bigcool: Quote
e.v.a Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Medorowa napisał(a):Kuźwa Ewka:evil_lol:nie będzie żadnej dzidzi:cool1: Ja to w ogóle jestem ostatnio małoczasowa:oops:Przepraszam:roll: A ja mam urlop, a ja mam urlop:bigcool: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo to tak jak ja:loveu: a ja nie a ja nie:bigcool: :mdleje: Quote
zuzolandia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 taaaaaaaaaaaa Effa zboczona dzidziowo jest ;-) niech se sama zrobi hihihihih urlopiku zazdraszczam;-) Quote
Medorowa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo to tak jak ja:loveu: a ja nie a ja nie:bigcool: :mdleje: A ja mam, a ja mam:diabloti: zuzolandia napisał(a):taaaaaaaaaaaa Effa zboczona dzidziowo jest ;-) niech se sama zrobi hihihihih urlopiku zazdraszczam;-) Ot właśnie dobrze Rudo ze Śląska gadasz;) No i sobie jutro jedziemy, ja mój pies i ja, i przyjaciółka:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale nie jedziemy nad morze, o tej porze roku, to już chyba za bardzo nie ma sensu;):roll: Jedziemy sobie nad jeziorko, na tydzień:multi: Do domku, coby mój piesek nie zmarzł w namiocie:roll::eviltong::evil_lol: Bajosssssssssssss:hand: Quote
BeaC Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 no to miłego Ci życze i nie zapomnij:cool1: oddychać:diabloti: Quote
Alicja Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Medorowa']J ciągle marzę i w końcu wymarzę;);) A kiedy, kiedy:razz: urodzinki ma 5 grudnia :p A ja mam bardzo dziwną sytuację życiową:roll: Niby zajebiście, niby bardzo nie zafajnie...:niewiem: Kurde, i nie wiem co mam robić:mdleje: To się wygadoliłam:evil_lol: :roll: Madzik :calus: musi być oki a teraz baw się dobrze :cool2: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Medorowa']A ja mam, a ja mam:diabloti: Ot właśnie dobrze Rudo ze Śląska gadasz;) No i sobie jutro jedziemy, ja mój pies i ja, i przyjaciółka:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale nie jedziemy nad morze, o tej porze roku, to już chyba za bardzo nie ma sensu;):roll: Jedziemy sobie nad jeziorko, na tydzień:multi: Do domku, coby mój piesek nie zmarzł w namiocie:roll::eviltong::evil_lol: Bajosssssssssssss:hand:A kiedy wracasz?:roll: Bo już tęsknię:roll: Quote
Medorowa Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Wróciliśmy... było zajebiście:mdleje: Poobijana, spłukana, ale zadowolona:megagrin: Jutro opowiem więcej, bo teraz padam na pysk, dosłownie;):loveu: Quote
apple Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Medorowa napisał(a):Wróciliśmy... było zajebiście:mdleje: Poobijana, spłukana, ale zadowolona:megagrin: Jutro opowiem więcej, bo teraz padam na pysk, dosłownie;):loveu:Jutro było dwa dni temu:mad: Quote
e.v.a Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Madziaaa co robisz????:razz::razz::razz::razz: Quote
Medorowa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Witanko:multi::multi::multi: Ja tak na chwilę. Chciałam wrzucić zdjęcia z wyjazdu, a jest ich aż całe cztery z udziałem Medorka:roll: No, ale jakoś mi to nie wychodzi, więc spróbuję później. Życie mi sie przewróciło do góry nogami a ja głupia nie wiem co mam robić. No ale nie byłabym sobą gdybym się w coś nie wpakowała;) Nie ważne, przynajmniej na nudę nie można narzekać. Miałam rzucić palenie od pierwszego:siara: Kundle żyją i mają się dobrze, jeszcze nie otrułam;) Hmmm, nad jeziorkiem Medorek nie dawał o sobie zapomnieć:grins: Moja koleżanka prawie wylądowała na pogotowiu dzięki mojemu psu:B-fly: Wychodziłyśmy z domku, Dorota trzymała Medorka, który zobaczył czarnego pieseczka, no i oczywiście chciał mu okazać swoją miłość:loveu: Przeciągnął Dorotę po całej drodze, a pech chciał, że na końcu była mała bramka, to koleżanka jeszcze przez nią zrobiła salto, dosłownie salto... Hmmmm było bardzo ciekawie. Ja spadłam ze schodów:mdleje:, zaliczyłam kąpiel w środku nocy, pamiątkę mam do tej pory na plecach:roll: Ale ogólnie wyjazd bardzo udany. To tyle robaczki, buziaki pa:hand: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Hejos Medorowa :) Ucałuj psiaki ode mnie :P Quote
Recommended Posts