Medorowa Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='evaxon']:roll: hmmmm a nie da rady tego zrobic w inny sposób?? :roll: :roll:Nie wiem, NIGDY nad tym NIE MYŚLAŁAM:roll: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Medorowa']:roll:Nie wiem, NIGDY nad tym NIE MYŚLAŁAM:roll: to wiem bo myslenie nie w twoim stylu:razz: Quote
bonita Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 No heloł córcia matka wróciła z włajaży i Cię odwiedzuje :loveu: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='evaxon']to wiem bo myslenie nie w twoim stylu:razz: A no nie, to nie mój image:cool1::evil_lol: [quote name='emdziolek']:hand::hand:cze Madzik!:loveu::loveu: :hand::loveu: [quote name='bonita']No heloł córcia matka wróciła z włajaży i Cię odwiedzuje :loveu: No nie wierzę:crazyeye:Witajjjjjjjjjjjjjjj:loveu::loveu:Cieszę się, że jesteś:multi: Powiedzcie mi, dlaczego jadąc na JEDNĄ noc nad jezioro mam zapakowane dwie, średniej wielkości torby:hmmmm: :niewiem: Quote
Jagoda1 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Medorowa napisał(a): Powiedzcie mi, dlaczego jadąc na JEDNĄ noc nad jezioro mam zapakowane dwie, średniej wielkości torby:hmmmm: :niewiem: Bo to pewnie wyjątkowa NOC...:evil_lol: Quote
emdziolek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Medorowa'] :hand::loveu: Jak mi pięknie łapką machasz Madziu:loveu::loveu: Loffciam:loveu: Quote
Cimi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Medorowa napisał(a): A w pracy mam, można powiedzieć taki wymóg, by mieć dłuższe i zadbane paznokcie:roll: J: żartujesz :-o ? Tipsy są fajne- fajnie się je maluje, ale do czasu jak coś trzeba zrobić czyli choćby pisać na klawiaturze albo poprzeciągać zabawką to już nie są fajne :evil_lol:. Quote
zuzolandia Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 hmmmmmmmmm PANI Z JEZIOR bedziesz???? no to nawet 3 torby se wez hihihihih Quote
Izabela124. Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Hejos Ale tu nagdane I kiedy kupisz ten aprata? Quote
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [FONT=Century Gothic]Madzialenko mła droga.......całuski zostawiam:loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Jagoda*']Bo to pewnie wyjątkowa NOC...:evil_lol: Bardzo wyjątkowa:loveu::loveu::loveu: Jeszcze nigdy nie byłam na raz tak pogryziona przez komary:evil_lol: [quote name='emdziolek']Jak mi pięknie łapką machasz Madziu:loveu::loveu: Loffciam:loveu: Piękna łapka, to i pięknie macha:evil_lol::evil_lol: [quote name='Cimi']żartujesz :-o ? Tipsy są fajne- fajnie się je maluje, ale do czasu jak coś trzeba zrobić czyli choćby pisać na klawiaturze albo poprzeciągać zabawką to już nie są fajne :evil_lol:. Ja nie mówię, że nie fajne, podobają mi się ( nie wszystkie), ale jakoś sobie siebie w nich nie wyobrażam, choćby przez podane wyżej przykłady:grins::grins: [quote name='zuzolandia']hmmmmmmmmm PANI Z JEZIOR bedziesz???? no to nawet 3 torby se wez hihihihih Wezmę Twoją propozycję pod uwagę przy następnym wyjeździe:multi::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hejos Ale tu nagdane I kiedy kupisz ten aprata? Nie wiem, nie wiem, nie wiem... Na pewno przed wyjazdem na wakacje;) [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Madzialenko mła droga.......całuski zostawiam:loveu:[/FONT] A gdzie Ty mi tu śmiecisz jakimiścałusami hęę:razz::cool1::cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 agbar napisał(a):czesc gupecku:loveu: Cze mundra:loveu::grins: AlKil napisał(a):Witanko! Znalazłam Was!!!:multi: Ale my się nie chowamy;):lol: Jagoda* napisał(a):Jak udał się wyjazd...? Hmmm, mimo, że pogoda nie dopisała, to i tak było wesoło;):multi: Witam wszystkich:multi::loveu::loveu: Widzicie gdzie my jesteśmy w rasowych bokserach:B-fly: A tak cały czas uświadamiałam sobie/ uświadamiano mi na forum, że ja nie mam boksera, ino psa w typie, bądź kundla - a tu taka niespodzianka:grins::evilbat: Ha, od razu urosłam:cool1::diabloti: R=R;):evil_lol::evil_lol: Nawet nie piszę, by "przywrócono" nas na foto... bo wiem, że to i tak nic nie da:p:p Quote
Cimi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Medorowa napisał(a): Ha, od razu urosłam:cool1::diabloti: o ile :diabloti:? Quote
Medorowa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Cimi napisał(a):o ile :diabloti:? Chcesz wiedzieć w szerz czy wzdłuż:roll: Quote
Cimi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Medorowa napisał(a):Chcesz wiedzieć w szerz czy wzdłuż:roll: a w ktorą stronę więcej :lol: ? Quote
e.v.a Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Medorowa napisał(a): Widzicie gdzie my jesteśmy w rasowych bokserach:B-fly: A tak cały czas uświadamiałam sobie/ uświadamiano mi na forum, że ja nie mam boksera, ino psa w typie, bądź kundla - a tu taka niespodzianka:grins::evilbat: Ha, od razu urosłam:cool1::diabloti: R=R;):evil_lol::evil_lol: Nawet nie piszę, by "przywrócono" nas na foto... bo wiem, że to i tak nic nie da:p:p hyhyhy popatrz ja tysz tu jestem:multi::evil_lol::loveu: Quote
Medorowa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Cimi napisał(a):a w ktorą stronę więcej :lol: ? W tą mniej przyjemną:diabloti: evaxon napisał(a):hyhyhy popatrz ja tysz tu jestem:multi::evil_lol::loveu: Patrzę, patrze i widzę:loveu: Quote
basia2202 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 czeeee Medorciowa!! :multi::multi::multi: przybylim, bo tęsknilim :eviltong: a zdjęć piesów ni mo... od 123 lat już :eviltong: ee...?:cool3: i jak będzie z tym Twoim fotoustrojstwem? :razz: całujemy:loveu: Quote
Pysia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Przyszłam Ci powiedzieć, ze Cię kocham :loveu: Prawie Cię straciłam!! Ale odzyskałam :multi: Teraz postaram się wygospodarować dziennie choć 1 minutę aby Dzień Dobry powiedzieć :oops: Te słuchaj babo jedna brzydka :razz: Zrób no se II część blożka na FB bo tu dziwnie Cię szukać ;) Masz koondla to co Ty tu robisz? Rób II część i tyle :diabloti: Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Medorowa'] A gdzie Ty mi tu śmiecisz jakimiścałusami hęę:razz::cool1::cool1::cool1:[FONT=Century Gothic]A tu pod szafa[/FONT]:diabloti: [FONT=Century Gothic] Muuuuuuuuua:loveu:[/FONT] Quote
bonita Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Pysia']Przyszłam Ci powiedzieć, ze Cię kocham :loveu: Prawie Cię straciłam!! Patrzaj Ciebie to szukała, a swojej córuni nie:shake::diabloti: Ale odzyskałam :multi: Teraz postaram się wygospodarować dziennie choć 1 minutę aby Dzień Dobry powiedzieć :oops: Te słuchaj babo jedna brzydka :razz: Zrób no se II część blożka na FB bo tu dziwnie Cię szukać ;) Masz koondla to co Ty tu robisz? Rób II część i tyle :diabloti: Tak się właśnie zastanawiam nad zmianą tytułu mojej galerii na zakoondloną:evil_lol: Heloł moja droga córciu:) Quote
Recommended Posts