clockwork Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Medorowa'] :multi::multi:Klocek:multi::multi: Klockowa:multi::multi::loveu: [quote name='Medorowa']Se wiecie co zamówiłam...:cool1:Czapeczke... Playboya:B-fly: Buhaha, ale mi odpindala na te trochę starsze lata:roll: Chiciałam jeszcze ręcznik, ale stwierdziłam, że to trochę za dużo kasy:roll: A ja mam zdjęcia, a ja mam zdjęcia:multi::multi::multi: :errrr::errrr::errrr: dawa foty :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :razz::razz::razz:ulala..............ale będą foty :siara: Quote
e.v.a Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :lying::lying::lying::lying::lying::lying: yyyyyyy chyba blożki pomyliłam Medorowa napisał(a): Turystyka i rekreacja;) fjuu fjuuuu..... a ja idem na hotelarstwo i turystyke :razz: Quote
basia2202 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 aaaaaa.. nie może być!! :crazyeye: :evil_lol: no to nie mooooże być praaaawdaaaa :lying::lying::lying: Medorowa dała więcej niż jedną fotkę!! :diabloti: jaaaaka kluseczka tłuściutka :evil_lol: :loveu: http://img240.imageshack.us/img240/9264/dscf0224ep7.jpg a w domku to co... Rutinoscorbinu brakuje? :mad::cool3: dziecko rozmazane... matka nie dba :eviltong: :evil_lol: buzi buzi studiująca:) Quote
drzalka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 To napewno galerio Medora i Dinusia :?? Foty? Łaaaaał :D:D Ładne foty i nogi :"P Quote
Medorowa Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='clockwork'] :errrr::errrr::errrr: dawa foty :multi::multi::multi: Eeee, weź Ty mnie nie śliń, ok:icon_roc: [quote name='Alicja']:razz::razz::razz:ulala..............ale będą foty :siara: Ni będzie, bo się wstydzę, O:eviltong: [quote name='evaxon']:lying::lying::lying::lying::lying::lying: yyyyyyy chyba blożki pomyliłam fjuu fjuuuu..... a ja idem na hotelarstwo i turystyke :razz: No i super;):p Quote
Medorowa Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='basia2202']aaaaaa.. nie może być!! :crazyeye: :evil_lol: no to nie mooooże być praaaawdaaaa :lying::lying::lying: Medorowa dała więcej niż jedną fotkę!! :diabloti: jaaaaka kluseczka tłuściutka :evil_lol: :loveu: http://img240.imageshack.us/img240/9264/dscf0224ep7.jpg a w domku to co... Rutinoscorbinu brakuje? :mad::cool3: dziecko rozmazane... matka nie dba :eviltong: :evil_lol: buzi buzi studiująca:) Bo to adoptowane, sierota taka:roll: [quote name='drzalka']To napewno galerio Medora i Dinusia :?? Foty? Łaaaaał :D Ładne foty i nogi :"P No chyba tak:hmmmm: Foty to nie wiem czy aż takie ładne, monotematyczne, no i robione moimi "ręcoma", więc to wszystko tłumaczy:siara::diabloti: A nogi tak, zgodzę się:diabloti::cool1::cool1::cool1: [quote name='Jagoda*']Mogą być i Twoje zdjęcia... Nogi juz znamy.;) Trzymam kciuki za Dinusia... Nie, moich niebędzie, bo ja jestem wstydliwa:siara:;) Ale jestem do dupy... dosłownie:roll: Niedawno wróciłam z pracy:mdleje: Ale jeszcze tylko jutro, pojutrze i wolne:multi: Mam nadzieję, że nie będę w sobotę musiała iść arbajtować:roll: Przynajmniej bym sobie gdzieś wtedy pojechała na taaaaaaki dłuugi łikend:multi: Quote
e.v.a Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Medorowa napisał(a): No i super;):p zes sie rozgadała:roll: Medorowa napisał(a): Ale jestem do dupy... dosłownie:roll: Niedawno wróciłam z pracy:mdleje: Ale jeszcze tylko jutro, pojutrze i wolne:multi: Mam nadzieję, że nie będę w sobotę musiała iść arbajtować:roll: Przynajmniej bym sobie gdzieś wtedy pojechała na taaaaaaki dłuugi łikend:multi: a ja nie ide do pracy w sobote:grins: i mialam jechac do krakowa na dlugi weekend :grins:ale nie jade :grins: Quote
Medorowa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='teqquila']siemano grozna :diabloti: Ja nie jestem groźna... ino mój Dinuś;):roll::roll::roll: [quote name='Jagoda*']Dobry wieczór piękna Madziu...:lol: Cześć kochana Jagódko:multi::loveu: A wiecie co ja sobie zrobiłam:roll: Kolczyka se w mym prywatnym jęzorze zrobiłam:mdleje: Głupieję... :roll::roll: No, ale nic, trochę się bałam, bo każdy boli, boli, boli... no to sobie myślę "cholera, naprawdę musi boleć:roll: Tak się nastawiłam na ten ból, że praktycznie nic nie czułam:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu: I chciałam Wam się pochwalić, że jeszcze tydzień i urlop:bigcool: A teraz cztery dni wolnego:mdleje::loveu: Cieszę się przeogromnie;)) I w ogóle, to ja tu jestem codziennie, odwiedzam Was, czytam etc, ale jakoś nie mam zbytnio weny do pisania;) U moich kochanych bestyjek wszystko w jak najlepszym porządeczku:loveu: Pfu pffu żeby nie zapeszyć;) Quote
Medorowa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 agbar napisał(a):Maaaaaadziaaaaaaa:diabloti: Czego:diabloti: Quote
agbar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Medorowa napisał(a):Czego:diabloti: sprawdzam reakcje tylko...kto wie jak gleboko ci tego kolczyka wkluli:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 agbar napisał(a):sprawdzam reakcje tylko...kto wie jak gleboko ci tego kolczyka wkluli:diabloti: Do "musku" nie dotarli... nic dziwnego, nie ma, to nie dotarli:roll: Quote
agbar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Medorowa napisał(a):Do "musku" nie dotarli... nic dziwnego, nie ma, to nie dotarli:roll: wcale nie jestem zdziwiona:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 agbar napisał(a):wcale nie jestem zdziwiona:diabloti: Ja też:cool1:Widzisz jakie my zgdone:loveu::loveu::diabloti: Quote
agbar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Medorowa napisał(a):Ja też:cool1:Widzisz jakie my zgdone:loveu::loveu::diabloti: opanuj sie kobieto:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 agbar napisał(a):opanuj sie kobieto:diabloti: Nie mogę, to jest silniejsze ode mnie... SIOSTRO:loveu::loveu: Quote
agbar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Medorowa napisał(a):Nie mogę, to jest silniejsze ode mnie... SIOSTRO:loveu::loveu: jak nie mozesz to..popusc:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 agbar napisał(a):jak nie mozesz to..popusc:diabloti: Ale ponoć to tak nie ładnie w tym wieku:roll::roll: Quote
agbar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Medorowa napisał(a):Ale ponoć to tak nie ładnie w tym wieku:roll::roll: Ladnie czy nie ladnie...wstrzymywanie jest niezdrowe:cool1::loveu: Quote
Medorowa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 agbar napisał(a):Ladnie czy nie ladnie...wstrzymywanie jest niezdrowe:cool1::loveu: Dobranoc robaczku:diabloti::loveu::loveu: Idę spać, bo mi jęzor spuchł do niewyobrażalnych rozmiarów i nie mogę pisać:cool1: :hand::loveu: Quote
zuzolandia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 oooooooooo jezor niewyobrazalnie wielki czasami sie przydaje ;-) hihihihi witaj Medorkowa z TYCH ;-) buzioleee Quote
apple Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Tak se zatęskniłam :grins::loveu: i se przyszłam:grins: Quote
Recommended Posts