Medorowa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Jesteśmy:roll::roll::roll: Teraz nie mogę wyjechać, bo jakby mi życie czegoś kuźwa nie pokręciło, to byłby cud:mdleje: Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Medorowa']Jesteśmy:roll::roll::roll: Teraz nie mogę wyjechać, bo jakby mi życie czegoś kuźwa nie pokręciło, to byłby cud:mdleje:Nie powiem ze się cieszę:roll: ze nie wyjechałaś:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hmmm miala wyjechac i została ... co ten paskudny los znowu Ci pokrecił ? Quote
e.v.a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 yyyyyyyyyyyyyyy Medowa co ty odpierdzielasz??:roll::roll::roll: Quote
clockwork Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 no właśnie... medorowa... :razz::mad: Quote
basia2202 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 cześć Medorkowa;) nie wiem, co tam u Cia... :roll: bom zacofana w dogo ostatnio... ale Cię ściskam i buziaki ślę;) :loveu: Quote
Izabela124. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Życzenia od nas: http://www.dogomania.pl/forum/11470184-post12483.html Quote
Medorowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć... życzy Medorowa i dwa wredne kundle Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 :calus: Moje życzenia są w podpisie ;) Quote
basia2202 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witamy Was w Nowym Roku! :laola: życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;) życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:) wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaków :loveu: :tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1: :cunao::cunao::cunao: Quote
Medorowa Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Witajcie ... Cieszę się, że rok 2008 w końcu się skończył... To był cholernie ciężki rok w moim życiu, teraz co prawda za wiele sie nie zmieniło, ale w ten nowy wchodzę z nadzieją, bynajmniej próbuję... Nie wyszłam jeszcze na prostą, dobrą drogę, ale zrobiłam już stanowczy krok w tym kierunku... Udaję, że wszystko jest ok, a w środku mnie rozrywa...ehhh... nie spodziewałabym się, że takie coś spotka mnie w życiu... Nie ważne, chociaż się Wam trochę pożaliłam. Dziś poszłam w końcu z Medorem na dłuższy spacer i po raz pierwszy od bardzo dawna szczerze się śmiałam, patrząc jak szaleje na śniegu...moja kruszynka;):loveu: Dinuś to już totalny staruszek, słabo widzi, jeszcze słabiej słyszy, ale dalej potrafi mnie doprowadzić do białej gorączki;) Życzę Wam z całego serca i sobie, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, bo drugiego takiego samego nie wytrzymam;) Zagladam dość często, ale nie mam weny do pisania, postaram sie wkrótce "nawrócić"... Quote
zuzolandia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Oj niedobra kobitoo ..nie zostawiaj nas na tak dlugasno bo smutno bez Ciebie :loveu::loveu::loveu: Ja tez zycze Ci zebys ten 2009 rok miala super udany ..jak najmniej zmartwien smutku i cięzkich dni ....badz szczesliwa Kochaniutka :loveu: Quote
e.v.a Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Medorowa napisał(a):Witajcie ... Cieszę się, że rok 2008 w końcu się skończył... To był cholernie ciężki rok w moim życiu, teraz co prawda za wiele sie nie zmieniło, ale w ten nowy wchodzę z nadzieją, bynajmniej próbuję... Nie wyszłam jeszcze na prostą, dobrą drogę, ale zrobiłam już stanowczy krok w tym kierunku... Udaję, że wszystko jest ok, a w środku mnie rozrywa...ehhh... nie spodziewałabym się, że takie coś spotka mnie w życiu... Nie ważne, chociaż się Wam trochę pożaliłam. Dziś poszłam w końcu z Medorem na dłuższy spacer i po raz pierwszy od bardzo dawna szczerze się śmiałam, patrząc jak szaleje na śniegu...moja kruszynka;):loveu: Dinuś to już totalny staruszek, słabo widzi, jeszcze słabiej słyszy, ale dalej potrafi mnie doprowadzić do białej gorączki;) Życzę Wam z całego serca i sobie, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, bo drugiego takiego samego nie wytrzymam;) Zagladam dość często, ale nie mam weny do pisania, postaram sie wkrótce "nawrócić"... widze słonce ze jedziemy na podobnym wózku. trzymaj sie! damy rade Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :loveu::loveu:nawracaj Medorkowa Madziu ...My tu czekamy :calus: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Nawracaj się ino szybko bo wiesz że cierpliwość nie jest moją silną stroną:evil_lol:;) Quote
e.v.a Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Medorowa napisał(a): To na rayie tzle robaczki. I wlasnie teray pryestawiam cođ w klawiaturye, bo jak daje na Z to mam Y fu4ck buahahaah a myslalam ze juz sie ochlałaś :grin: Quote
Medorowa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Miałam chandrę i kupiłam 'se' piwko, zapaliłam 'se' fajeczke i dalej mam chandrę, ale mniejjszą;) Jakiś optymizm we mnie wstąpił, oby na długo:modla::modla: I wiem, że będzie dobrze, musi być u Was i u mnie;) No, a dzisiaj znowu byłam na dłuższym spacerze z Medorkiem - łapy mi zamarzały od lepienia kulek, ale było fajnie:multi: Dinek jest psychicznie chory, dzisiaj utwierdziłam się w tym przekonaniu:evil_lol: To na rayie tzle robaczki. I wlasnie teray pryestawiam cođ w klawiaturye, bo jak daje na Z to mam Y fu4ck Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 daj ALT i SHIFT równocześnie i się naprawi;) Quote
Medorowa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 evaxon napisał(a):buahahaah a myslalam ze juz sie ochlałaś :grin: Ojj chcialabym tak ekonomicznie:roll::siara: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Medorowa']Dzialo, dzialo:multi::multi::multi: Tylko teraz nie moge dawac polskich liter:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to chyba zrestartować by cza było ;) Quote
Recommended Posts