Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Medorowa']Jesteśmy:roll::roll::roll:
Teraz nie mogę wyjechać, bo jakby mi życie czegoś kuźwa nie pokręciło, to byłby cud:mdleje:Nie powiem ze się cieszę:roll: ze nie wyjechałaś:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć...
życzy Medorowa i dwa wredne kundle

• 2 weeks later...
Posted

Witamy Was w Nowym Roku!
:laola:

życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;)
życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste
i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:)
wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaków :loveu:

:tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1:

:cunao::cunao::cunao:

Posted

Witajcie ...
Cieszę się, że rok 2008 w końcu się skończył... To był cholernie ciężki rok w moim życiu, teraz co prawda za wiele sie nie zmieniło, ale w ten nowy wchodzę z nadzieją, bynajmniej próbuję... Nie wyszłam jeszcze na prostą, dobrą drogę, ale zrobiłam już stanowczy krok w tym kierunku... Udaję, że wszystko jest ok, a w środku mnie rozrywa...ehhh... nie spodziewałabym się, że takie coś spotka mnie w życiu... Nie ważne, chociaż się Wam trochę pożaliłam.
Dziś poszłam w końcu z Medorem na dłuższy spacer i po raz pierwszy od bardzo dawna szczerze się śmiałam, patrząc jak szaleje na śniegu...moja kruszynka;):loveu:
Dinuś to już totalny staruszek, słabo widzi, jeszcze słabiej słyszy, ale dalej potrafi mnie doprowadzić do białej gorączki;)
Życzę Wam z całego serca i sobie, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, bo drugiego takiego samego nie wytrzymam;)
Zagladam dość często, ale nie mam weny do pisania, postaram sie wkrótce "nawrócić"...

Posted

Oj niedobra kobitoo ..nie zostawiaj nas na tak dlugasno bo smutno bez Ciebie :loveu::loveu::loveu:
Ja tez zycze Ci zebys ten 2009 rok miala super udany ..jak najmniej zmartwien smutku i cięzkich dni ....badz szczesliwa Kochaniutka :loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):
Witajcie ...
Cieszę się, że rok 2008 w końcu się skończył... To był cholernie ciężki rok w moim życiu, teraz co prawda za wiele sie nie zmieniło, ale w ten nowy wchodzę z nadzieją, bynajmniej próbuję... Nie wyszłam jeszcze na prostą, dobrą drogę, ale zrobiłam już stanowczy krok w tym kierunku... Udaję, że wszystko jest ok, a w środku mnie rozrywa...ehhh... nie spodziewałabym się, że takie coś spotka mnie w życiu... Nie ważne, chociaż się Wam trochę pożaliłam.
Dziś poszłam w końcu z Medorem na dłuższy spacer i po raz pierwszy od bardzo dawna szczerze się śmiałam, patrząc jak szaleje na śniegu...moja kruszynka;):loveu:
Dinuś to już totalny staruszek, słabo widzi, jeszcze słabiej słyszy, ale dalej potrafi mnie doprowadzić do białej gorączki;)
Życzę Wam z całego serca i sobie, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, bo drugiego takiego samego nie wytrzymam;)
Zagladam dość często, ale nie mam weny do pisania, postaram sie wkrótce "nawrócić"...

widze słonce ze jedziemy na podobnym wózku.
trzymaj sie! damy rade

Posted

Medorowa napisał(a):

To na rayie tzle robaczki. I wlasnie teray pryestawiam cođ w klawiaturye, bo jak daje na Z to mam Y fu4ck

buahahaah a myslalam ze juz sie ochlałaś :grin:

Posted

Miałam chandrę i kupiłam 'se' piwko, zapaliłam 'se' fajeczke i dalej mam chandrę, ale mniejjszą;) Jakiś optymizm we mnie wstąpił, oby na długo:modla::modla: I wiem, że będzie dobrze, musi być u Was i u mnie;)
No, a dzisiaj znowu byłam na dłuższym spacerze z Medorkiem - łapy mi zamarzały od lepienia kulek, ale było fajnie:multi: Dinek jest psychicznie chory, dzisiaj utwierdziłam się w tym przekonaniu:evil_lol:
To na rayie tzle robaczki. I wlasnie teray pryestawiam cođ w klawiaturye, bo jak daje na Z to mam Y fu4ck

Posted

[quote name='Medorowa']Dzialo, dzialo:multi::multi::multi: Tylko teraz nie moge dawac polskich liter:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to chyba zrestartować by cza było ;)