Medorowa Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Bullila.nl napisał(a):To moze tu nam zaspiewasz:evil_lol: Wezmę Twoją propozycję pod uwagę;) Doberek wszystkim:loveu: Cóż za wspaniały dzionek się zaczyna:multi::multi: No prawie wspaniały, bo co sobie przypomnę, że jutro pracuję, to już jest mniej wspaniale:roll: Dobra, to tyle, biorę rower, psa mego i heja:hand: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Century Gothic]Medorowa załuż kask:diabloti:[/FONT] Quote
AlKil Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Tyś się chyba uzależniła od roweru, zgłoś sie na terapię...:lol: Quote
agbar Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Boshhhh..ty sie zepsulas:placz:nie chcialas piwa :crazyeye:i nie chcialas spiewac:crazyeye: LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: Quote
Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Bo ona chce zostać moja synowa, a Karol nie pije, nie pali i w ogóle jakiś taki :roll::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jaaaak zdrowo ....nie pic alkoholu tylko rower i z pieskiem:hmmmm::siara: Doberek:p Quote
Cimi Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Medorowa napisał(a): No prawie wspaniały, bo co sobie przypomnę, że jutro pracuję, to już jest mniej wspaniale:roll: Nie jesteś sama :evil_lol:, ale ja to tylko dlatego, żeby później sobie odebrać te godziny i wyjsć wcześniej :lol: Quote
Medorowa Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Medorowa załuż kask:diabloti:[/FONT] A po co, złego diabli nie biorą:evilbat: AlKil napisał(a):Tyś się chyba uzależniła od roweru, zgłoś sie na terapię...:lol: Sądzisz, że gdzieś jeszcze mnie przyjmą:roll::roll: agbar napisał(a):Boshhhh..ty sie zepsulas:placz:nie chcialas piwa :crazyeye:i nie chcialas spiewac:crazyeye: LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: Zepsułam się, zepsułam, dziś w pracy zapierdzielałam jakbym miała motor w doopie i ani raz, powtarzam ANI RAZ, nie narzekałam, że muszę coś zrobić:crazyeye:szok:crazyeye: Ino dobrego;):loveu: Pysia napisał(a):Bo ona chce zostać moja synowa, a Karol nie pije, nie pali i w ogóle jakiś taki :roll::evil_lol: Ja go wszystkiego nauczę:grins: Bullila.nl napisał(a):Jaaaak zdrowo ....nie pic alkoholu tylko rower i z pieskiem:hmmmm::siara: Doberek:p Jak to przeczytałam, to dopiero po krótkiej chwili skapowałam się, że to chodzi o mnie:errrr::errrr: Cimi napisał(a):Nie jesteś sama :evil_lol:, ale ja to tylko dlatego, żeby później sobie odebrać te godziny i wyjsć wcześniej :lol: Przejrzałaś mnie robaczku:evilbat: Ten teges... idę się zreperować:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 matyldoooooooooooooooooo TYSZANKO TY nasza.............poprow sie ....bo tak jakos dziwnie sie czyta te Twoje wynaturzenia zepsute fuujjjjjj ;-) Quote
BeaC Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 jestem bylam i bede a foty??? dajesz czasami czy już nigdy???:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 zuzolandia napisał(a):matyldoooooooooooooooooo TYSZANKO TY nasza.............poprow sie ....bo tak jakos dziwnie sie czyta te Twoje wynaturzenia zepsute fuujjjjjj ;-) Sie poprawiłam:mdleje::roll: BeaC napisał(a):jestem bylam i bede a foty??? dajesz czasami czy już nigdy???:diabloti: Nie:diabloti: Tu się toczą poważne i rzeczowe rozmowy na temat mojego RASOWEGO boksera - "grupa 2 - boksery" i mniej rasowego, ale też rasowego Dinka:grins: Tu nie ma miejsca na dyskusje o "niczym" czy jakieś niepotrzebne zdjęcia:diabloti: Tu jest sama wiedza:grins::grins: AlKil napisał(a):Się zreperowałaś już????;) Chyba aż zanadto :evil_lol::evil_lol: Wróciłam do domu.... na ulicach panowały praktycznie pustki... gdzie nie gdzie można było dostrzec tylko takie grupki odyńców jak my( tyzn. ja i oni), spojrzałam na zegar... wskazówki wskazywały 3;30.... a dziś co.... a dziś idę do pracy:bigcool::bigcool: Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]Weszłam se w kapciach do elitarnej Galerii PSÓW RASY BOXER :grins: nie wiedziałam że Dinuś to nowa odmiana boxia .....:razz::razz: cze :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Weszłam se w kapciach do elitarnej Galerii PSÓW RASY BOXER :grins:[/FONT] [FONT=Arial]nie wiedziałam że Dinuś to nowa odmiana boxia .....:razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]cze :loveu::loveu:[/FONT] Mój Koruś też awansował do boksiej elyty...;) Quote
Medorowa Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Weszłam se w kapciach do elitarnej Galerii PSÓW RASY BOXER :grins: nie wiedziałam że Dinuś to nowa odmiana boxia .....:razz::razz: cze :loveu::loveu:[/FONT] A no, ja też nie:niewiem: Ale przecież człowiek uczy się całe życie:diabloti: :hand::witaj::loveu: evaxon napisał(a):cze pracusiu :loveu::loveu::loveu: Jutro do pracy, buuu i po co mi przypominałaś:placz: Jagoda* napisał(a):Mój Koruś też awansował do boksiej elyty...;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:WITAJ:loveu: Praca w sobotę jest do dupy, nawet nie czuje się łikendu:placz::placz: Me dzisiejsze samopoczucie jest nie do opisania, dlatego żegnam Was ozięble;) i idę spać:roll::loveu::loveu: Quote
Bullila.nl Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 A to juz poniedzialkowe poludnie a Ty jeszcze spisz??:evil_lol: To chyba nie tylko po pracy:evil_lol: Dobry:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 łał Medowa ile fot :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: buahahahahahahahahahahahahah Quote
BeaC Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 i co??? wiesz jak bardzo rasowe psy masz?? to tera dawaj foty:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Bullila.nl napisał(a):A to juz poniedzialkowe poludnie a Ty jeszcze spisz??:evil_lol: To chyba nie tylko po pracy:evil_lol: Dobry:diabloti: W poniedziałkowe południe, o tej godzinie zazwyczaj piję drugą kawę... w pracy:diabloti: evaxon napisał(a):łał Medowa ile fot :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: buahahahahahahahahahahahahah Zaszalałam no nie:razz::bigcool: BeaC napisał(a):i co??? wiesz jak bardzo rasowe psy masz?? to tera dawaj foty:diabloti::diabloti::diabloti: Proszę, "funkiel nówka nie śmigana":B-fly::B-fly: Quote
e.v.a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 http://img392.imageshack.us/img392/7341/mjrudyskarbem1.jpg :lying::lying::lying::lying::lying::lying: Quote
basia2202 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [B][COLOR=Purple]Efffka... mam to samooo :lying: o matuulu.. zaglądam... paszczam... i co widzę?? [url]http://img392.imageshack.us/img392/7341/mjrudyskarbem1.jpg[/url] jegomościa jaśnie piesa! :multi: nie było mnie tyle.... a tu taki surprajs po latach wreszcie... maatko jedyna... Medorowa, a możeś ty chora jaka czy co? :cool3: [COLOR=Pink]to na pewno fota z 1948... kiedy to Madzia miała jeszcze sprawnego fotopstryka :eviltong: :evil_lol:[/COLOR] [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [COLOR=Purple][B]p.s. i wylecz Twe dziecię... bo się usmarkało :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o Boxer [url]http://img392.imageshack.us/img392/7341/mjrudyskarbem1.jpg[/url] witaj zziębnięta :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts