Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']to wiem bo myslenie nie w twoim stylu:razz:
A no nie, to nie mój image:cool1::evil_lol:
[quote name='emdziolek']:hand::hand:cze Madzik!:loveu::loveu:
:hand::loveu:
[quote name='bonita']No heloł córcia matka wróciła z włajaży i Cię odwiedzuje :loveu:
No nie wierzę:crazyeye:Witajjjjjjjjjjjjjjj:loveu::loveu:Cieszę się, że jesteś:multi:

Powiedzcie mi, dlaczego jadąc na JEDNĄ noc nad jezioro mam zapakowane dwie, średniej wielkości torby:hmmmm: :niewiem:

Posted

Medorowa napisał(a):

Powiedzcie mi, dlaczego jadąc na JEDNĄ noc nad jezioro mam zapakowane dwie, średniej wielkości torby:hmmmm: :niewiem:

Bo to pewnie wyjątkowa NOC...:evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
A w pracy mam, można powiedzieć taki wymóg, by mieć dłuższe i zadbane paznokcie:roll: J:

żartujesz :-o ? Tipsy są fajne- fajnie się je maluje, ale do czasu jak coś trzeba zrobić czyli choćby pisać na klawiaturze albo poprzeciągać zabawką to już nie są fajne :evil_lol:.

Posted

[quote name='Jagoda*']Bo to pewnie wyjątkowa NOC...:evil_lol:
Bardzo wyjątkowa:loveu::loveu::loveu: Jeszcze nigdy nie byłam na raz tak pogryziona przez komary:evil_lol:
[quote name='emdziolek']Jak mi pięknie łapką machasz Madziu:loveu::loveu:

Loffciam:loveu:

Piękna łapka, to i pięknie macha:evil_lol::evil_lol:
[quote name='Cimi']żartujesz :-o ? Tipsy są fajne- fajnie się je maluje, ale do czasu jak coś trzeba zrobić czyli choćby pisać na klawiaturze albo poprzeciągać zabawką to już nie są fajne :evil_lol:.
Ja nie mówię, że nie fajne, podobają mi się ( nie wszystkie), ale jakoś sobie siebie w nich nie wyobrażam, choćby przez podane wyżej przykłady:grins::grins:
[quote name='zuzolandia']hmmmmmmmmm PANI Z JEZIOR bedziesz????

no to nawet 3 torby se wez hihihihih
Wezmę Twoją propozycję pod uwagę przy następnym wyjeździe:multi::evil_lol:
[quote name='Izabela124.']Hejos
Ale tu nagdane
I kiedy kupisz ten aprata?
Nie wiem, nie wiem, nie wiem... Na pewno przed wyjazdem na wakacje;)
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Madzialenko mła droga.......całuski zostawiam:loveu:[/FONT]
A gdzie Ty mi tu śmiecisz jakimiścałusami hęę:razz::cool1::cool1::cool1:

Posted

agbar napisał(a):
czesc gupecku:loveu:

Cze mundra:loveu::grins:
AlKil napisał(a):
Witanko! Znalazłam Was!!!:multi:

Ale my się nie chowamy;):lol:
Jagoda* napisał(a):
Jak udał się wyjazd...?

Hmmm, mimo, że pogoda nie dopisała, to i tak było wesoło;):multi:

Witam wszystkich:multi::loveu::loveu:
Widzicie gdzie my jesteśmy w rasowych bokserach:B-fly: A tak cały czas uświadamiałam sobie/ uświadamiano mi na forum, że ja nie mam boksera, ino psa w typie, bądź kundla - a tu taka niespodzianka:grins::evilbat: Ha, od razu urosłam:cool1::diabloti:
R=R;):evil_lol::evil_lol:
Nawet nie piszę, by "przywrócono" nas na foto... bo wiem, że to i tak nic nie da:p:p

Posted

Medorowa napisał(a):

Widzicie gdzie my jesteśmy w rasowych bokserach:B-fly: A tak cały czas uświadamiałam sobie/ uświadamiano mi na forum, że ja nie mam boksera, ino psa w typie, bądź kundla - a tu taka niespodzianka:grins::evilbat: Ha, od razu urosłam:cool1::diabloti:
R=R;):evil_lol::evil_lol:
Nawet nie piszę, by "przywrócono" nas na foto... bo wiem, że to i tak nic nie da:p:p

hyhyhy popatrz ja tysz tu jestem:multi::evil_lol::loveu:

Posted

Cimi napisał(a):
a w ktorą stronę więcej :lol: ?

W tą mniej przyjemną:diabloti:
evaxon napisał(a):
hyhyhy popatrz ja tysz tu jestem:multi::evil_lol::loveu:

Patrzę, patrze i widzę:loveu:

Posted

czeeee Medorciowa!! :multi::multi::multi:

przybylim, bo tęsknilim :eviltong:

a zdjęć piesów ni mo... od 123 lat już :eviltong: ee...?:cool3: i jak będzie z tym Twoim fotoustrojstwem? :razz:

całujemy:loveu:

Posted

Przyszłam Ci powiedzieć, ze Cię kocham :loveu:
Prawie Cię straciłam!!
Ale odzyskałam :multi:
Teraz postaram się wygospodarować dziennie choć 1 minutę aby Dzień Dobry powiedzieć :oops:

Te słuchaj babo jedna brzydka :razz: Zrób no se II część blożka na FB bo tu dziwnie Cię szukać ;) Masz koondla to co Ty tu robisz? Rób II część i tyle :diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']
A gdzie Ty mi tu śmiecisz jakimiścałusami hęę:razz::cool1::cool1::cool1:[FONT=Century Gothic]A tu pod szafa[/FONT]:diabloti:

[FONT=Century Gothic]
Muuuuuuuuua:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Pysia']Przyszłam Ci powiedzieć, ze Cię kocham :loveu:
Prawie Cię straciłam!!
Patrzaj Ciebie to szukała, a swojej córuni nie:shake::diabloti:
Ale odzyskałam :multi:
Teraz postaram się wygospodarować dziennie choć 1 minutę aby Dzień Dobry powiedzieć :oops:

Te słuchaj babo jedna brzydka :razz: Zrób no se II część blożka na FB bo tu dziwnie Cię szukać ;) Masz koondla to co Ty tu robisz? Rób II część i tyle :diabloti:
Tak się właśnie zastanawiam nad zmianą tytułu mojej galerii na zakoondloną:evil_lol:

Heloł moja droga córciu:)